טסט פנימי 200 שקל??

טסט פנימי 200 שקל??

המורה שלי הביא לי בנוסף לאגרה לטסט החיצוני(הירוקה),הביא לי גם טופס אגרה בצבע אדום לטסט הפנימי ואמר לי לשלם 200 שקל. לפי מה שהבנתי, 200 שקל על הטסט הפנימי זו גניבה. למי אפשר לפנות או להתלונן? התקשרתי למשרד התחבורה, ואמרו לי לפנות למשרד הרישוי המחוזי ולדבר עם המנהל...

ravidmos1

New member
תשובה

טסט פנימי עולה בממוצע בין 120-200 ש"ח תלוי באיזור שבו את לומדת ובמחיר שהמורה גובה .
לצערך אין לך למי להתלונן זה שוק חופשי וכל אחד יכול לגבות איזה מחיר שהוא רוצה .
את המחיר של כל הנלווים לשעורים ( טסט פנימי וחיצוני ) היית צריכה לסגור עם המורה לפני שהתחלת ללמוד .
את יכולה לדבר עם המורה אבל זאת החלטה שלו .

בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

העלו את המחיר רק השבוע

אצלנו הבית ספר לנהיגה קובע את המחיר. וחברה שלי שלומדת אצל אותו מורה,שילמה לפני שבוע 138 על הטסט הפנימי. התקשרתי לבית ספר לנהיגה ואמרו שבתחילת השבוע הזה העלו את המחיר ל200. התקשרתי למנהל של הבית ספר, והוא לא עזר לי יותר מדיי. מה שמעצבן זה שידעתי שהמחיר הוא 138 אבל פתאום הם מעלים ל200

ravidmos1

New member
תשובה

אם העלו את המחיר אז כולם ישלמו מעכשיו את המחיר החדש ואין הרבה מה לעשות .
מקווה בבכל מקרה שיהיה בהצלחה !!!

ravidmos1

New member
תשובה

אין לי את המספר לצערי .
בכל מקרה את נלחמת מלחמה חסרת סיכוי המחיר נקבע ע"י המורה או הבית ספר ואף אחד לא יכול לקבוע לו .
כמו שמחיר שיעור נהיגה נע בין 100-130 ש"ח ברחבי הארץ כך גם מחיר הטסט הפנימי והחיצוני .
את המחיר היית צריכה לסכם עם המורה מראש ולקחת בחשבון שמחירים מתעדכנים לפעמים כרגע זה נפל על הזמן שאת לומדת .
מה שאני אומר לתלמידים תמיד זה שרישיון זה לכל החיים וגם אם ההוצאה היא כבדה בזמן נתון חלקו את זה בכל השנים שתנהגו ותראו שהמחיר לא כל כך גבוהה .

למעלה