טסט שני

DinamoHaifa

New member
טסט שני

עשיתי ב7 בבוקר את הטסט השני שלי אחרי שבקודם נכשלתי באכזריות ע"י טסטר רשע. הפעם הטסטר היה חביב! פשוט חביב. אין מה להגיד, אם כל הטסטרים היו ככה זה היה מצויין. וזה לא שהוא עזר לי בטסט במשהו או שויתר לי לא יודע מה, הוא פשוט איש חביב ששואל מה שלומי וקצת משוחח איתי בטסט, חברמן כזה בקיצר... בקשר לטסט עצמו, הכל הלך חלללללללללק, חוץ, מחנייה מעפנה שהוא נתן לי לעשות בעלייה. אז מהתחלה לא נכנסתי נכון לחנייה, ואז כבר כשראיתי שאני עוד שנייה עומד להתנגש באוטו, אמרתי לו, "כאן אני עוצר כי אני רואה שאני עומד להתנגש בו" אז הוא ראה שאני קצת לחוץ והכל אז הוא אמר לי לנסות שוב. ניסיתי, והלך מצויין. חניתי ממש איזה 5-10 ס"מ מהמדרכה והוא אמר לי "יפה, אתה רואה שאתה יכול?". קיצר יצאנו משם ובדרך היה תמרור עצור עם פס עצירה על הכביש, עצרתי יפה ונתתי זכות קדימה לרכבים שבאו מצד שמאל, אחרי זה הגענו לכיכר שגם שם נתתי זכות קדימה לכמה מכוניות שכבר היו בכיכר, נסענו עוד איזה 2 דקות וזהו. אני יוצא מהטסט ממש בבאסה לעומת הטסט הקודם. למרות שבטסט הקודם די ידעתי שאני עומד להכשל כי הוא דפק לי ברקס ונגע לי בהגה, אבל הרגשתי הקלה שאני יודע את התשובה ולא צריך לחשוב עם עצמי אם אני עובר או לא עובר. פה אני ממש לא יודע מה יקרה, חנייה לא טובה יכולה להרוס? אפילו שתיקנתי את עצמי ממש טוב? אני חושב לעצמי שאם הוא ביקש לראות עוד פעם חנייה אז כנראה שיש סיבה שהוא לא רוצה להכשיל אותי על זה... קיצר אני הולך לחשוב על זה עכשיו כל היום עד שיגידו לי את התוצאה. מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים, יש מצב שאני עובר? והבנתי שמשרד הרישוי סגור היום אז אפשר יהיה לדעת את התוצאה באינטרנט רק מחר נכון?

Itamarro

New member
לדעתי עברת

שמעתי סיפורים על טסטים שבהם הנבחנים הצליחו רק בחניה ה4, ועברו.

DinamoHaifa

New member
אמן שגם אצלי;[

ובקשר לתוצאה אז היום אין מצב שיהיה מפורסם באינטרנט נכון? בטסט הקודם הייתה תשובה באתר של משרד הרישוי תוך שעתיים-3 אבל עכשיו יש תשביתה הזאת אז זה אמור להשפיע גם על האתר או שגם הפעם תהיינה תשובות תוך כמה שעות?

נסה אולי במוקד הטלפוני 5678*

גמאני עשיתי טסט מצוין, ורק חנייה קצת פישלתי ועברתי. אז לכן הייתי אומר שסיכוייך 99%

nog16

New member
חחח וואי זה כ"כ מזכיר לי את עצמי...

כמוך, בטסט הראשון היה לי טסטר רשע עם פרצוף זועף, והוא ממש הלחיץ אותי, והכשיל אותי על שטויות... היתה אז איזושהי שביתה, אז הייתי צריכה לחכות איזה שבוע עד שידעתי תתשובה, אבל ידעתי שאני נכשלת, אז לא היה לי כזה משנה. בטסט השני, היה לי טסטר ששמעתי עליו מהרבה אנשים, ואמרו לי שהוא קשה, אבל אין לי מושג למה אומרים את זה עליו... הוא היה ממש נחמד, אמר לי שאין לי מה להיות לחוצה, ואם אני יודעת לנהוג כמו שצריך אני אעבור, וממש עודד אותי.. (כי היה אפשר לראות שאני לחוצה בצורה לא נורמלית). קיצור, גם לי היה טסט ממש חביב, חוץ מטעות אחת ממש קטנה, שקיוויתי שהוא לא יכשיל אותי עליה... אבל כמוך, הייתי פאסימית, כי לא הייתי בטוחה לגמרי אם אני אעבור או לא... בסוף עברתי
תעדכן אותנו לגבי התשובות...

DinamoHaifa

New member
עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה דרך לסיים/להתחיל את השנה איזה סוססססססססס תודה לפורום הזה שעזר לי מהצעדים הראשונים שלי בדרך לרשיון, משאלות כמו איפה משיגים טופס ירוק וכל מיני שאלות בתאוריה ובנהיגה, הייתם אחלה! עכשיו אני מקווה להפוך להיות אחד מהעוזרים כאן! ואני חייב עוד פעם אחת: ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!

100vardit

New member
מצטרפת לברכות-

אחלה בשורה כדי לפתוח ת'שנה האזרחית החדשה! שוב-מזל טוב
! וסע בזהירות

DinamoHaifa

New member
תודה רבה גם לכם=]

Itamarro nog16 איש העוגה b l i p 100vardit תודה רבהלכם=]

למעלה