טסט למיכלים - המשך

pilovich shahaf

New member
שגיא מרום-שאלה לעיניין כבר היום היא ../images/Emo15.gif ../images/Emo44.gif

עומדת במיבחן המציאות בבית המשפט הישראלי לידיעתך. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

שרקי..

New member
תראה פ"ש למה שאני לא אקבל נרווים ../images/Emo46.gif

ממהודעות שלך... אני מתיחס ברצינות לדיבריהם של כל הכותבים ובמיוחד שלך.. מתנהל בפורום דיון עניני ומעניין.. אני אישית השקעתי בדיון זה הרבה זמן בקריאת תקן DOT (מה לעשות מרבית יצרני המיכלים ב- USA) והתחלקתי במה שלמדתי אם כל מי שקרא את האשכול הזה. ואז אתה בא עם ההכרזה שבדיוק שאלת המפתח של האחריות נמצאת בדיון בבית המשפט ולא מוסיף פרטים מי מה מתי למה וכמה? משאיר אותנו ככה באמצע הדיון עם הלשון בחוץ
אם לא הוטל צו חסיון על המשפט אז המשפט הוא נחלת הכלל ומותר לדווח עליו במסגרת זכות הציבור לדעת. אז למ תיגד לי למה אתה לא מטסיף שתי שורות עם פרטים? מעצבן נורא.

pilovich shahaf

New member
תראה שרקי למה שאני לא אקבל נרווים ../images/Emo15.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

bennysnuba

New member
אם התקן שווה או מחמיר יותר

אני חושב שהגנה מסוג של "רצתי 3 שנים אחרי מכון התקנים ומסיבות בירוקרטיות שלהם הם לא נתנו את השירות ולכן הלכתי לגוף גדול וטוב מהם ואני נמצא תחת פיקוחם השוטף ויש לי גם 9000 ISO" תהיה משמעותית מאד.

גונן7

New member
טסט

גלילם ללא תפר(מכלים הבאים במגע עם מים/ צלילה) כל ..... 5 שנים!תקן 712

pilovich shahaf

New member
זרובי-אבהיר את שאלתי ../images/Emo15.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

האם יש משמעות והבדל בין: 1. מיכלים שעובדים במועדון צלילה, שעוברים מילוי בין 5 ל-10 פעמים ליום? ורובם מתגלגלים בעגלות הלוך וחזור לאתרי צלילה? 2. מיכלים שעובדים במועדון צלילה שעוברים מילוי בין 2 ל-5 פעמים ליום ומתגלגלים כל יום בעגלות ניגררות ליאכטות וחזרה למועדון? מהן הוראות היצרן של המיכלים-אלומיניום-"לוקספר" בגרמניה בנושא הזה? מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

שרקי..

New member
השאלה שלך לא רלוונטית ולא צריך

להפחיד את הציבור סתם עם הסיפור של אלף פצצות מסתובבות באילת בצורה של מיכלי צלילה. להלן חו"ד לגבי בטיחות השימוש במיכלי אלומיניום לצלילה: כל האמור לעיל ** לא חל ** על מיכלי אלומינים שיוצרו מסגסוגת 6351-T6 עד שנת 1990 על ידי לוקספר ואחרים מיכלים אלה פסולים ואסורים בשימוש בגלל בעיות של הווצרות סידקי מאמץ בצואר המיכל. All DOT-3AL tanks manufactured under one of the following exemptions or special permits: 6498, 7042, 8107, 8364, 8422 All composite cylinders manufactured under one of the following exemptions: 7235, 8023, 8115 All Walter Kidde DOT-3AL scuba tanks. All Cliff Impact DOT-3AL scuba tanks made before July 1990. All Luxfer 80.8 cu. ft. scuba tanks (S80.8) made before May 1987. All Luxfer 72 and 100 cu. ft. scuba tanks (S72, S100) made before August 1987. All Luxfer 80 cu. ft. scuba tanks (S80) made before January 1988. All Luxfer 50 and 92 cu. ft. scuba tanks (S50, S92) made before April 1988. All Luxfer 30 and 63 cu. ft scuba tanks (S30, S63) made before May 1988. All Luxfer 40 cu. ft. scuba tanks (S40) made before June 1988. All other scuba tanks made in the US before February 1990 (except Catalina). לגבי מיכלי אלומיניום שיוצרו משנת 1991 ואילך - יש להם אחריות ל- 100,000 מחזורי דחיסה. מאחר ואנחנו לא יודעים כמה פעמים דוחסים כל מיכל במועדון באילת נניח הנחה מחמירה ומוגזמת שהם עוברים עשר דחיסות ביום 365 יום בשנה יש מספיק מחזורים במסגרת האחריות יצרון ל- 27.5 שנים אם המיכל עובר רק 5 מחזורים זה מספיק ל- 60 שנה. במיגבלות הבאות : 1. בדיקה הידרוסטטית אחת לחמש שנים ולא פחות. 2. בדיקה ויזואלית פעם בשנה. 3. המנעות מדחיסות יתר רבות. 4. המנעות מחשיפה לחום בגלל הסיבות הבאות: א. צביעה בצבע אפוקסי בתנור. ב. ניקוי והסרת קורזיה וצבע ישן והברקה בהברשה או ניקוי חול ג. דחיסה ללא קרור ד. חשיפה לשמש ישירה בדיקות בהתאם לתקן DOT שמבוסס על תקן CGA יש מקומות בעולם שבעקבות הפיצוצים שהרעו כתוצאה משימוש בסגסוגת 6351-T6 הוסיפו בדיקה למכלי אלומינים הנקראת Magnetic Eddy Testing לאיבחון מוקדם של סידקי צואר מיכל לסיכום מיכלי אלומניום שעוברים בדיקות כדרוש בטוחים לשימוש. שרקי

pilovich shahaf

New member
שרקי- תודה ואני בטוח שהינך אחראי לה ../images/Emo15.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo25.gif

שרקי..

New member
לא משלמים לי בשביל להיות אחראי

בשביל זה יש תקנים חוקים ותקנות ומי שאחראי זה משרד העבודה ומכון התקנים הישראלי ובעולם ה-DOT ה- ISO וה- EN שמכיל את ה- DIN ואת התקן הבריטי.. בכל מוסד מאות מומחים ומעבדות.. אבל בשבילך אני מצרף את ההנחיות של ה- DOT לגבי מיכלי צלילה מאלומיניום כי אני בטוח שאתה הולך לקרוא אותו מתחילתו ועד סופו בלי לפספס אף מילה ופסיק. לכן כשנדבר שוב על מיכלי אלומיניום תוכל אתה להיות אחראי בדיוק כמוני בלי להפחיד את כולם באיזה אינטריגה עסיסית... ההמשך יבוא (וואלה מתי אני לא יודע) מבחן התוצאה ( התוצאה יצאה קבוצה ריקה) שרקי

למעלה