טסט יורסלף.

PURPLE CHICKEN

New member
טסט יורסלף.../images/Emo11.gif

כל הזכויות שמורות לאופיר מפורום קוויזים.
וגם אני הוספתי כמה...
כדי להחיות קצת את הפורום, שנראה שסובל מחרדת נטישה קלה (באשמתכם.
), אנא ענו על השאלות הבאות.
1. גיל? 2. מה את לובשת כרגע? 3. באיזה צבע הגרביים שלך? 4. והתחתונים? 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? 6. מאכל אהוב? 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) 10. מה האייקון האהוב עלייך? 11. והפורום? 12. סדרת טלוויזיה אהובה? 13. שיר אהוב? 14. משקה אהוב? 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? 16. הספר האחרון שקראת? 17. מה הספר האהוב עלייך? 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? 24. איך הגעת לפורום הזה? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? 26. שולת או שולט? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? 30. פיות – אמיתיות או שטויות? 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור? 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? 39. עפרון חודים, רגיל או עט? 40. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? 41. מה הפנטזיה הגדולה שלך? 42. אם היית זוכה במיליון דולר- מה היית עושה איתם? 43. את והמזל שלך. איזה מזל את? האם את בת מזל טיפוסית? 44. מה תאריך הלידה שלך? 45. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? 46. מי הבנאדם הכי קרוב אליך? 47. לטיפקס שלך קוראים... 48. אבריל לאבין- ממוסחרת או אמיתית? 49. ראש אחד או מעריב לנוער? 50. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע. השאלון נכתב בלשון נקבה אך מיועד גם לגיל.
אני יודעת שזה המון שאלות, אבל זה יעזור לא רק להחייאה, אלא גם לגיבוש.
חוץ מזה, תודו שזה כיף!

לאנה

New member
*שלושתנו נופלות**ליטרלי!!!*

חה, "השאלון נכתב בלשון נקבה אך מיועד גם לגיל". לול.
יאק, מיכל!

4667

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שולט... מיועד גם לי. איזה סלב אני ...

לאנה

New member
אינדידי. ../images/Emo11.gif

היי, יש לך שגיאת כתיב, מה זה ´שולט´
*סטגדיש!* *לאנה בתופים**גם מיכל פה, שם, דודו**דוֹדוֹ*

4667

New member
תשובות. כי יש לי זמן פנוי כרגע.

1. מה ? 2. לובש טרנינג (גם חולצה וגם מכנס, איזה יופי!) 3. לבן 4. שחור 5. אוזו (40 %) 6. אווז ברוטב אננס (אוכל סיני שולט) 7. יש מלא... לפני שבוע ראיתי כנופיות ניו יורק וזה ממש טוף! 8. שחקן ? אי אפשר שחקנית ? כי זה יותר קל... סנדרה בולוק. 9. אני לא זוכר כמה... בסביבות 70 ? (נא לזכור שאני בן) 10.
וגם
11. הפורום שולט. עוף 24 שעות. 12. סיינפלד !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13. Anouk - Noboddy´s Wife 14. קפה (2 סוכר) 15. אני לא לובש סוודרים, אבל יש לי משהו דומה לסוודר בבע אפור 16. harry potter 4 17. ספר אהוב ? אין לי... 18. walla כי יש שם תמיד סרטים חינם 19. משחק מחשב מטופש שביזבז לי טונה זמן ונכשלתי בגלל (ועדיין נכשל) בפיסיקה 20. אחד בלבד, 4667. 21. ארה"ב 22. כן 23. היה גשר ולשמחתי הוא כבר שנתיים לא עלי 24. על ידי חיטוט בתפוז. 25. לבן... למה שאלתם בכלל ? 26. שולת 27. ירוק 28. n/a 29. פורום בע 30. שטויות. 31. "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי" 32. יש לי חתולה שחורה בשם lucky 33. אשך של שור, כי אם זה בצרפת זה טעים. 34. שוב אשך של שור. 35. בתרנגולת (למדתי על זה בביולוגיה) 36. תן לי אזרחות אמריקאית 37. לא 38. יש הרבה שיכולות לזכות בתואר הזה. 39. מתמטיקה\פיסיקה - עט-עיפרון (= עיפרון חודים בשפתכם), השאר - עט 40. לא יודע 41. "50 מליון....הללויה" 42. מנסה לזכות בעוד 49 מליון 43. אני גדי, ואסטרולוגיה לא הולכת איתי. 44. 13.1 45. חוסר ידע כללי. שאלות כמו "איפה זה לונדון" או "זה שואב את המים מהאדמה?"(לגבי מיכל מים שמחובר לג´יפ בטיול שנתי) וגם שמהורה טועה באיזה מילה וכולם מתחיל "אוו! אני צריך למחוק!!" 46. אמאלה 47.
48. ממוסחרת 49. מעריב לנוער (אבל נגמלתי ממנו לפני 4 שנים כבר) 50. אף אחד לא יודע שאני גר בחיפה. אבל עכשיו כן יודעים. אני הולך לאכול, התעייפו האצבעות.

z O e i

New member
חחחחח גיל תעשה לי ילד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב משעמם לי... 1. 17 מתקרב 2. ג´ינס (ציפי
), סווצ´ר שחור, והמגנום שלי. 3. אדום-טורקיז-צהוב (צבעוני רולז!) 4. שחור 5. אמממ... איזשהו קוקטייל שאין לי מושג איך קוראים לו... אבל היה ט-עים! 6. אממ... פיצה 7. שר הטבעות 8. אני יחזור אליכם בנושא... *לא אני לא אבל וואטאבר...* 9. אתם לא באמת חושבים שאני יענה על זה? 10.
11.
12.
13. שאלה קשה מדי... 14. קולה דיאט 15. צבעוני
16. l shaped room (לשיעור אנגלית..) 17. הארי, האלכימאי. 18. http://www.allmusic.com 19. מוזיקה. 20. אחד . בשביל מה צריך יותר? 21. וואוווו שאלה ק-שה.... קשה מדי... אני אחשוב על זה.... 22. אני חייבת ללכת
אל תזכירו לי... 23. אכן לא 24. ראיתי אותו ב"חדשים"
25. פקס לבן ומגעיל פעם היה לי יצור ירוק כזה ומוזר וחתיך אבל התקלקל... 26. שולT 27. סגול. 28. away כל הזמןןןן אלא אם כן שולחים לי משהו 29. הייתי רוצה... סיסטם אוף אה דאון. אבל למי יש כח?... 30. אמיתיות. 31. הוא הלך לשם <----> 32. כלבה- ברנדי 33. אממ.. יא ק
אני לא אוכלת בע"ח!!! 34. אממ... יא ק
... 35. תרנגולת. כי כמו שה´ יצר אדם ולא תינוק הוא יצר תרנגול ולא ביצה. (לא שאני בטוחה שיש ה´ בכלל...) 36. בוא למיטה
37. לא תהיה מלחמה. ני יסיים אחר כך צריך ללכת

z O e i

New member
ידעתי ששכחתי עוד ספר.... *הבושה...*

התפסן!!!! ספר מדהיםםם... *מרביצה לעצמי* איך שכחתי?...

4667

New member
באיזה יום ?

את הילד זאת אומרת... הבדיחות שלי לא טובות. אני הולך.

לאנה

New member
ביטס מי.

אבל... גם סנדקות זה לא בדיוק יהודי, לא? אוף, פשוט תן לי להנות! אני יהיה ´aunty Mor´!

Shablula

New member
נייי..../images/Emo117.gif

*
* הרבה שאלות..
1. גיל? 13 וחצי 2. מה את לובשת כרגע? מכנס צכלצ ופליז כחול של פוקס 3. באיזה צבע הגרביים שלך? ירוק-לימון
4. והתחתונים? אממ...לבנות.. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? ספרייט...?
6. מאכל אהוב? במבההה [
] 7. סרט אהוב? יש הרבה..
8. שחקן קולנוע אהוב? ג´וליה סטילס 9. כמה את שוקלת? (באמת!!)
10. מה האייקון האהוב עלייך? |זר ז"ל|,
ו-
11. והפורום? ריקודי עם! (
ששש..) 12. סדרת טלוויזיה אהובה? באג, מכושפות, סמולוויל אנד סטאף.. 13. שיר אהוב? Ironic של אלניס מוריסט 14. משקה אהוב? המפפ..אייסקפה.. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?
16. הספר האחרון שקראת? ´באדולינה´ של גבי ניצן 17. מה הספר האהוב עלייך? כרגע, ההוא^^ 18. האתר האהוב עלייך? תפוווז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? מחשב ואינטרנט
20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אמממ...שלושה נראה לי, אבל אני כבר לא משתמשת בהם.. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? מקום קררר.. 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא
23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? כן
24. איך הגעת לפורום הזה? איזה יום בחופש שיעמם לי, נכנסתי הנה...ואמממ...זהו
25. באיזה צבע הטלפון שלך? אדום 26. שולת או שולט? שולתת..נדמה לי
27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוקות
28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? אינוינזבל
29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? ריקודי עם (
ששש..) 30. פיות – אמיתיות או שטויות? לו´דעת 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לו´דעת 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? לו´דעת 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור?
34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?
35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? לו´דעת 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? ו...כמה מפתיע - לו´דעת! 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? שמוווליק!
39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים 40. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? קטנה
41. מה הפנטזיה הגדולה שלך? להיות גבוההה!!
42. אם היית זוכה במיליון דולר- מה היית עושה איתם? המפסס...לו´דעת.. 43. את והמזל שלך. איזה מזל את? האם את בת מזל טיפוסית? בתולה, ונראה לי שכן.. 44. מה תאריך הלידה שלך? 1/9/89 45. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? כרגע, השאלות האלה
46. מי הבנאדם הכי קרוב אליך? חברות שלי 47. לטיפקס שלך קוראים...שמוווליק! 48. אבריל לאבין- ממוסחרת או אמיתית? לו´דעת 49. ראש אחד או מעריב לנוער? מעריב לנוער 50. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע...לקח לי שלושים וארבע דקות לענות על הכל!

Sweet Misery

New member
טינג טינג!

1. גיל? 14 וחצי 2. מה את לובשת כרגע? ג´ינס מתרחב, חולצה של פוקס וג´קט פליז בירוק זית. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אפור 4. והתחתונים? שחור... קטיפה! 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? שתיתי הרבה. היום זה היה אספרסו כפול.
6. מאכל אהוב? המבורגר, צ´יפס, סלט. 7. סרט אהוב? "סיפור אהבה בלתי נשכח", "מעודדות צמודות", "יש לה את זה", "משחקי פיתוי"... 8. שחקן קולנוע אהוב? מיילו נחשב?
אם לא... שיין ווסט, אולנדו בלום, מישהו.
9. כמה את שוקלת? (באמת!!) 58 קילוזזז. 10. מה האייקון האהוב עלייך? אמ...
11. והפורום? בנות גילמור ודה קולינג. 12. סדרת טלוויזיה אהובה? "בנות גילמור". 13. שיר אהוב? "Wherever You Will Go", "Thank You, "Stigmatized" (The Calling), "Something to Sleep to", "Here With Me", "I´d Rather by in Love" (Michelle Branch), "Why" (Avril Lavigne) 14. משקה אהוב? בירה שחורה, אספרסו, דיאט קולה ואייס טי. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? צבעוני .
16. הספר האחרון שקראת? "הרימו את קורות הגג, נגרים" של ג´.ד. סלינג´ר. 17. מה הספר האהוב עלייך? "התפשן בשדה השיפון" של סלי נג´ר. 18. האתר האהוב עלייך? http://MiloVentimiglia.net, http://Stars-Hollow.net 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? "בנות גילמור" על כל נושאייה... מיילו, רורי וג´ס. אה, וגיטרות. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? ... שלושה, אני חושבת. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ארה"ב, דה.
22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? ברורז! שולת!
23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? יש לי גשר, עכשיו. 24. איך הגעת לפורום הזה? אני לא זוכרת
25. באיזה צבע הטלפון שלך? כחול-אפור. 26. שולת או שולט? שולת! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחול-לורן גראהם. יש לי ירוק. 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? כשחברה הכי טובה שלי אונליין.
29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? בנות גילמור, מישל בראנץ´. 30. פיות – אמיתיות או שטויות? אמיתיותיות! 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? "Oy with the poodles already!" 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? דג... מוסקונה.
33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור? :-| 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? :-| 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? הביצגולת. 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? "אה, מיסטר פרזידנט... אתה מחזיק את הספר הפוך. לורן גראהם לנשיאות!!!" 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? מצפה לגרוע ביותר, מקווה לטוב. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? מיילו ונטימיליה... דרול! 39. עפרון חודים, רגיל או עט? תלוי
40. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? שחקנית, תסריטאית... משהו. 41. מה הפנטזיה הגדולה שלך? להיות אלקסיס בלדל. או לורן גראהם. או בגילמור גירלז. או להיות נשואה למיילו.
42. אם היית זוכה במיליון דולר- מה היית עושה איתם? הרבה דברים.
43. את והמזל שלך. איזה מזל את? האם את בת מזל טיפוסית? אריה. וועוד איך.
44. מה תאריך הלידה שלך? חמישי לאוגוסט, 88. 45. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? גזענים והומופובים. 46. מי הבנאדם הכי קרוב אליך? החברה הכי טובה שלי. 47. לטיפקס שלך קוראים... אין לי טיפקס. אמא הרסה אותו. :( 48. אבריל לאבין- ממוסחרת או אמיתית? מפוברקת לגמריי. מישל בראנץ´ רולז! 49. ראש אחד או מעריב לנוער? מנוייה למעריב לנוער, אבל הייתי מעדיפה את ראש 1 אם הכתבים לא היו מאותגרים כשרונית והגרפיקה הייתה ברמה של ילדי גן. 50. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע. אממ... היה לי חלום גס על מיילו.
אבל קרן יודעת.

z O e i

New member
*ממשיכה*

38.
השפם עושה לי את זה. 39. עט. שחור עדיף. 40. יועצת מין. 41. אושר. 42. תורמת, מבססת את המשפחה, ומארגנת טיסה להופעות רוק בחו"ל לי ולחבר´ה. 43. דגים. המזל נכתב עלי...
44. 13.3.86 45. אי צדק. 46. אחותי. 47. שבוייצק. 48. ממוסחרת. 49. אם כבר אז ראש... אני חושבת.. מזמן לא קראתי מעריב. 50. צמחוניה ו... אממ... ילדת מבחנה (?)

למעלה