טסט ראשון

Noya18

New member
טסט ראשון

שלום לכולם
לפני בערך שבועיים וחצי כתבתי כאן... הייתי מתוסכלת מכך שאני אחד מהאנשים היחידים בעולם שלא עברו טסט פנימי, ויומיים אח"כ עברתי
אולי עשיתם לי מזל טוב, ואם כן- אני דורשת שידור חוזר... בימים הקרובים אני ניגשת לטסט ראשון. שמתי לב שהבעיה העיקרית שלי כשאני לחוצה, זה שאני נוהגת לאט יותר. אני מפחדת נורא להגיע לטסט, להרגיש שהלך לי טוב, ולהכשל על... איטיות. מוכרים לכם מקרים כאלו? את מישהו הכשילו על נהיגה איטית מדי? אני לא מדברת על נהיגה במהירות של הליכה- אבל לא המהירות המקסימלית המותרת (לפעמים, גם כשאפשר, ויש כביש פנוי והכל...). או על התעכבות של עוד שנייה בהשתלבות? אם אני בוחרת לתת לעוד אוטו לעבור, ליתר ביטחון, בשעת השתלבות... יש סיכוי להיכשל על משהו כזה? המון תודה מראש!

EVE T

New member
אותי הכשילו על מהירות איטית

"הפרעה לקצב התנועה" פשוט את רואה שאת נוסעת לאט אז לשים עוד גז, לשים על זה דגש.....בהצלחה מאמי

Noya18

New member
תודה! ../images/Emo13.gif. השאלה היא, כמה לאט...

אני לא זוחלת. אני פשוט לא נוסעת במהירות המקסימלית... אני לא חושבת שזו נהיגה שמעכבת את התנועה, אני פשוט יכולה לנוסע 5-10 קמ"ש יותר מהר... עוד דבר- אם אני מגיעה לצומת עם תמרור תן זכות קדימה, או להשתלבות, ומעדיפה לחכות עוד שנייה כדי שאוטו (שאני לא בטוחה לגביו) יעבור... זה נראה רע? סיבה להכשלה? ודבר אחרון- מישהו יודע מה קורה עם התוצאות של הטסטים? אמרו לי שיש עיצומים והתוצאות מגיעות מאוחר יותר... זה נכון?

מומין1

New member
העיצומים נגמרו לפני כמה ימים

תוצאות הטסטים נמסרים בסוף יום העבודה של הבוחנים (אחר-הצהריים).

קצב נסיעה וזכות קדימה

תראי, לא תמיד המהירות המקסימלית היא המהירות הנכונה לנסוע בה, עלייך לנסוע בהתאם לתנאי הדרך ולמצב בכביש, לא פחות ולא יותר. לכן, אל תמהרי תמיד להגיע למהירות המקסימלית. לגבי צומת עם תמרור ז.ק, אם את צריכה להאט או לעצור אוז תעשי זאת מבלי להסס, אבל כשלא צריך, אל תעשי זאת סתם(וכן, אפשר להכשל על זה).

be_roo

New member
אם כולם נוסעים במהירות מותרת

ותנאי הדרך מאפשרים זאת, סעי כמוהם.

danihashamen

New member
../images/Emo31.gif

צר לי לבשר לך, אבל אני מכיר כמה אנשים שנכשלו על אותם דברים שאת מדברת עליהם.. אם את נוסעת לאט מידי זה יכול להחשב שאת מפריעה לתנועה, וכן, יכולים להכשיל אותך על זה. תשימי לב לשילוט בכל מקום שאת נוסעת (בין אם זה כביש בינעירוני וכו'), ופשוט תסעי את המהירות המותרת.. אין לך ברירה, אחרת לפי דעתי חבל לגשת ככה לטסט. בהצלחה.

Noya18

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo13.gif

אני מקווה שיהיה בסדר... אם יש לכם זמן, תחזיקו לי אצבעות
תודה!

למעלה