טסט ראשון

Gilat18

New member
טסט ראשון

היה לי היום טסט ראשון... הייתי ראשונה, הכל היה מושלם, לא כ"כ התרגשתי הכל היה בסדר, היה מצב כזה שהייתי צריכה לחשוב מה לעשות: היה כמו פקק אבל אוטו גדול חסם לי את שדה הראייה ומנגד עמד אוטובוס שניבה לעבור, זזתי הצידה כדי לאפשר לאוטובוס לעבור והפקק השתחרר. זה היה מושלם אח"כ כיכרות וכאלה היה אחלה, נתתי זכות קדימה והכל היה בסדר, עצרתי להולכי רגל, הכל מושלם חניה ברוורס בירידה (ז"א שבגלל שאני ברוורס אני עושה את זה בעליה ככה שצריך הרבה גז) החניה יצאה מושלמת הכל בסדר היה ואז הגעתי לאיזה מקום שאני יודעת שיש בו בור ואני יודעת שנוסעים בו 80 אבל הבור ממש ממש גדול, ולא ידעתי שסתמו אותו, אז הטסטרית שאלה אותי אם אני יודעת כמה נוסעים פה, אז עניתי :"כן..... אבל הכביש ....." ואז סתמתי תפה והעלתי את המהירות ואז היא אמרה "שמאלה" אז פניתי, הורדתי יפה לשני והייתי עם הרגל על הקלאץ' (לא לחצתי עליו פשוט הרגל הייתה שם ליתר ביטחון וטיפה לחצה ממש קצת שזה לא השפיע..) ואז היא אמרה לי להרים את הקלאץ' אז הרמתי... ואחרי זה נגמר הטסט .... אם לא אמרתי אז : היא ידועה בתור טסטרית שאוהבת להכשיל בנות בעיקר..... נראה לכם שעברתי ? חוץ מזה הכל היה ממש מושלם נהגתי עם ביטחון עצמי ולא היססתי בפניותהכל היה בהחלטיות... מה דעתכם?

100vardit

New member
האמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אי אפשר לדעת. סה"כ-נשמע שהלך לך בסדר.. אבל-הכי כדאי לחכות לתוצאות-מאשר לפתח ציפיות שעברת,או להתחיל להתבאס שלא.. בהצלחה עם התוצאות

Gilat18

New member
המורה שלי אמר

לי אתמול שהחזירו את הטפסים של כל מי שנכשל אבל אי אפשר כ"כ לדעת כי אולי הטופס שלי יחזור היום בכל מקרה הוא אמר גם שנראה לו שעברתי טסט ופשוט מדפיסים לי את הרישיון :)

100vardit

New member
נשמע אחלה../images/Emo3.gif

בטח בקרוב תקבלי תשובה ודאית. בהצלחה!

buda11

New member
...

שהטופס לא חוזר זה סימן טוב..כלומר ברגע שמכשלים הטופס חוזר עם הערות על סיבת כשלה,ואם לא חזר אם כנראה שאין משו מיוחד .. שהיה בצלחה

למעלה