טסט למתילדה

Morticia

New member
טסט למתילדה

שלום לכולם. מתילדה לא בתוקף לראשונה מאז שקניתי אותה. כן, אני לא משקיעה בזוגיות שלנו... כשרציתי להעביר אותה לפני שבועיים, ירד גשם ולא בא לה להניע, גם לה יש פחד בחינות. המלכה סיסי וע. מלכה בן נסעו עד למתילדה וגילו הזנחה פושעת, גבעת בוץ מרשימה ליד הדוושות שלי, שבראשה צמח לו נבט, בן שבועיים בגובה של איזה חמש ס"מ עם שלושה גבעולים לתפארת. (כמובן שצילמנו את הפלא, אני אסרוק את התמונה, ואפרסם כאן מתישהו). להגנתי יאמר שחשבתי שאסור לי לגעת שם כדי שלא אנתק איזשהו חוט בטעות. אז אחרי חפירה ארכיאולוגית בה חשפה סיסי את החיבורים, מתילדה הואילה בטובה לנסוע. אבל זה לא מספיק בשביל להעביר אותה טסט. צריך להחליף לגלגלים רזים יותר (יש לי בבית). אישור בלמים, היא קורצת (פנס ימני אני חושבת) או פוזלת תלוי מי מסתכל (וגם אנשים רעים דפקו לי את הפגוש הקדמי - שיחנקו, אז גם החיוך שלה עקום). חוץ מהטסט צריך לפנק אותה קצת. לנקות עוד באיזור ההוא ועוד כל מיני דברים שאני לא רוצה לעשות לבד ולגרום נזק... לפני חודשיים הייתי נוסעת למוסך ומשלמת כסף, אבל אני אשמח לוותר על זה ולהעזר במועדון. מדבקת "באגי זה רצח" מובטחת לכל המסייעים במבצע העברת הטסט (ולכל מי שיבקש בלי שום קשר...) שלכם מורטישיה.

Morticia

New member
מתי יש לי זמן השבוע:

יום שני: אולי אני עובדת בוקר עד 13:00 אם לא עובדת אפשר להפגש מחר בבוקר. לומדת מ-18:00 עד 20:00 אבל בטח כבר חשוך מדי מכדי לעבוד עליה (מאחוריך-סתאאם...) יום שלישי: עובדת בוקר 08:00-13:00 וערב 15:00-20:00 יום רביעי: עובדת בוקר פנויה מ-13:00 יום חמישי: פנויה בבוקר עד 15:00 ואז עובדת אז מתי נפגשים?

dejavu

New member
מוכן לעזור

מה המצב שכנה?? אני מכיר מכונאי באזור יפו שרק מעיף מבט בחיפושית גובה 50 ש"ח ורושם אישור ברקסים, זה כבר פותר כ50% מבעיותיך, נמצא ברחוב אילת... גם אני צריך להעביר את האוטו טסט באיחור של יותר מחודש הבעיה אצלי - אין מנוע!!! ככה שהבעיות שלך קטנות מאוד ולא צריכה להיות בעיה.. להתראות.

Morticia

New member
אז מחר (יום שני) בבוקר.

כל מי שרוצה להצטרף להשאיר לי הודעה עם מס' טלפון. להתראות ותודה.

רק עמרי

New member
לראשונה אני מתוודע לסטיקר הנ"ל

הוא יצא או שהוא עודנו בחזקת רעיון,כי הוא רעיון אני אשמח להוציא אותו!

ofir_y

New member
לבטי יש חודש הבא טסט

(וגם יום הולדת - רכב אספנות!) מישהו מכיר מוסך טוב בראשון שיתן לי אישור לברקסים? (כמה זמן לפני אני הטסט צריך ללכת?) וכמה בערך זה צריך לעלות? (אישור ממוסך, הטסט עצמו)

רק עמרי

New member
אני יודע על מוסך אחד שהיה לא רע פעם

מוסך צמרת,בניהולו של יגאל,נמצא באזור התעשיה הישן (לא רחוק מהפאבים שם)

RamN

New member
הלו הלו כל הזכויות שמורות לי!!!!

אבל בגלל שזה אתם אני מוכן לוותר

רק עמרי

New member
למוסך צמרת?

בפעם האחרונה הייתי שם לפני שנה וחצי, אבל אם אני לא טועה,אתה מגיע לאיזור הפאבים ופשוט שואל,זה מוסך ידוע.. תחפש מוסך צמרת ב144

למעלה