מסניפה חמץ
New member
אני ../images/Emo68.gif
כי אף פעם לא עשיתי כזה דבר. 1. 17 ו-6 ימים. 2. מכנס שחור מתרחב וגולף בצבע אפור כהה 3. לבן עם ציורים של כבשים שעושות אהבה מניו-זילנד 4.לבן 5. משהו בחתונה.. לא זוכרת. נחמד אבל. אני לא אוהבת לשתות..
6. בשר ורצוי המבורגרים 7. אין לי סרט אהוב ממש.. אבל סרטי מתח ורצח וכאלה.. סרט שהשאיר בי רושם זה החוש השישי. וסאות´פארק
8. ממש לא כפת 9. 51 אולי (שרירים בעיקר
) 10.
11. איזה שאלות קשות נו
12. דברים בערוץ 3 13. שירים יפים
לא עולה לי. אין לי משהו קבוע. 14. מיצים טבעיים 15. שחור. אך ורק שחור. 16. אניהו 17. שלושה בסירה אחת- באנגלית. 18. www.teshet.tk 19. אינטרנט והמבורגרים 20. לא פחות מ-7 בטוח.. כבר שכחתי
21. אני חושבת שניו זילנד. אבל אני לא זזה מפה. 22. לא ראיתי גם את הראשון
23. פלטה 24. אני לא כ"כ זוכרת.. אולי קראתי הודעה של אחת המנהלות איפשהו שיש פורום הזוי כזה. 25. שחור 26. שולט. אל תהיו דפוקים
27. אני אוהבת את מה שיש. אישון-צהוב-אפור-ירוק-ירוק כהה יותר-כחול-טורקיז-שחור 28. הוואי. פעם באינוי´. 29. מוזיקה עברית ישנה וחדשה ומש"צים 30. שטויות 31. לא יודעת אוף
32. הייתי רוצה חיה יותר גדולה ממה שיש לי...
שני דגים גוססים וציפור אחת שנשארה 33. אשך של שור
34. אשך של שור 35. תרנגולת 36. לקלק אותי, גבר
37. מאוד. אחרי ההרצאה שנתנו לנו על מסיכות ואטרופין- בכיתי שעה לאמא שלי שאני לא רוצה מלחמה ובמיוחד לא אטרופין. ובאמת בכיתי. 38. אבא. חחחחחח.... סתם סתם
בעעעע. אמממממ... זה סוד
39. חודים 40. אני רוצה להגיע לרגע שאני אהיה גדולה, ולא למות באמצע.. 41. סוד
42. חלק תורמת, חלק למשפחה, חלק משאירה לעצמי 43. גדי. ממממממש לא!!!!!!! 44. 12.1.86 45. שגיאות כתיב, אנשים שעושים קליקים באצבעות, אנשים שמבקשים שקל בקיוסק, אנשים שעושים דווקא... פיייי... והרשימה עוד ארוכה. 46. אין כזה. 47. מניינים גבר!!!! 48. מי זו!? ממוסחרת. 49. אפאחד 50. אני בן אדם טוב, אבל אף אחד לא מאמין. אני גם יודעת להזיז את הציצי.
כי אף פעם לא עשיתי כזה דבר. 1. 17 ו-6 ימים. 2. מכנס שחור מתרחב וגולף בצבע אפור כהה 3. לבן עם ציורים של כבשים שעושות אהבה מניו-זילנד 4.לבן 5. משהו בחתונה.. לא זוכרת. נחמד אבל. אני לא אוהבת לשתות..