טסט יורסלף.

אני ../images/Emo68.gif

כי אף פעם לא עשיתי כזה דבר. 1. 17 ו-6 ימים. 2. מכנס שחור מתרחב וגולף בצבע אפור כהה 3. לבן עם ציורים של כבשים שעושות אהבה מניו-זילנד 4.לבן 5. משהו בחתונה.. לא זוכרת. נחמד אבל. אני לא אוהבת לשתות..
6. בשר ורצוי המבורגרים 7. אין לי סרט אהוב ממש.. אבל סרטי מתח ורצח וכאלה.. סרט שהשאיר בי רושם זה החוש השישי. וסאות´פארק
8. ממש לא כפת 9. 51 אולי (שרירים בעיקר
) 10.
11. איזה שאלות קשות נו
12. דברים בערוץ 3 13. שירים יפים
לא עולה לי. אין לי משהו קבוע. 14. מיצים טבעיים 15. שחור. אך ורק שחור. 16. אניהו 17. שלושה בסירה אחת- באנגלית. 18. www.teshet.tk 19. אינטרנט והמבורגרים 20. לא פחות מ-7 בטוח.. כבר שכחתי
21. אני חושבת שניו זילנד. אבל אני לא זזה מפה. 22. לא ראיתי גם את הראשון o_O 23. פלטה 24. אני לא כ"כ זוכרת.. אולי קראתי הודעה של אחת המנהלות איפשהו שיש פורום הזוי כזה. 25. שחור 26. שולט. אל תהיו דפוקים
27. אני אוהבת את מה שיש. אישון-צהוב-אפור-ירוק-ירוק כהה יותר-כחול-טורקיז-שחור 28. הוואי. פעם באינוי´. 29. מוזיקה עברית ישנה וחדשה ומש"צים 30. שטויות 31. לא יודעת אוף
32. הייתי רוצה חיה יותר גדולה ממה שיש לי...
שני דגים גוססים וציפור אחת שנשארה 33. אשך של שור
34. אשך של שור 35. תרנגולת 36. לקלק אותי, גבר
37. מאוד. אחרי ההרצאה שנתנו לנו על מסיכות ואטרופין- בכיתי שעה לאמא שלי שאני לא רוצה מלחמה ובמיוחד לא אטרופין. ובאמת בכיתי. 38. אבא. חחחחחח.... סתם סתם
בעעעע. אמממממ... זה סוד
39. חודים 40. אני רוצה להגיע לרגע שאני אהיה גדולה, ולא למות באמצע.. 41. סוד
42. חלק תורמת, חלק למשפחה, חלק משאירה לעצמי 43. גדי. ממממממש לא!!!!!!! 44. 12.1.86 45. שגיאות כתיב, אנשים שעושים קליקים באצבעות, אנשים שמבקשים שקל בקיוסק, אנשים שעושים דווקא... פיייי... והרשימה עוד ארוכה. 46. אין כזה. 47. מניינים גבר!!!! 48. מי זו!? ממוסחרת. 49. אפאחד 50. אני בן אדם טוב, אבל אף אחד לא מאמין. אני גם יודעת להזיז את הציצי.

holala

New member
אוי, אני אוהבת שטויות כאלה...

1. 14 2. מכנסי טרנינג בצבע תכלת, חולצת פסים אדום-ירוק, סווטשירט כתום (היי, נא לזכור שאלה בגדי שינה שלי!) 3. מפוספסות בגוונים של ורוד וסגול. 4. סגולות. 5. וויסקי (דוחה!) 6. עוגיות למיניהן. 7. כנפיים שבורות. סרט מדהים! 8. קווין ספייסי. 9. משהו כמו 46/47. 10.
11. בנות גילמור, למרות שאני לא נמצאת כאן הרבה 12. בנות גילמור 13. קשה, קשה... wish you where here של הפינק פלויד 14. מיץ תפוחים 15. כחול 16. גמרתי את הארי פוטר 3 בפעם השביעית אתמול 17. אפשר להבין לפי התשובה למעלה 18. אמממ... לא יודעת, אין אתר ספציפי 19. כסיסת ציפורניים. לא יכולה להיגמל מזה. 20. שניים למיטב ידיעתי 21. שוויץ. רגוע, שליו. 22. ב-רור! פעמיים אפילו! 23. לצערי עד היום הזה יש לי פלטה, ולפני שנתיים היו לי טבעות. 24. ממש לא זוכרת, ת´אמת. 25. שחור. 26. שולת!!! 27. חומות, כמו שיש לי. אני אוהבת את הצבע הזה. 28. אני בקושי נכנסת לאיי סי, וכשאני נכנסת אני פנויה. 29. לא הייתי רוצה לנהל פורום, לא נראית לי כזאת הנאה. 30. אני לא ראיתי אחת כזאת, אז קשה לי לקבוע. 31. "אתה עצור בעוון רצח/גניבה/משהו *שמה לפושע אזיקים* יש לך זכות לשמור על שתיקה, כל דבר שתגיד יוכל להיות עדות נגדך בבית המשפט". אין משפט יותר שולת מזה! 32. יש לי כלב ושני חתולים, והייתי רוצה קנגורו כי זאת נראית לי חיה מאוד חביבה. 33. אם אני חייבת לבחור: שבלול. 34. מה שבחרתי בשאלה הקודמת!!! 35. בלי ספק הביצה. 36. שהראש שלו קטן יחסית לגוף! חחחחח... 37. לא ממש. 38. אורלנדו בלום ובראד פיט. 39. עט. 40. שפית או פסיכולוגית או טייסת. 41. להגיע למקומות הכי נידחים בעולם, כמו איים קטנים שאף אחד לא שמע עליהם. 42. חוסכת אותם בקנאות. 43. בתולה. אומרים לי שאני די טיפוסית. 44. 17/9 45. אנשים שחושבים את עצמם. 46. המשפחה שלי. 47. ציון. 48. ממוסחרת. שונאת אותה! היא בכלל לא מוכשרת. 49. ראש אחד רולז! 50. אמממ... נראה לי שאת כל הדברים שכתבתי אף אחד בפורום לא יודע.

לאנה

New member
קיי...../images/Emo13.gif

1. 14 וכמעט וחצי
2. אמ, טוב... מכנסי פיג´מה בצבע תכלת עם המווון חתולים עליהם, חולצה קצרה אפורה עם שרוולים אדומים וצווארון כחול, ומתחת חולצה ארוכה לבנה עם קשקושים שחורים, ו... ז´קט בורדו של אבא *חורג
* שלי...
3. מין תכלת כחלחל, עם פסים כחולים ולבנים...
4. לבנים
5. אני לא אוהבת אלכוהול *
*..., אז אני נאלצת להסגיר את הנסטי אפרסקים שלי
6. צ´יפס, איי גס... 7. יש כל-כך הרבה
, אבל..., אמממ..., אני חושבת ש"אמא חורגת"... 8. אבא!
- סתם, סתם..., אההה, אולי..., אולי..., שיהיה הית´, כי "10 ט´ינגס" בדיוק דלוק..., חה, חרוז
9. אין לי מושג...
*צריכה לבדוק את העניין* 10. יש המונים...!, אבל אני אתמסר לראשון שלי -
...|סניפיישן| 11. Guess.
, דודו
12. ^_^. 13. ברגע זה, "אול פור יו" של סיסטר הייזל. 14. נסטי אפרסקים... שיש. 15. מאחר שיש לי רק אחד וחצי *o_O*, שחור. 16. Remember Me To Harold Square 17. יש המון...
18. www.emilystrange.com 19. בנות גילמור. ו-צ´אדי, אפקורס. וסרטים, ומוזיקה --- דיסקים. והפורום...!, ו"10 ט´ינגס", חחח...
20. אחד, למרות שהייתה את הפעם הזו..., אחד - ´לאנה´. 21. אני מספצפת את המקום - מנהטן. 22. לא
23. לא, אבל אני חושבת שיהיה לי בעתיד...
24. דרך תפוז, לייק הלו... *איק!, הם מתנשקים!* 25. אחד כחול, אחד שחור, והפלאפון כסף-כחול. 26. תלוי במצב-רוח 27. אני חושבת שטיפה יותר ירוקות..., אבל בסיידר לי ככה, הייתי ניראת מפחיד עם עיניים בהירות...
28. "לא קיים" 29. "מקדשו של צ´אד" 30. אמיתיות...! 31. אההה... "איי וואנט יו, איי ניד יו, הו בייבי הו בייבי"...
32. שלושה אחים, וזיי מספיק. 33. צמחונית, סו בייט מי
34. אני עדיין צמחונית. 35. o_O 36. "בלה בלה בלה ג´ינג´ר". 37. אה-אה. 38. מוש השור.
צ´אד מייקל מורי
39. עט. 40. מוש השור.
אני לא יודעת מה אני יהיה מחר, אנשים! 41. להגיד למישהו "יור אייז הב אה ליטל גרין אין דם"..., אז אני מכורה ל"10 ט´ינגס"!
42. עוברת למנהטן... אחרי טיול במזרח ובאוסטרליה. 43. אני אריה/בתולה, ואין לי מושג באסטרולוגיה...
44. 23.8.88 45. "תלמידים, כתבו 10 משפטים.", "המורה, זה בסדר?", "כמה משפטים כתבת?", "11."
אררר! 46. יש כמה וכמה...
47. אין לי טיפקס...|סניפיישן בשנית| 48. דו איי רילי קר? 49. *מתאבדת* 50. חשבנו על זה *אני, עצמי, ואנוכי**חה, סתם, אני, מיכל, וירדנושה*, והגעתי למסקנה... שאתם יודעים עלי הכל!
אבל בכל זאת... אולי..., אההה... יש לי!, חברה של בת-דודה של חברה שלי הוזמנה לחתונה של בן-דוד של אבא שלי אבל היא לא באה כי היא הייתה חולה. ועל כך נאמר - טיפשה!

לאנה

New member
אה, וואלה!

וגם כרמל...
אז, מממ... משהו אחר... אני אחשוב על זה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
טוב נו, נענה שוב ../images/Emo3.gif

1. גיל? מה?
(
14 וחצי) 2. מה את לובשת כרגע? סריג ירוק (
), ג´ינס פדלאפון, מעיל ג´ינס. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? פסים כחולים, גרביים עד הברך 4. והתחתונים? *בודקת* לבן. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? לא שתיתי. 6. מאכל אהוב? מאכלי ביתתתת
7. סרט אהוב? שרה"ט.. דהה
8. שחקן קולנוע אהוב? אורלנדו בלוםםםםםםםםם!!!
9. כמה את שוקלת? (באמת!!) לא יודעת.. אני מניחה ש-48. 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? פורום 160, ואתם - כמובן
12. סדרת טלוויזיה אהובה? אין לי.. NOT נחשווווווווווווו 13. שיר אהוב? יש יותר מדי
14. משקה אהוב? מיצתפוחים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? בורדווו 16. הספר האחרון שקראת? קוראת - "חבורת הטבעת" (שרה"ט דההה
) 17. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטרררר
|סוגד| 18. האתר האהוב עלייך?
19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? הארי פוטר. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? שלושה, אני חושבת.. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? לוזוכרת.. רק בישראל!
22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? פעמיים.
23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? יאפ. 24. איך הגעת לפורום הזה? o_O 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אין לי. 26. שולת או שולט? שולת!!1 שולט. 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחוללל 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? אוואי. שונאת את ה"טוק טוק טוק" כשאתם מתחברים.
29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? guess! 30. פיות – אמיתיות או שטויות? 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? "איים אה ג´יני אין אה באטל בייבי!!" NOT. 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי שבעה חתולים ושלושה כלבים. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור? בע. 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? בעע. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? בעעע. 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? נה נה בננה
*לוחצת על כפתור אדום גדול* 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? לגולאס החתיך. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? לגולאסססס. אורלנדווו שילי. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט פרקר.
40. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? אישתו של אורלנדו?
41. מה הפנטזיה הגדולה שלך? לפגוש את אורלנדו בלום, את ויגו מורטנסן ואת ליב טיילר. 42. אם היית זוכה במיליון דולר- מה היית עושה איתם? טסה לניו זילנד, לפגוש אותם ממילא.
43. את והמזל שלך. איזה מזל את? האם את בת מזל טיפוסית? סרטנית בדם, בהחלט הולם אותי. 44. מה תאריך הלידה שלך? 30 ליוני. 45. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? אנשים. 46. מי הבנאדם הכי קרוב אליך? אחותי. 47. לטיפקס שלך קוראים... שחורי. 48. אבריל לאבין- ממוסחרת או אמיתית? פאקינג ממוסחרת. 49. ראש אחד או מעריב לנוער? ראש1. 50. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע. בלע.

Tapuhi

New member
me myself and I

1. 14 וחצי 2. ג´ינס וחולצה צה 3. שחור 4. שחור (אני מותאמת) 5. אה...קוניאק? 6. פסטה עם רוטב של אופיר, ופיצה ושטויות אחרות 7. יש מלא... ואתם לא רוצים שאני אפרט 8. קיאנו ריבס 9. 47 (אבל אל תגלו לאפחד!) רק בשבילך נשקלתי... 10. 11. פורום? תסתכלו ב???????? <http://www.tapuz.co.il/pcards/showCard.asp?ForumUserId=363779> 12. חברים (אין, אין עליהם!) 13. killing me softly (דייייי) אבל זה משתנה, סו דונט קאונט און איט 14. קולה ואננס. לא ביחד. וגם שוקולטה מהמכונה המעפנה בביצפר שלנו. 15. אה... אדום-בורדו כזה 16. ספר מעפן באנגלית, ובעברית- געגועיי לקיסינג´ר. 17. 2 ירחים, וכל הספרים של אתגר קרת השולת- געגועיי..., הקייטנה של קנלר, צינורות, משו עם זעם . 18. TAPUZ. צריך להוסיף משו? 19. שוקולד ועגילים מיוחדים (יאאאא) 20. 4, אבל אני משתמשת רק באחד 21. חסוי 22. כןןןןן...סרט שולת!!! או, פרודו ואורלנדו ומה שמו- אראגון. לא פייר. 23. יש לי עדיין 24. דרך המנהלות. 25. אפור. אבל פלאפונים סאקס. 26. שולת 27. מה שיש לי עכשיו- כחול. 28. אווי. 29. יכול להיות שאני אנהל פורום. אבל כרגע זה סודייי. 30. א מ י ת י ו ת. 31. וואט יו טוקינג אבאווט, וויליס? יו סוווו ניד טו שאט אפ נאו. סורי על האינגליש. נו כוח. 32. אה... יש לי 2 דגים ושני אחים קטנים. אני רוצה לגדל את גולום בתור חיית מחמד 33. שבלול. ככה סתם. 34. מה שבחרתי קודם, פור בלודי סייק! 35. התרנגולת. הוכח מדעית. 36. "תשמור על העולם ילד..." 37. לא. 38. אורלנדו בלום. אבל הוא של אופע. אז השני- אראגון 39. עטטטט 40. זה עדיין בבדיקה 41. אני כבר עייפהההההה 42. חצי לצדקה ועמותות, רבע מהחצי שנותר לטיול בעולם הקטנטן שלנו והרבע שנשאר- לבנקקקקק. לקחתי את זה קשה, הא? 43. דגים. ואין לי שמץ. 44. 5/3/88 45. שמנסים לחפות על האמת, שמנסים להיות מישו שאתה לא (וואנאבי וואנאבי) ושרבים על שטויות, כי מה זה ישנה בעוד שנה? 46. חסוי. 47. פריצי. 48. היא עוד לא החליטה. 49. מעריב לנוער. 50. אני יודעת ללקק את המרפק. נכון מרגש? אהההההה אני רוצה רוגעלך

Tapuhi

New member
סורי על הקישור ../images/Emo9.gif

שמופיע ב-11 ועל דלות האטומיקונים, כי מישו מחק לי את ההודעה. תודה.

PURPLE CHICKEN

New member
עכשיו אני!../images/Emo9.gif

1. שולט. סתם, זאת אומרת- לא סתם, גיל אכן שולט! הוא הייצוג הגברי והמוצלח שלנו כאן בפורום, אבל, בלה.
כן, אממ, 13 ו-8 חודשים ו-9 ימים.
2. פיג´מה- מכנס 3/4 עם פספסים סגול ירוק וטי שירט שחורה של אבא. היי, אל תשכחו שזאת פיג´מה!
3. אין. אני יחפה.
4. לבן עם ציור. (3 פרחים, אם אתם מתעקשים לדעת.
) 5. אממ, לא זוכרת. זאת אומרת, אני לא יודעת מה מביניהם היה הכי חזק.
אני שותה יין לפעמים. אבל הכל בהשגחת הורים.
חוץ מהפעם ההיא שהייתי בבר מצווה ומישהו בטעות השאיר בקבוק יין על השולחן שלנו, אז הכנתי עם חברה קוקטייל של יין ומיץ תפוזים.
וזה ייצא טעים אז שתינו המון.
אבל אל תגלו לאף אחד.
6. מממממ... זה קשה... אוכל של אימא, גלידת מנגו, מרק צח עם איטריות ופיצה.
7. "10 דברים שאני שונאת אצלך", "שרק", "דלתות מסתובבות", "פורסט גאמפ" ו-"שר הטבעות". נדמה לי שזהו.
8. הית´ לדג´ר ענק.
9. 40 וקצת.
אני חושבת ש-42... 10. אני אוהבת את כולם!
11. באג. כמובן.
12. בנות גילמור וחברים. (אני יודעת שזה נדוש.
) 13. יש מלאאאאאאאאאאאא.... באמת.
14. קולה ומיץ תפוזים סחוט טבעי! אבל באמת טבעי, אתם יודעים, לא מבקבוק.
15. אני לא לובשת סוודרים.
16. אני באמצע "גבעת ווטרשיפ". 17. "שר הטבעות" ו-"מר אל, כאן אנה". אני חושבת, זה היה נורא מזמן, אני רק זוכרת שממש ממש אהבתי אותו.
18. לא יודעת, לא נראה לי שיש כזה. 19. פוי, יש כמה.... אינטרנט, קשקוש על ניירות בזמן שאני מדברת בטלפון ו... איך אני אסביר את זה?
אני חייבת לעשות כל הזמן דברים! אני לא יכולה לשבת ולא לעשות כלום. אממ, התמכרות לחיים? לפעילות?
20. אחד יחיד וחביב.
21. ישראל.
22. לא! *מתחבאת מתחת לכיסא* אבל זה בגלל ההורים שלי, ובגללי.
זאת אומרת, הבטחתי להם שנלך יחד, אבל על פעם שאני יכולה הם לא יכולים וכשהם יכולים אני לא יכולה.
23. כן.
יש לי עכשיו טבעות, אבל עוד חודשיים-שלושה מורידים לי!
ואז תבוא הפלטה...
24. לא זוכרת. אני חושבת שפשוט כשהצטרפתי לתפוז הסתכלתי ברשימת פורומים ואז ראיתי אותו.
משעממת שכמותי.
25. הטלפון שחור, הפלאפון סגול. אבל ממש נמאס לי מהפאנל הזה.
26. שולת, דודו.
27. בדיוק כמו שיש לי עכשיו!
משהו כזה משנה צבעים ולא מוגדר... כזה ערבוב של כחול וירוק וחום וצהוב ולא יודעת מה.
28. אווי.
29. לא רוצה לנהל. טוב לי ככה.
30. ברור שאמיתיות!
31. כל משפט שרציתי להגיד אמרתי.
אני חושבת שהכי שעשע אותי לומר- "YOU CAN RUN, BUT YOU CAN NOT HIDE!"
32. כרגע אין לי כלום.
היו לי פעם שני חתולים אבל הם, מתו.
אני רוצה חתול חדש.
או פינגווין, כן, כמו שהסברתי ללאנה ומיכל, פינגווין קטן שמהלך לי בבית יהיה חביב ביותר.
33. שבלול.
34. שבלול.
אני לא קניבלית.
35. השבי.
36. שבי. מילה אחת שווה אלף מילים.
37. לא כל כך.
לא נראה לי שתהיה מלחמה.
38. וויש, אממ, ג´יי הרנדדז ("את מטורפת, אתה חתיך") וצ´אדוש!
39. עט. תמיד.
40. אין לי מושג. באמת שאין לי.
41. חי, יש המון. להיות מאושרת. כי זה הכי חשוב.
לעשות צניחה חופשית, אבל אני הולכת להגשים אותה במומולדת הקרב ובא. *מתרגשת* חוץ מזה, אממ, לא יודעת, אני באמת צריכה לחשוב על זה.
42. תורמת שליש או חצי (עוד לא החלטתי...
), קונה המון דיסקים (
) ושאר שטויות, ואת השאר מפקידה בבנק. 43. אני שוורית אמיתית!
44. 9.5.89 45. יש הרבה דברים! צביעות, שקרנים, עצלנים/מפונקים במיוחד, אנשיפ שעושים רק מה שמצפים מהם... יש הרבה...
46. אני.
47. עוד אין לו שם. אממ... *ממציאה לו שם* כריסטופר סטנלי.
לזכר ההיביסקוס!
ד"א- הוא קוסם! הטיפקס, לא ההיביסקוס.
48. ממסוחרת למדי.
49. שניהם גרועים. 50. אממ, אני יודעת לעשות כאלה הקפצות / עוויתות / ווטאבר בעין שמאל!
ו... אממ... אני ממש משוגעת גם בחיים "האמיתיים".
למרות שאת זה חלקכן כבר יודעות...
חוץ מזה, לקח לי ממש המון זמן לענות על כל זה...
זהו.

*טסטינג מייסלף*

אוקי דוקי! 1. איפה? *גונבת מגיל את הבדיחה
* סתאאאם.... 13 ו...שישה חודשים, ככה?
בכלופן, נולדתי ב...אה, רגע, יש שאלה כזאת. סבלנות
2. מממ........ ג´ינס (נדוש), וחולצה... היה בורדו, נראה לי... משהו כזה.. אה... אה... אוו, ואת הנעליים היפות. ו, ו, גרביים - אה, יש שאלה כזאת. מה עוד... לא, זייהו.
3. כחולות. חבל שלא שאלתם שלשום, היו לי גרביים ממשששששששששששש יפות, אדומות כאלה עם מלא קישוטים שנוראאא מזכירות לי כריסמס משום מה
לתמר יש כאלה, כחולות.
הרסה לי את המיוחדות
4. לבנות. עם פרחים. שלושה.
איים סאץ´ אה גירל! ("אני חייבת לעשות קצוות"
) 5. ממממ.......... ספרתי ל... ירדן... כרמל... לאנה? לא יודעת.
אניווי, חוץ מכל השטויות של הקידושים (
), אז... פעם, הייתה כוס על השולחן. עם מים כזה/יין לבן/וואטאבר. אז שאלתי את אבא "היי, זה מים?" אז הוא הסתכל על זה ארוכות אומר "כן" *giggles* (כמה שקשה לי לדמיין את אבא שלי giggle... לול, לייק אה סקול גירל!)... אניווי, שתיתי, זה לא היה מים, ירקתי, ניסיתי לירוק.
אבל פעם עשנתי נרגילה...?
וככה זה ישאר גם. פעם אחת. וזייהו
6. הכל של סבתא! אבל אם אני באמת צריכה לבחור... אני מניחה שצ´יפס. אכן, נדוש, אבל... היא עושה משהו שונה! 7. אתם בסדר? יש יותר מדי
8. צ´אד מייקל מוריי. יום אחד.
9. אין לי מושג
מממ... מה הממוצע? כי פעם אחרונה נשקלתי בכיתה... ו´. (לאנה אל תתחילי עם זה!
) אז לא יודעת... ממוצע, אני מניחה, משהו כזה
10.
, באט אוף קורס! זה מתקשר *אימג´...* לכל נושא בחיים שלי כמעט! 11.
. דודו. (לא הבנדוד
) 12.
(לול, פעם שלישית ברצץ) 13. Penny Lane, Eleanor Rigby, Michelle... כל הנ"ל של הביטלס
. 14. לימונדה.
15. מממ... הסוודר היחיד שלי בצבע שחור?
(בעצם יש לי שניים!
אבל השני גם שחור
) 16. אליס בארץ הפלאות. שוב
17. אליס בארץ הפלאות? אבל יש עוד מועמדים רבים
18. forums.tapuz.co.il/gilmore...
או אולי... לוידעת, זה משתנה. 19. חוץ מ
, פיקים וצ´אד? כסיסת צפורניים (למרות שירדן דיווחה לי שניתן להגמל
). 20. 2, האמת. השני זה של נירלי האדלס ניק, ולא נכנסתי אליו מאז ה-6.5, בערך. 21. ישראל
ארה"ב/אנגליה. 22. נוופ
23. יש לי. אז אין, נאוו.
24. ריגלתי בפורום הארי פוטר (יעני, הסתכלתי אבל לא כתבתי?) במשך איזה 20 דקות, ואז ראיתי קישור לפורום הזה בחתימה של מישהי (ויש לי סיבות להאמין שזו הייתה אופיר
). 25. הייתם חייבים לשאול? צהוב.
אבל זה רק בגלל שהרסתי את כל הפאנלים האחרים... 26. שולת. 27. מממ......... ירוק. 28. מריבה.
29. הביטלס.
או פאנפיקים (אני ותמר מפנטזות על זה
) אבל כבר יש
30. ממש שאין לי דעה בעניין, למרות שאנינוטה לכיוון שטויות. (לול) 31. "כמו שפרוסט היה אומר..." 32. נראה לי שכתבתי את זה פעם: טוב, דגי זהב באים, מתים, הולכים. והייתה לי ארנבת... היא הייתה לבנה... וקראו לה שלג... וכל כך אהבתי אותה... והיא מתה אחרי שבועיים!
אז בכיתי והחלטתי שאני לא pet person. 33. ממממ..... מוח של קוף. 34. מה שבחרתי בשאלה הקודמת. 35. נראה לי... שהביצה. 36. אני לא יכולה לצטט כי זה יהיה ארוך, אבל הייתי אומרת לו שממש כעסתי איך שהוא נעלם ב-11 בספטמבר והיינו מתחילים להתווכח... *רצינית* 37. לא כל כך
38. צ´אד.
39. תלוי באירוע. 40. להיות עיתונאית (בטיימז או בניו יורק טיימז), או/ו להיות סופרת. (ויש עוד המוווון שאני רוצה, אבל אלה העיקריים... והיותר הגיוניים
) 41. להיות מאושרת באמת
42. מה לא... 43. סרטן. ואין לי שמץ אם הוא מתאים לי
44. 2.7.89 45. אנשים מסוימים... *חסוי חלקית* 46. חברה שלי. אחת מהן. אני מניחה
לא, אין לי מושג... יש דווקא די הרבה...
בערך. 47. שלמה. 48. ממוסחרת. 49. מעריב לנוער ("ראש אחד זה
, מעריב לנוער זה סתם
) 50. אני מבטיחה לחשוב על זה ולחזור אליכם, אבל בינתיים אכתוב זאת: יש לנו עציץ(ה) חדש(ה) בכיתה!!!
בקשר לשם - עדיין מתלבטים בין רקפת לאילנית
51. אין?!
כבר התמכרתי...

אוף בא לי ../images/Emo13.gif

1. גיל- הכוסון. וואי גיל אתה מקבל פה הרבה מחמאות, הא?
אז כן, 14. 2. לובשת- כאלו מכנסיים כאלו וכזאת חולצה כזאת.. וזה מה שאתם רואים מבחוץ.. 3. גרביים? המממ.. רגע.. כחולות. 4. תחתונים- לבן. 5. משקה חזק? המממ.. מים?
6. צ´יפסססססס, מהבאולינג התחלתי לאהוב ולסגוד לצ´יפס
7. "הצד העמוק של האוקיינוס" -סקט. 8. שחקן- רייאן פליפה. 9. משקל- 98.. אההה באמת
45. 10.
,
,
11. פורום בנות גילמור מן הסתם.. 12. בנות גילמור מן הסתם. 13. שיר אהוב- God, there´s like a thousand.. 14. משקה- מיץ תפוחים. מה שאני תמיידדדדד שותה בקולנוע. 15. סוודר- יש לי חדש באדום כהה כזה, לא בורדו אדום כהה כזה.. 16. ספר- "שש עשרה נרות" 17. ספר אהוב- כלללל הארי פוטר למיניהם. 18. אתר? אתר?! וואי אין לי מושג.. 19. התמכרות - הארי פוטר, בנות גילמור וריאן. אוו והיה גם ספייס גירלס בזמנן. 20. ניקים בתפוז- 2. 21. ארץ - ישראל? קונטיקט? 22. לא
23. לא היה לי כלווום אבל אני צריכה.
24. איך הגעתי לפורום הזה?
25. צבע הטלפון- לבן. 26. שולת 27. צבע עיניים- כחולות אבל לא כאלה נחשיות כאלה כמו שיש לרוב האנשים.. חבל
28. באיזה מצב? אונלין אבל עכשיו אוואי ו-n\a כי אני לא שם.. 29. המממ.. אני מנהלת את פורום בנות גילמור
30. פיות אמיתיות.. אבל רק בחלום.. חחח 31. איזה משפט תמיד רציתי להגיד? FUCK U אבל מתישהו זה נאמר. 32. חיית המחמד- תמיד רציתי פוני.. חחחח סתם יש לי שני חתולים, לבת קוראים מייסי ולבן דודי. 33. בגלל שאני שונאת שבלולים וקופים וגם שורים הייתי הולכת לאכול חזה עוף. 34. בשר אדם או מה שבחרת- חזה עוף. 35. ביצה או תרנגולת- חזה עוף. 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?- FUCK U 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? עכשיו לא אבל מתישהו אני כן אפחד.. 38. רייאן פליפההה 39. |הדגשעפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון חודים (אוו התחלתי להדגיש כי זה כיף
). 40. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? לשיר ולשחק ולהיות שמחה כי נמאס לי.. 41. מה הפנטזיה הגדולה שלך?- גאד, אין לי מושג.. 42. אם היית זוכה במיליון דולר- מה היית עושה איתם? קונה סוכן. 43. את והמזל שלך. איזה מזל את? האם את בת מזל טיפוסית?- סרטן זה נקרא טיפוסי? 44. 5 ביולי 1988 45. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? אנשים סכסכנים, אנשים נצלנים, מעשנים, מסוממים ו.. זייהו נראה לי. 46. אחות שלי 47. לטיפקס שלך קוראים... התימני. 48. אבריל לאבין- ממוסחרת או אמיתית? ממוסחרת אמיתית
49. ראש אחד או מעריב לנוער? ראש אחד באט אופקורס! 50. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע. השאלון נכתב בלשון נקבה אך מיועד גם לגיל. נראה לי הדגשתי יותר מדי אז אמממ.. משהו שאף אחד בפורום לא יודע? אממממ.. אמממ.. מה אתם לא יודעים עלי? אתם דיי יודעים עלי הכל נראה לי.. אני כבר אחשוב על משהו.. כן.. נראה לי שאתם באמת יודעים עלי הכל.. טוב, זייהו

4667

New member
בקשר למחמאות...

מאיפה את יודעת שאני כוסון (לא שאני מתנגד).. אולי אני נראה כמו מיס פאטי יחד עם גמדי הגינה ? העייפות.

למעלה