טסט\טסט פנימי

פאבל007

New member
טסט\טסט פנימי

כמה עולה לעשות טסט פנימי ורגיל? זה משתנה לפי המורה או שיש מחיר קבוע?

chiff4

New member
אני שילמתי על טסט פנימי

116 שקל וזו כזו גניבה ! כולה טסט של 10 דקות ולוקחים על זה כסף! שמעתי אבל שיש בתי ספר לנהיגה שלא לוקחים תשלום מיוחד על טסט פנימי. המורה נהיגה שלך יגיד לך כמה עולה הטסט הפנימי...

פאבל007

New member
ועוד דבר

יש מתכונת מסוימת בלימודי הנהיגה? עשיתי פניות שמאלה וימינה ועכשיו אני לומד זכויות קדימה,אני בשיעור 16,יש נושאים שהמורה חייב ללמד,אם כן,מה הם?

Superdror

New member
לפעמים מחיר של שיעור רגיל.....

לפעמים מחיר של שיעור רגיל + תשלום נוסף למנהל בית הספר, לפעמים סתם סכום של 100-150 ש"ח ולפעמים מחיר שמשום מה זהה לאגרה - 116 ש"ח. כמו שנאמר, המורה/בית הספר מכתיבים את המחיר.

Voice21

New member
אל תהיה פראייר

זאת סתם דרך לגרום ל2 מורים להרוויח עוד כסף , הרי בזמן שמורה אחר נכנס לבחון אותך , המורה שלך נכנס לרכב השני כדי לבחון את התלמיד השני של המורה שבוחן אותך. ואתה שילמת למורה שלך ל40 דקות והתלמיד השני שילם למורה שלו ל40 דקות אז ככה שהם לא מפסידים זמן ולא כלום , תסרב לשלם אל תהיה פראייר. תגיד שאתה על ה40 דקות שלך שילמת ואין לך כסף לשלם ואם הוא לא יסכים , תגיד לו סבבה אל תעשה לי טסט פנימי , אני לא מעוניין. ותראה איך הוא עושה לך את זה בחינם. ואגב אין למבחן הזה שום חשיבות ושום קשר למבחן המעשי , סתם בולשיט. גם אם הם יביאו דף ויסמנו שם כמה איקסים , זה סתם כמה קישקושים כדי לגנוב לך עוד כסף.

Superdror

New member
בשביל לעשות טסט חיצוני

הוא חייב לעשות טסט פנימי. המנהל המקצועי של בית הספר חייב לסמן בטופס התלמיד שהוא עבר טסט פנימי בהצלחה. תפסיק להטעות אנשים. כל בית ספר ודרך ההתנהלות שלו. יש בתי ספר שזה עולה כמו שיעור ויש בתי ספר שזה לא עולה כמו שיעור. כל בית ספר וההחלטות שלו. אתה רשאי להתווכח על המחיר, כמו תמיד.

aviGODFATHER

New member
טסט פנימי

רוב המורים לוקחים כ-300 שקל, חלק יותר חלק פחות. כמובן שיש גם את נושא האגרה, אבל בגלל שזה הטסט הראשון שלך את לא צריכה לשלם אגרה (האגרה ששילמת לתאוריה מכסה על הטסט הראשון).

כנרת21

New member
חבר'ה עם כל הכבוד ובלי לפגוע באף

אחד יש משהו בדברים של voice21. הוא צודק גם לפי דעתי... בכלל מה שהולך היום עם שיעורי נהיגה וכל הטסטים האלה (פנימיים וחיצוניים) אכן צריך להיות מבוקר על ידי גוף מסוים.. לא ייתכן שהמורים יקבעו כמה לקחת והמחירים לשיעורי נהיגה/טסטים ינועו בין 70-100 לשיעור נהיגה של 40 דק ולטסטים ינועו בין 150-300 .. אני אספר מקרה אישי שלי כאן, אני שילמתי על 2 טסטים למורה שלי 200 שח כל פעם, פתאום בטסט ה3 הוא טען בפניי שהמחירים עלו ועכשיו הטסט יעלה לי 300 שח.. דיברתי איתו ולפתע, הוא מוכן להוריד את המחיר ל200 ... אין שליטה על זה.. כי הם אלה שמכתיבים לנו את המחירים שהם רוצים ואנחנו פשוט צריכים לשתוק ולקבל את זה או להתחיל להתווכח ולהוריד את המחיר.. וזה לא יכול להמשך ככה.. אני קראתי כאן בפורום על אנשים ששילמו על שיעור נהיגה 100 שח ל40 דק', חבר'ה תחשבו על זה לרגע, זה המון כסף.. בעוד שאחרים גובים סכומים יותר נמוכים, מורים אחרים פשוט מנצלים ולוקחים הרבה כסף.. ובאמת בלי להכפיש אף אחד, לא את מורי הנהיגה ולא את התלמידים ובטח שלא את התגובות שלכם, אבל צריך להתעורר.. מישהו צריך להתעורר ולעשות משהו, לא ייתכן שנמשיך ככה... לפי דעתי צריך להיות מחיר אחיד שיגבו על שיעורי נהיגה וטסטים. ובהצלחה לכולם

Superdror

New member
אין טעם להכנס לויכוח הזה כל פעם

מחדש. תבדקו את כל הפרטים, תעשו חשבון טוב בצורה הגיונית ותבינו שבסופו של דבר, המורה לנהיגה לא מתעשר ולא בונה ארמונות משיעורי הנהיגה, המחיר לשיעור סביר בסופו של דבר, המורה משתכר משכורת ממוצעת במשק ולא משכורת כמו של ראש ממשלה ולא כמו של נשיא המדינה. בלי להתווכח אם זה צודק או לא צודק, המורה מציע את שירותיו, המחירים לא מתאימים לכם, תתווכחו, תנסו להוזיל, תחפשו יותר זול. איש אחד מציע לצבוע לכם את הבית ב3000 שקל ואחר ב7000 שקל. זכותכם ללכת לזה שלוקח 3000 שקל, זכותכם להתווכח עם ההוא שדורש 7000 שקל ולנסות להוריד אותו. בקבוק חצי ליטר הייניקן עולה 6 שקלים בסופר, בפאב 23 שקלים. צודק? הגיוני ? יש פה מישהו שלא משלם את זה כשהוא יוצא לפאב? שוק חופשי חברייה. לא על כל דבר בעולם ניתן לפקח וצריך לפקח. ובאמת, אני רוצה לעצור את הדיון הזה כן ולא להפוך כל שרשור ענייני לשרשור זבל שמרביתו הוא אם המורה גנב/יקרן/שוחט/מושחט/מתעשר על חשבון המסכנים.

aviGODFATHER

New member
אפרופו הנושא הזה...

למה מחקת את השרשור הקודם בנושא המחיר (שVioce21 פתח)

למעלה