טסט פנימי:/

ז י ר ו

New member
טסט פנימי:/

המשפט הקבוע שכולם אומרים לי הוא: "שטויות, אין לך מה לדאוג, כולם עוברים טסט פנימי" מה שכל כך התחשק לי לצעוק להם הוא שאני לאאאאאאא עברתי!! היה לי היום טסט פנימי ופשוט עשיתי שטויות!! אני מפחדת לעשות שוב טסט פנימי שלא לדבר על טסט מיואשת:(

adidas88

New member
חפיף

אני עברתי טסט פנימי שני וBobLirs עבר טסט פנימי 3 וחיצוני ראשון יש פשוט ביתספר שיותר מקפידים אל תקחי קשה

...

הלוואי וכל בתי הספר היו מקפידים על טסט ופנימי ולא מעבירים ישר גם כאלה שלא מתאימים. אני במקומך הייתי מרוצה שאני מגלה טעויות לפני שמגישים אותי לטסט חיצוני זה בסה"כ נותן לך יותר זמן לתרגול ניסיון וחוות דעת נוספת.

recoil

New member
נצלו כל דקה

לקבל רשיון זה כיף מאוד.. אבל ללמוד נהיגה עם מורה זה גם כיף.. קחי את זה בתור חוויה ולא בתור משימה בלתי אפשרית

Noya18

New member
אל תהיי ../images/Emo140.gif

גם אני לא עברתי טסט פנימי ראשון והרגשתי שזה סוף העום; לא בגלל שלא עברית, אלא בגלל שנוצר הרושם שכולם עוברים טסט פנימי, וצריך לדרוס איזו זקנה כדי לא לעבור. זה לא נכון. יש הרבה בתי ספר בהם עושים טסט פנימי ברמה גבוהה, ואם את לא מכונה לטסט חיצוני- פשוט לא יעבירו אותך. והרבה פחות כואב להיכשל בטסט פנימי, מאשר בטסט חיצוני... (תאמיני לי- ניסיתי את שניהם
). אני יודעת שההרגשה היא זוועה, אבל את צריכה לקום, להתקדם הלאה, לקחת עוד כמה שיעורים- ולנסות שוב. אני בטוחה שהמצב יילך והשתפר.

למעלה