טסט ומשקפיים...

NoName2424

New member
טסט ומשקפיים...

קראתי שכשהטסטר נכנס לאוטו הוא בודק תעודות זהות וכל השטויות האלה עכשיו בטופס הירוק רשום לי "בהגבלת משקפיים" ואני משתמש בעדשות. יש מצב שאני אגיד לו שיש לי עדשות והוא לא יאמין? או יעשה בעיות עם זה? תודה

be_roo

New member
אין סיה שהוא לא יאמין

ואם הוא יתעקש, ניתן לראות אותן בתוך העין.

adidas88

New member
אמממ

בטסט הראשון שלי הטסטר אמר שאני צריכה משקפיים אז אמרתי לו שיש טעות בטופס והסברתי לו מה קרה אז הוא אמר לי ללכת אחרי הטסט למשרד הרישוי ולתקן את זה כי חבל סתם. וכמובן שלא הלכתי
וב2 הטסטים אחרי זה הטסטים בכלל לא שמו לב....וההערה נראה לי עדיין שם... אז זה תלוי בטסטר ואם יש לך עדשות אין סיבה שהוא לא ייתן לך לצאת לטסט! בהצלחה!

NewUser4

New member
אני ממליץ לך בדחיפות לטפל בעניין.

אני מבין שכתוב לך ברשיון תחת הגבלות והיתרים שאת חייבת לנהוג עם משקפיים או עדשות מגע. (או לחלופין אם טרם הוצאת רשיון, בעתיד ההערה הזו תכתב ברשיון). אם אכן אמרה זו מקורה בטעות (כלומר אין לך צורך במשפקיים כלל, ואינך חובשת משקפיים באופן יומיומי), את חייבת באופן דחוף ללכת ולתקן את זה. במצב שבו שוטר יעצור אותך לבדיקה ויגלה שאינך נוסעת עם משקפיים אף שאת אמורה, קשה לי להאמין שהוא יקבל את הטיעונים שיש טעות וכד'. בדומה, גם הביטוח יכול להתנער מאחריות במקרה תאונה. ובמקרה תאונה, יכול להווצר מצב בו אף אם אינך אשמה תאלצי לשאת באשמה מסויימת שכן ראותך הייתה מוגבלת (אף על פי שהיא לא). אני ממליץ לך ללכת ולטפל בעניין בדחיפות.

adidas88

New member
כן אני יודעת

פשוט אני רוצה לדעת אם זו טעות או שמא כך באמת יודפס ברישיון... כי בטופס הירוק כתוב לי שאני לא צריכה

ChilD SouL

New member
למה...

לחכות ולראות מה יקרה ולא לתקן זאת עכשיו
אח"כ זה סתם סיפור.

למעלה