טסט לאופנוע

DubiStein

New member
טסט לאופנוע

קיבלתי מכתב על חידוש רשיון לאופנוע ושמעתי כאן כבר כמה פעמים שהטסטר "לוקח סיבוב" על האופנוע. רציתי לדעת איפה יש מקום בו הם לא יקחו לי סיבוב על האופנוע - באזור המרכז. תודה

royboy1

New member
אלימנציה../images/Emo35.gif

עשה
על מכון דרום בפ"ת

theshark

New member
מכון אלן בחולון.

הבעלים אופנוען. שום סיבוב על האופנוע. חמש דקות ואתה אחרי.

MASH

New member
באזור ירושלים

נראה לי מוזר שהטסטר עושה סיבוב. אתה מוזמן לעיר הקודש, אני לא יכול לראות בדימיוני טסטר נוסע על האופנוע שלי. כמו כן האם במקרה תאונה יש כיסוי ביטוחי או איפה כתוב שטסטר צריך לנסוע על כלי הרכב, הלא על מכוניות הם לא נוסעים. נראה לי שיש פה איזה ניצול כל שהוא.

Great Blue

New member
ואני רוצה להוסיף שאלה...

דווקא על המכון בפ"ת... נאמר שאני מגיע עם איזה באנדיט 1200... הבוחן יקח עליו סיבוב? הבוחן כל כך
??? הרי במידה והוא נופל - כמו בגרירה אני תובע את מכון הרישוי על הנזק שבוודאי יהיה מזערי... אבל צריך להיות מטומטם כדי לעלות על אופנוע ליטר מרובע צילנדרים "לבדוק" אותו... אז מה?! נו!? מישהו כבר היה בסצנה הזו?

Treker

New member
לידיעתכם...

במידה והבוחן רוצה לעלות "לסיבוב" על הכלי שלכם הוא חייב לשים שלט "במבחן" על מנת להיות מכוסה מבחינה ביטוחית. אין שלט, אין סיבוב!!! תזהרו... אני שילמתי על זה ובגדול!

Phangan

New member
ניראה לכם שאתן למישהו לעלות על

ה Strominator שלי
הצחקתם אותי

רם שליו

New member
במכון הרישוי בלוד..

מכון פליקס..יש שם בחור שמעביר את הטסטים לאופנועים טרקטורונים וצעצועים למיניהם... אחלה איש.. שווה בדיקה.. הוא כניראה אופנוען לשעבר..הקיצר..מלא סימפטיה...

גיש

New member
למה לשעבר ?

הוא אופנוען, אחל'ה בחור, אם אין בעיה בטיחותית הוא מעביר את האופנוע.

רם שליו

New member
אז בכלל טוב..

בפעם האחרונה שהייתי שם דיברנו.. הבנתי < כניראה בטעות > שהוא כבר לא... אז בכלל טוב.. גם פליקס עצמו אגב היה אופנוען..על אינדיאן..ככה סיפר לי.. יום טוב..

למעלה