טסט צבאי...

black h0le

New member
טסט צבאי...

שמתי לב שהבוחנים בטסטים הצבאיים לא ממש אוהבים להעביר תלמידים. אני לא יודע אם זה כולל, אבל איפה שאני לומד פשוט בקושי מעבירים. בטסט הראשון שלי היינו 8 תלמידים ורק אחד עבר. בשני היו 6 תלמידים ורק אחד עבר. סטטיסטית זה נראה לי מוגזם, וגם האנשים שעברו זה בהרבה טסטים (אני יודע על 2 שעברו בטסט שביעי ואחד ב-8). היום נכשלתי בטסט רביעי, ואת האמת אני בהרגשה שאין לי למה לצפות יותר מידי מהטסט-שניים הקרובים, כי הסיכויים בטסט צבאי אפסיים. למה זה ככה? אי אפשר לעשות עם זה שום דבר?

moshe alfasi

New member
על מה אתה לומד? מעל 15 טון?

הבוחנים בהחלט לא להוטים להעביר תלמידים\חיילים, וה' יודע למה. מה שכן, הדבר הטוב בעניין הוא, שאתה לא משלם על זה. אתה בקד"צ או מגוייס בקורס?

Krishi

New member
אני יכול לחשוב על משהו..

אבל זה גובל בקונספירציה אז לא יודע כמה זה אמין.. חח.. תחשוב שהצבא משלם לך על הלימוד נהיגה.. אז מה אכפת להם להכשיל? אולי עשו איזה קומבינה עם המורים (עד כמה שאני יודע את הטסט עושים אצל מורים אזרחיים, לא?) בכל מקרה.. אתה תדאג לא לתת לטסטרים סיבה טובה להכשיל אותך ושיהיה בהצלחה

samata

New member
מה ש-Krishi אמר

די מתקבל על הדעת ;p אם אתה שואל אותי אז יש מצב שיש להם מכסות של נהגים שהם צריכים למלא כל פעם, ולפי זה מעבירים אנשים...זה באמת נשמע מוזר מאוד שכל כך הרבה עוברים טסטים 4-5-6-7-8....גם ככה אני מניח שרוב מי שהולכים לקד"צ נהיגה הם אנשים שאוהבים לנהוג ולא סתם אנשים שמתקשים עם רכב רגיל.

Daemonlior

New member
בנינו..

מי שהולך לקד"צ נהיגה זה לאו דווקא מי שאוהב לנהוג.. אלא יותר ערסים עם גורמטים כבדים במיוחד ושיערות במקומות שלא חשבת עליהם אפילו..

adidas88

New member
../images/Emo45.gif

לכל אחד התחום שלו-התחום היחיד שלהם זה מכוניות...

אם אני לא טועה, צה"ל משלם 1800 ש"ח

למי שעובר עד טסט שלישי ואולי יש סכומים אחרים לעד טסט שישי\חמישי והלאה. זאת כנראה הסיבה שמכשילים פעם אחר פעם.

black h0le

New member
מה זאת אומרת "משלם"?

זה חדש לי. למה שצה"ל ישלם למי שעובר טסט? אני כבר נכשלתי ב-4 טסטים (כן, על משאית 15 טון למי ששאל), ואני בטוח שב-3 מתוך הארבעה הייתי עובר אם הייתי עושה את הטסט על רכב פרטי או לא דרך בוחן צבאי. הם פשוט מכשילים על כל פיפס קטן. אתם יכולים להסביר קצת על התשלום הזה (זה רק לקד"צ?)? נראה לי קצת לא הגיוני

wildgirl1

New member
אם זה לא בוטל

אז מקבלים מענק מהצבא למי שעשה קדצ נהיגה. בדרך כלל מקבלים את זה כמה חודשים אחרי הגיוס. אם עברת מטסט 1 עד שלישי ולא למדת יותר מ חצי שנה אתה תקבל 1400 ש"ח אם תעבור אחרי אתה אמור לקבל מענק של 900 ש"ח

Daemonlior

New member
מה שניסיתי להגיד זה

שמי שאוהב מכוניות לאו דווקא ילך לקד"צ נהיגה.. זה לא קשור.. הקורס מיועד מראש לערסים כבדים.. יש כזה שלט בכניסה..

איזה התנשאות, וגזענות אפילו

"הקורס מיועד מראש לערסים כבדים.. יש כזה שלט בכניסה.." עלוב שכמותך, אני לא בקד"צ נהיגה, ואני לא מתכוון גם להיות, אבל אין לך טיפת בושה? אולי די עם הסטיגמות המטופשות הללו? הם עברו מהעולם, ורק שתדע שהתנשאות כזאת מראה על חולשה מצדך, רק שתדע שהקדצי"ם האלה עושים עבודת קשה מאוד, גם מטרטרים אותם בלי סוף, וגם אני חושב שהם גם חיילים קרביים מצד שני. אולי אתה חושב שכל מי שלא הולך לממר"ם הוא ערס כבד, כי אני מכיר אוהד בית"ר , כן אני יודע כשאומרים לך בטח "אוהד בית"ר" אתה ישר מעלה לך לראש מילים כמו "ערס" "עבריין" וכו', אבל אותו אחד התקבל לממר"ם בצה"ל ושבר את כל הסטיגמות, ויש עוד המון דוגמאות, פשוט זאת היחידה שעלתה לי לראש. אני במקומך הייתי מתבייש.

Daemonlior

New member
להתבייש? במה?

גזענות, אין ספק.. אני גזען.. רוצה לעשות משהו נגד זה? בבקשה.. בכל אופן, לא אני קבעתי את הסטיגמות האלו.. והסטיגמות ממש לא עברו מהעולם, לך ותראה איך נראה נהג משאית צבאית.. אני לא מבין, פגעתי ברגשותיך? מה אתה בוכה? רק הצגתי עובדה, אתה יכול להשלים אם זה, ואתה יכול שלא.. אבל לקחת את זה ממש רחוק.. לגבי אוהדי בית"ר.. יש לי קרוב משפחה מירושלים, אוהד בית"ר (רואה רק צהוב בעיניים) ובמקרה בוגר ממר"ם, אז לא מצאת את הנקודה הנכונה..
בקיצור, לא להעלב, אני לא רציני במיוחד, ומה לעשות שערסיות זה לא בדיוק סגנון חיים שאני אוהב...
המשך יום נעים.

מה זה קשור, אני נגד "ערסיות" אבל

אני נגד הכללות, ואתה ידידי, עשית הכללה ברורה בכך שהכללת את כל נהגי המשאיות והדבקת להם על המצח מדבקה שעליה רשום "ערס".

Daemonlior

New member
חס וחלילה..

אבל לצערנו העובדות הן כאלו, שרוב מי שנמצא שם הוא ערס.. באמת שזה לא המקום להתווכח בו..

Daemonlior

New member
ממש לא..

תתפלא לשמוע, אני מזרחי.. אבל זה הפך מזמן להיות אופ-טופיק.. אבל אם כבר הזכרת את עיניין המזרחיות, אני אתן לך דוגמא אחת (מיני רבים), לערס.. אחד בנוסע ברחובות באמצע הלילה ושם פול ווליום שרית חדד או שירי דכאון באוטו כי הוא חושב שזה עושה לו פוזה.. אנשים כל כך פתטים.. זה סגנון חיים שמצחיק אותי לאללה..

adidas88

New member
האמת

שידיד לי עשה קד"צ (ואם מדברים על טסטים אז הוא עבר טסט 9 על משאית.....גם לו היה את הקטע שלא העבירו...) והוא בכלל אמריקאי.. ממש לא ערס... והחיילים האלה לא קרביים ולא ג'ובניקים הם תומכי לחימה.

למעלה