טסט שלישי

Yakird12

New member
טסט שלישי

יש לי טסט שלישי בימים הקרובים בשעה 7 וחצי בבוקר . עכשיו אני מת מפחד שאני אכשל...לאמא שלי אין כבר כסף לשלם לי על השיעורים ונאלצתי להלוות מחבר שלי כסף לטסט ! אני מפחד שאני לא אעבור !! זה כבר טסט שלישי שלי ... למישהו יש עצות חוץ מלהיות רגוע ? כי אני לא אהיה רגוע . תודה :]

Yakird12

New member
תודה רבה לך

ואל תדאגי זה עוד יגיע הטסט ! יאללה שיגמר כבר הסיוט הזה ...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

גם אני הייתי מאוד לחוץ בשני הטסטים שלי. אין הרבה אנשים שרגועים לגמרי - כולם טיפה לחוצים. החוכמה היא לא לתת ללחץ להשפיע עליך. בטסט השני שלי - נכנס לאוטו הטסטר המפחיד שהיה לי בטסט הראשון (הייתי די לחוץ גם בלי זה) ואתה מתאר לעצמך כמה לחוץ פתאום נהייתי, אבל לא נתתי ללחץ להשפיע והצלחתי לנהוג טוב ולעבור. אם הלחץ הוא יותר קיצוני - תיקח כדור הרגעה כלשהוא... בהצלחה

וואלה אני עם רישיון ביד ואין לי מה

להגיד לך להגיד לך תהיה רגוע לא יעזור כי אתה יודע שאתה צריך להיות רגוע.. אני כנראה השתייכתי לסוג האנשים שלא נלחצים בכלל בטסט (הייתי לחוצה לפני רצח אבל עליתי על האוטו הייתי רגועה מאוד אפילו באמצע הטסט ביקשתי מהטסטר שיעביר לי תחנה ברדיו) בכל אופן, קח את הטסט בחפיף, במילא בסוף יש לכולנו רישיון

Reii

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל להגיע רגוע |סגדש|, לפי דעתי זה הכי חשוב בטסט, מהסיבה הפשוטה שלחץ יכול לגרום למצבים לא נעימים ולטעויות. אני יודע שקשה לומר לך עכשיו להיות רגוע ושזה רק טסט וכל זה , עכשיו שאני רואה את עצמי לפני טסט הרגשתי כמו משוגע כל כך רציתי לעבור את זה והייתי לחוץ לא יכלתי להרגע ,באתי לטסט עם 0 ביטחון , ולאט לאט במהלך הטסט הביטחון עלה ו..עברתי , רק לאחר הטסט קלטתי את החשיבות שלו..שזה ליסוע טוב במהלך 20-25 דקות. תבוא בקלילות , תחשוב שאתה צריך להסיע את הטסטר למקום כלשהו ושהוא רק מכוון אותך , תישן טוב לפני תאכל משהו קל לפני , ו5 דק' לפני הטסט תשתה או תלך לשירותים(אם אתה צריך).סע בזהירות לפי החוקים והכללים, תראה לטסטר שאתה יודע לנהוג. ותאמין בעצמך המון. פי כמה כתבתי
בהצלחה רבה לך

אקסיום

New member
לפחות ליאור נותן לך טסט כל שבועיים

גם משהו ...כי בתחילה חששת שתקבל רק אחרי חצי שנה

Yakird12

New member
אקסיום - ליאור לא נותן לי טסט

כל שבועים , זה הפרוטקציה נותנת :] ד"א תודה רבה לכולם ! אני באמת אשתדל לשיים מה שכתבתם ולעבור טסט שלישי הפעם .

crazy bitch17

New member
ככה...

דבר ראשון תנשום עמוק לחץ לא יעזור לך.. בזמן הטסט עצמו,תנהג בביטחון,שמור על המהירות המותרת,תן זכות קדימה שצריך אבל גם תיקח אותה כשצריך,ז"א בלי לנסות לעשות רושם על הבוחן,אפילו תשתדל לשכוח שהוא שם(אני יודעת שזה קשה..),תסתכל לעיתים קרובות במראות...וזהו,שיהיה ב"הצלחה!!ואני מקווה בשבילך שתעבור...

may17g

New member
לא למדת תיאוריה?

"זכות קדימה מקבלים, לא לוקחים!"

למעלה