טסט פנימי- עולה כסף?? מחר בשעה טובה, יש לי טסט פנימי המורה אמר לי להביא 113 שקל. זה אמור לעלות ככה?
ד דניאל של מורן New member 30/9/03 #1 טסט פנימי- עולה כסף?? מחר בשעה טובה, יש לי טסט פנימי המורה אמר לי להביא 113 שקל. זה אמור לעלות ככה?
M mc bige New member 30/9/03 #3 יש כאלה שלוקחים יותר יש כאלה שלוקחים פחות, ויש כאלה שלוקחים כסף כמו בשיעור רגיל...... זה תלוי בבית ספר שלך, ובמורה שלך.... אצלי לדוגמה אני משלם על טסט פנימי, כמו שיעור רגיל
יש כאלה שלוקחים יותר יש כאלה שלוקחים פחות, ויש כאלה שלוקחים כסף כמו בשיעור רגיל...... זה תלוי בבית ספר שלך, ובמורה שלך.... אצלי לדוגמה אני משלם על טסט פנימי, כמו שיעור רגיל
ל ליטל 18 New member 30/9/03 #4 מעניין... אני לא זוכרת ששילמתי לטסט פנימי. הטסט בא לי בהפתעה ככה שזה יצא שזה היה בתוך שיעור רגיל. זה נחשב שיענו שילמתי לטסט כמו שיעור רגיל?
מעניין... אני לא זוכרת ששילמתי לטסט פנימי. הטסט בא לי בהפתעה ככה שזה יצא שזה היה בתוך שיעור רגיל. זה נחשב שיענו שילמתי לטסט כמו שיעור רגיל?