טסט פנימי

shiranmomik300

New member
טסט פנימי

מה זה?\ הבנתי שהמטרה היא לבדוק כיצד אני נוהגת בלי המורה ועם מישהו אחר... אבל מה אחרי הטסט הפנימי... מה אני צריכה לקבל דעה או עצה או שיגידו עברת או לא עברת...? האם הוא עולה כסף?? תודה לכם חברים... אין על הפורום הזה הוא הכי טוב שיש!!!

FreakStyler

New member
אני אסביר לך....

אז ככה, כל אחד חייב לעבור טסט פניי לפני שמגישים אותו לטסט חיצוני וזה משתי סיבות: 1. שתדעי פחות או יותר איך זה להיות בטסט האמיתי.. שלא יהיו לך הפתעות בטסט.. 2. לקבל חוות דעת נוספת ממנהל בית הספר שלך לנהיגה, האם את מוכנה לטסט. אם לא עברת, אז כנראה יש לך טעויות חמורות שאת חייבת לשפר, ואם עברת אז סבבה, המורה כבר מכין לך תאריך לטסט חיצוני, אבל רק שתדעי שרוב האנשים עוברים את הפנימי בלי בעיה, כי גם אם עשית טעות או משו לא מדויק.. הטסטר (מנהל בית הספר לנהיגה) לא מתייחס בחומרה ופה ושם מוותר... ואז בסוף הוא רק אומר לך איפה לדעתו את צריכה לשפר כדי לגשת מוכנה לחיצוני. אז מי שנכשל בפנימי... לא טוב... אבל חפיף, אני בטוחה שתעברי!!!! ועוד משהו: אני לא רוצה לבעס אבל.. גם אם עברת פנימי.. זה לא אומר שאת מוכנה 100% לחיצוני, את צריכה לבדוק את עצמך אם את באמת חושבת שאת מוכנה, בקיצר אל תסתמכי על החיצוני, כי אם מוותרים לך על טעויות.. זה לא מדויק, וזה יכול להיות טעויות שבטסט האמיתי יכשילו אותך..... וצריך לשלם עליו ועוד איך, מותק, שום דבר לא בחינם, המניאקים האלה מוצצים לנו תכסף עד הסוף... לי זה עלה 100 ש"ח, אבל כל בית ספר והמחירים שלו..... הקיצר... חמודה, בהצלחה שיהיה לך גם בפנימי וגם בחיצוני!!! לא להתרגש יותר מידי... :)

OMRI666

New member
כנראה שזה לא חובה...

עד היום לא הבנתי בדיוק מה עמדת החוק בעניין, אבל לפי מה, שזכור לי, לא עשיתי טסט פנימי והמורה שלי כן היה שייך לבי"ס לנהיגה (צח בת"א אם זה מעניין מישהו)...

FreakStyler

New member
אז שוב דפקו אותי....

חחחחח אז סתם דפקו אותי הזונות האלה- הנה, עוד פעם... אני שילמתי על הפנימי 100 שח....... סעמק! אבל תכלס, אתה היחיד ששמעתי שלא עשה פנימי.....

OMRI666

New member
האמת היא, שכן...

עד היום אני מופתע מזה... המורה שלי אפילו לא הזכיר טסט פנימי פעם אחת בכל התקופה שלמדתי נהיגה... אז לא שאלתי

FreakStyler

New member
צודק וטסט פנימי זה חרטה

צודק וחוצמיזה טסט פנימי לדעתי זה חרטה כי גם אם עשית פה ושם טעויות, מוותרים לך, וזה יכול להיות טעויות שבחיצוני לא מוותרים, אז איך זה בדיוק משקף אם אתה מוכן לטסט???? נאדה.

avvv

New member
חחחחחחח

זה בטוח טעויות שבטסט החיצוני מוותרים לך. המטרה בטסט פנימי זה סתם להרוויח עוד כסף, או במקרה של ההוגנים, לציית לחוקי המדינה. אל תשכחו גם שנקודת המבט של הטסטר הפנימי שונה מזו של החיצוני. בטסט הפנימי הוא יכול להגיד, "אני לא רוצה לעכב אותך, אבל תשפר את זה ואת זה ואת זה לפני שאתה הולך לטסט". כשטסטר חיצוני רואה אותך בטסט ראשון, מבחינתו אתה סתם אחד שעשה כולה 28 שיעורים וצריך לחשוב טוב טוב אם לתת לך רישיון. בטסט הזה, אם הוא מעביר אותך אתה מפסיק לקחת שיעורים, ועולה לכביש.

FreakStyler

New member
ב-ד-י-ו-ק

הם בטח חושבים לעצמם: למה מי הוא חושב ת'צמו הבן 17 הזה שהוא מקבל רישיון???????. אבל הבן זבל לא יודע שעשיתי בערך 70 שיעורים................. בקיצר- שילכו להזדיין כל הטסטרים.

למעלה