טסט פנימי!

karen17

New member
טסט פנימי!

היייי!! למי שעוקב...זו אני שהתלבטה אם לגשת לטסט או לא בגלל כמה שיעורים אחרונים שהלכו לא הכי טוב.. אז ככה, היום היה לי טסט פנימי ושיעור לפני כן... נלחצתי חבל על הזמןןןן, הרגל ממש רעדה לי על הקלאץ, לא נסעתי רגוע בוא נאמר, והמתיחות שהייתה באוטו!!!! זה פשוט נוראאא!!! אבל בכל זאת עשיתי בסדר ו"עברתי" מה שנקרא...אבל יש לי 2 דברים שחייבים שיפור אמר לי מי שבחן אותי.... אחד זה שאני באה מהר מדיי לצמתים והשני זה שאני מסתכלת במראות, אבל לא מספיק... היה לי קטע נורא ואיום בטסט הפנימי...אני נוסעת במהירות סבירה, אין לי שום תמרור לתת זכות קדימה...ואני מכירה את המקום ויודעת שרק משמאל אמורות לבוא מכונית וגם הן צריכות לעצור ולתת *לי* זכות קדימה... לפני שבכלל הספקתי להסכתכל שמאלה לוודא כמובן... בא לי בטיללללל אופניים מימין (שזה כביש ללא מוצא כאילו), הייתי קרובה אליהם שזה היה מפחידדדדדד, אבלל בכל זאת הבוחן לא אמר לי כלום ולא נגע לי בהגה או בלם או משהו, אבל אני מציאותית ויודעת שאם זה היה קורה לי בטסט חיצוני הייתי בטוחח נכשלת... למרות הכל, אני לא מבטלת את הטסט כי הגעתי למסקנה שבד"כ לעבור או לא זה יותר מזל מכישורי נהיגה נכונים.... את המהירות אפשר לשפר אבל את המראות יהיה לי קשה, כי אני באמת כל הזמן מסתכלת... כאילו מה הם מצפים שאני כל הזמן עם העיניים למראות ולא יסתכל לכביש?... טוב אני סתם מקשקשת לכם.... אני בהתלהבות של לספר איך הלך:))

סנטה

New member
בקשר למראות ...

אף פעם לא מספיק להם ,כמה שתסתכלי זה לא מספיק פשוט תבליטי מבטים בכל המראות , תתאמצי לעשות את זה ! בהצלחה

FreakStyler

New member
חחח סבבה למה לא להתלהב?

דווקא סיפור מעניין ואף מרתק..... נכון זה עניין של מזל, אני הייתי בטוחה במיליון אחוז שאני אעבור טסט ראשון ובכל זאת נכשלתי על טעות שהומצאה על ידי הטסטר הבנזונה שיחליק על קליפה של
אמן! מקווה שמזלך יהיה טוב אחותי.... חח דווקא לי בפנימי הוא אמר שאני עוברת צמתים לאט........ בהחלה היו פול מכוניות ובהזדמנות שהייתה לי עד שהאוטו זז (הילוכים, בעיות..) כבר לא היה רלוונטי לעבור.. אחר כך איך שאני זזתי באו לי פאקינג הולכי רגל... בפעם השלישית שהייתה לי הזדמנות לחצות אותה.. רציתי לעוף משם מהר ואז נכבה לי המנוע, והבוחן כבר התעצבן לאללה..... חחחחח חפיף ..... שטויות....... העיקר שאני אעבור כבר פאקינג טסט שני!!!!!!!

karen17

New member
חחח קטע:))

יאוו אתה מה זה צודק סנטה!!! אף פעם לא מספיק להםם!!! יאוו אם אני נכשלת על זה אני אשתגע!!! ו- פריק סטיילר:)) <אהבתי ת'כינוי קודם כל) תראי, טסטרים זה ככה, עם חרא... למרות שהמורה מנסה לשכנע אותי שזה לא ככה והם סתם בני אדם רגילים:) יאוו איזה באסה עם צמתים כאלה אלוהים ישמור!! ואז את קולטת שהבוחן חסר סבלנות אבל מה אין לך מה לעשות תעלי על אנשים??? ואז את נכנסת ללחץ מיותר! אוףףףףף!!!! את יודעת על מה הוא הכשיל אותך בדיוק??

FreakStyler

New member
על מה? הוא המציא לי!

הייתה צומת עם שני שלבים (איך אני אגדיר את זה... צומת שיש לך כביש שבאים לך משמאל מכוניות, ואז את פונה שמאלה, וזה כביש נפרד ששמה באים לך מימין) משו כזה..... הקיצר, הטסט הלך חלק ממש טוב, ודווקא דקה לפני הסוף, נכנסתי לצומת, ואז שכבר הייתי באמצע הפניה שמאלה, באו שני מכוניות ולא עצרתי, אבל לא הייתי ממש צריכה לעצור כי הם היו בנתיב הימני ביותר (היו 3 נתיבים) ואני נכנסתי ישר לשמאלי!!!!! לא הפרעתי לאף אחד........
והוא בלם אותי חזק!!!! למה?!?!?!!? בעסה! והמורה אמר שהוא הכשיל אותי על אי מתן זכות קדימה..... שילך להזדיין הוא לקח אותי למיליון צמתים ולכולם נתתי זכות קדימה יפה מאוד והראתי מיומנות ושליטה בכל הצמתים, פאק שילכו להזדיין! עכשיו... הכי בעסה שבבעסות, שהטסט הבא יכול להיות עוד חודש!!!!!! פאק אני אמות עד אז!!!!!!!!

karen17

New member
היי פריקסטיילר!!!

מה שתארת לי זה שדרה קוראים לזה... אני גם עשיתי כזה כמה פעמים... יאוו נראה לי ממש לא במקום מה שהוא בלם אותך, אם יש כמה נתיבים ואת לא מפריעה בפניה שלך לשאר הנתיבים שנוסעים גם בכיוון שלך אני לא רואה שום בעיה עם זה!! אבל עזבי אסור לך לחשוב על הטסט הראשון קראתי את הבעיה שלך עם זה שאת צריכה לחכות חודש... תראי בעיקרון, את יכולה להלחיץ את המורה שלך ולהמשיך לנג'ס לו או לחלופין לדבר עם תלמידים נוספים לראות אם הוא קבע להם אם לא כנראה שבאמת אין לו....את לא יכולה לדעת.. בכל מקרה אני שבועיית זה המינימום אני חושבת שבד"כ נגשים אחי שבועיים וחצי 3... אם לא יהיה לו תאריך יותר מוקדם אל תראי את זה כסוף העולם כי זה יטוס לך הזמן הזה...עוד שבוע פחות שבוע, ממש חפיף... מה שכן את לא חייבת לקחת עוד מלא שיעורים לפני הטסט השני, את הרי יודעת ומרגישה שאת מוכנה אז עוד שיעור שניים יספיקו לך לרענון בלבד ... בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותעדכני מה נסגר בסוף!!!!!! ביייייי

FreakStyler

New member
תודה מתוקה אני חולה עלייך!!!!

הזמן יעבור מהר אני יודעת, אבל כשמחכים למשו זה יכול להיות סוף העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו, כל דקה שעוברת אני שמחה...... אני רואה כאן אנשים שעשו טסט לא מזמן ועברו ואני ניגשתי קודם ואני צריכה לחכות חודש! זה מעצבן! תחשבי על החודשיים מלווה אחר כך.... זה כמו לא לנהוג בכלל! הרי מה כיף בלהיתקע עם הזקנים שלנו באוטו??? אוף...... מקווה שיעבור מהר כבר!!! וגם אני לא מבינה למה הוא הכשיל אותי המניאק! היה לי 30 דקות מושלמות של טסט מצוין והוא פשוט חיכה...... חיפש הזדמנות! בנזון!!!!!!!!!!!!!! בגללו אני צריכה לחכות חודששששששששששש!
חפיף............ אז...... שיהיה גם לך בהצלחה מתוקה!!!!!!!!!!

karen17

New member
תודה רבה מותק!!!../images/Emo6.gif

ו........אל תדאגי יהיה טוב!!!! טסט הבא את עוברת בנקר, אל דאגה!!! בהצלחה לךךךךך!!!

tia3

New member
קרה לי בול אותו דבר!!!

כל העניין הזה עם השדרה!!! אותי הוא לא בלם אמנם, אבל הוא טרח ברוב טובו להודיע למורה שלי באותו הרגע שלא עברתי. ורק בגלל העניין הזה!!! עשה לי טובה שלא הייתי צריכה לחכות עד 16:30... אני אומרת לך - יש פה איזה קונספיציה נגדנו!

FreakStyler

New member
כן! נראה לי שפשוט בישבילם אין מצב

שילדה בת 17 תעבור טסט ראשון! לתת לעולל הגה בידיים??? ככה זה נראה לי שזאת השקפת העולם שלהם....... שילכו להזדיין כל הטסטרים ויאלה- תנו כבר רישיון!!!

למעלה