טסט פנימי

INMI

New member
טסט פנימי

האם זה חייב להיות אחריי שהתלמיד עובר את גיל 17 או שאפשר גם לפניי?

Daemonlior

New member
מן ההיגיון שחובה אחרי..

למרות שאף אחד לא יוכל לבדוק את זה.. תלוי בבית הספר בעיקרון..

Daemonlior

New member
כמו שאמרתי, זה תלוי בהחלטת בית הספר

אתה מוזמן להתקשר למורה שלך ולשאול...

samata

New member
ממש לא מן ההיגיון

החוק אומר שמותר לגשת לטסט ביום שהגעת לגיל 17, לכן לא מן ההיגיון שמי שמוכן לטסט בגיל 17 יעשה גם פנימי וגם חיצוני האותו היום. טסט פנימי הוא הדמיה לטסט רגיל..בתכ'לס, תיאורתית בלבד, מישהו יכול לעשות טסט פנימי גם בשיעור שני...

Daemonlior

New member
גם בזה יש משהו..

לא חשבתי על זה כך.. יכול להיות שאתה צודק..

samata

New member
ממ

המורה צריך לראות שהנהג הוא שומאכר בשיעור הראשון לפני שהוא מגיש לפנימי

אין קשר לגיל

טסט פנימי לפי כרטיס התלמיד (אם אף אחד לא ראה כזה שיבקש ממורה הנהיגה שלו) יתבצע רק לאחר סיום לימוד כל המשימות בכרטיס התלמיד ומינימום 28 שעורים של 40 דקות לפני זה (לפחות על פי הכתוב בכרטיס התלמיד) לא יהיה ניתן לגשת לטסט פנימי (מבדק מנהל מקצועי)

gold ayelet

New member
בקשר לכרטיס..

לא ראיתי כזה אבל חברה שלי סיפרה לי שיש לה כזה והמורה מסמן מה למדו... צריך לעשות את כל הכרטיס ב28 שיעורים או שזה לפי ההתקדמות של התלמיד? המורה חייב להראות את הכרטיס לתלמיד?

pop girl 20

New member
כן, גמני מצטרפת לתהייה...

פעם ראשונה עכשיו שאני יודעת שקיים כרטיס שכזה.
לילה טוב אנשושים

כרטיס התלמיד

כרטיס התלמיד מכיל את ה"תורה" של לימוד הנהיגה הכרטיס מחולק ל 4 שלבים שלב בתפעול שלב הדרך שלב התנועה ושלב המשימות המיוחדות סה"כ 52 משימות נהיגה בסוף הכרטיס יש את חתימת המורה לכך שהוא לימוד והעביר לפחות 28 שעורים בני 40 דק' ומתחת חותם התלמיד כי קיבל לפחות 28 שעורים בני 40 ד' ולמד את המשימות תחת כל אלה חותם מנהל מקצועי (הוא זה שעושה לכם את הטסט הפנימי) גם בסוף כל שלב חותם התלמיד וליד כל משימה חותם המורה יש מורים (כמעט כולם)שמחתימים את התלמיד רק בסוף לפני הטסט על הכרטיס ולכן אתם לא רואים אותו עד סוף הלימוד אני דווקה מראה אותו לתלמידים שלי כבר בהתחלה שידעו שיש "תורה" שאנחנו עובדים איתה ולא סתם ממציאים אני ממליץ לכם לבקש מהמורה אפילו סתם מסקרנות לראות את הכרטיס תלמיד נכון ש 52 משימות נשמע הרבה אבל זה לא מיכוון שיש משימות שהם אפילו לא שעור ויש משימות שנלמדות ביחד עם אחרות וכו' ניתן ללמוד את כל המשימות בפחות מ 28 שעורים השאלה היא כמה צריך לתרגל בכדי להגיע לרמת ביצועים טובה במשימה הגדולה והיא הנהיגה (שילוב של כל המשימות יחד)

Daemonlior

New member
תוספת..

הכרטיס תלמיד הוא כלי עזר שנוצר עקב חוק חדש (כבר לא חדש למעשה), שמחייב את המורה לסמן -כל שיעור- איזה מטלות עשה התלמיד ומה הוא למד.. זאת בכדי להקל על מעבר מורה במידת הצורך.. לצערנו השיטה לא מיושמת כראוי, והתוצאה - מורים שפשוט יבקשו מכם חתימה רק לקראת הטסט.. גם המורה שלי עשה את אותו הדבר, אבל אני באתי בידיעה שאני לא הולך לעבור, אז לא ממש הייתה לי בעיה..

למעלה