טסט לבד

בובילהה

New member
טסט לבד ../images/Emo4.gif

אני אמורה לגשת לטסט בקרוב והמורה שלי אמר לי שאני אצא הפעם לטסט לבד (זה טסט שלישי
) השאלה שלי היא-מה זה אומר? אני אצטרך לעשות את המסלול גם של ההלוך וגם של החזור? בגלל שאין איתי עוד מישהו/מישהי או שזה יהיה טסט קצר בעיר וזהו? מישהו כבר עשה טסט לבד? ממש דחוף לי!! תודה לכולםם

lsd600

New member
חחחחחחח....

טסט לבד זה אותו טסט כמו טסט ביחד..! בד"כ קובעים עם הבוחן באיזושהי נקודה בעיר, והמורה לוקח אותך לשם (באותה נקודה- הבוחן מסיים טסט אחר של תלמיד אחר). משם הטסט מתחיל, עושים את המסלול, וחוזרים למשרד הרישוי. זה לא טסט קצר או שונה, זה אותו טסט שפשוט יש בו רק נבחן אחד!!!!! אני עשיתי את הטסט השלישי שלי לבד ועברתי. זה הכי כיף! (גם את השני, אבל לא משנה..
)

בובילהה

New member
חח אה אוקיי

ממש תודה!! אני כבר נלחצתי שאני אעשה טסט של שניים (מבחינת הזמן והמסלול) כמה שיותר זמן-ככה יותר אפשרות לטעויות חח ואני ממש לא בנויה לזה עוד פעם טנקס!

אז..

אין לי הרבה מה להוסיף על מה שLSD אמר חוץ מזה שטסט לבד זה לאנשים מיוחדים (זה לפחות מה שהמורה שלי אמר לי- שאת הטסטים היחידים הוא נותן רק לאנשים שהוא מסמפט) באמת טסט לבד זה אחלה של דבר לדעתי.. פחות לחץ.. כך את יכולה להתרכז יותר.. קיצר שווה לנסות לדעתי

chiff4

New member
לא מסכים. עדיף טסט עם עוד מישהו

בטסט עם עוד מישהו יש אפשרות שאם הנבחן האחר נוהג פחות טוב ממך, אז הטסטר ישים לב לכך וזה נקודות לזכותך. למשל, לפני הטסט שלי המורה שלי הודיע כי אני ניגש עם תלמידה שכולם מכירים אותה כתלמידה הכי גרועה שלו. היא לומדת נהיגה כבר המון זמן, והוא הגיש אותה לטסט רק מהסיבה כדי שהיא תבין שהיא לא מוכנה עוד (היא נדנדה בשביל לגשת). ההבדל בנהיגה שלי לבין שלה בטסט היה כל כך ניכר שיצאתי מהטסט עם המון ביטחון שעברתי אותו והיא מנגד ידעה שאין לה סיכוי לעבור. מה עוד שבטסט ביחד עם נבחן נוסף אם אתה שני בתור, אתה יכול לשים לב על מה הטסטר מעיר אם הוא מעיר לנבחן הראשון ולא לחזור על אותן הטעויות.

שמע..

ברור שיש אנשים שלוקחים ככה ויש שלוקחים ככה.. גם לי היה טסט אחד עם עוד אחת בטסט השישי שלה ושהיא לא הפסיקה לעשות טעויות והתמלאתי ביטחון עד שאמרתי- רגע- אולי הטעויות הטיפשיות האלה יקרו גם לי?? וזה הוריד ת'ביטחון.. בסוף נכשלתי..

lsd600

New member
איש העוגה צודק, חבר'ה

טסט לבד זה לאנשים מיוחדים...
ועשו מחקר שבטסט לבד אחוזי המעבר יותר גבוהים...

רן88

New member
אתה כותב שטויות

אתה לא היית הנבחן הראשון וגם לא הנבחן העשירי של הטסטר שלך (או לפחות כך אני מרשה לעצמי להניח). יש לטסטר מספיק ניסיון כדי להעריך את הנהיגה שלך ביחס לסטנדרטים כלליים ולא ביחס לתלמיד שנהג שנייה לפניך או אחריך.

chiff4

New member
אני נהגתי ראשון

אני לא אומר שזה שהתלמידה השנייה היתה גרועה בטסט אז הטסטר לא יכול היה להכשיל אותי... אבל זה נותן פרספקטיבה אישית לנבחן עצמו מה הרמה שלו בנהיגה

למעלה