טסט ב7 בבקר...

טסט ב7 בבקר...

אוקיי אז יש לי תאריך לטסט והשעה היא 7 ועשרה בבקר. הטסט שלי יהיה בצפון ת"א יוצא מקניון רמת גן (אני לא יודע מה הולך שם בבקר אבל בצהריים סיוט לנהוג שם!!!) בקיצור אני עושה את הטסט עם עוד אחד והמורה שלי שאל אותנו מי רוצה להיות ראשון ושנינו רצינו אז עשינו הגרלה והוא ניצח, ככה שאני שני. אז בטח הטסט שלי יתחיל ב7:40 בערך ואני די מפחד מהתנועה, עם כל האנשים שממהרים לעבודה וכאלה. מישהו מכיר את האיזור ויכול להרגיע אותי ולהגיד לי מה הולך באיזור צפון ת"א? (איפה שעושים את הטסטים)... או שפשוט נדפקתי?? אם מישהו עשה שם טסט ויספר מה היה בכלל תודה

Mr Fender17

New member
עשיתי שם..

שמע לפי דעתי עדיף היה לך להיות ראשון אבל לפי השעה שלך - עדיף להיות שני. היציאה ממשרד הרישוי בשעה הזאת קשה לאללה, הנתיב שפונים אליו שמאלה מפוצץ ויש בעיה עם הז. קדימה וזה.. קיצר יש לך מזל. בקשר לטסט.. הטסט שלך כנראה יתחיל מהאזור של רחוב לאה אם אתה יודע איפה זה.. ליד קיר המוות. הכי חשוב, אל תילחץ, קח את זה באיזי תחשוב שהבוחן הוא סתם אחד שרוצה לעשות סיבוב בשכונה.. ככה אני חשבתי ולא נלחצתי. בקשר למסלול של הטסט שלך. יש 2 אפשרויות: א. תסכם עם זה שעושה איתך את הטסט שאיך שהוא יוצא ממשרד הרישוי שיקח את הנתיב הימני ביותר.. כי יש 2 נתיבים לפנייה ימינה ישר איך שיוצאים.. אתה בטח יודע למה אני מתכוון. אם תיקח את הנתיב השמאלי יש לכם סיכוי להגיע לשיכון ותיקים וזה לא כ"כ כיף לדעתי. ב. לך יש את הקטע של החזרה לרישוי.. תיהיה בנתיב האמצעי! הכי חשוב! אין שום סיבה לחזור לימין או להיות בנתיב שמאלי, רק באמצע! כי האמצע זה הנתיב שממשיך איתך עד לפנייה שמאלה שאתה לוקח למשרד הרישוי..

תודה אחי!

אתה לא מבין איזה מגעיל לנסוע באיזור משרד הרישוי, בונים שם והכל צפוף ומבאס...אני מקווה שזה לא יהווה בעיה. בכל מקרה תודה הרגעת אותי קצת

Mr Fender17

New member
תראה איך כדאי לך להיות בטסט..

אם תיהיה לחוץ ותחשוב "יוו אני יקבל ברקס צריך להיזהר" - אתה תקבל ברקס. השיטה (שלי לפחות) - להיות כמו סטלן כזה חחח כאילו בגישה שלך.. לראות את הטסטר ולחשוב ככה:"וואלה החמוד הזה רוצה לראות את השכונה של הצפונים.." - ככה ישר יעלה לך חיוך על הפנים הכל יתחיל בטוב. חוצמזה, תראה לו שאתה פועל מהיגיון ופחות מהספר! שאם יש משהו שאתה רוצה לעשות - תעשה.. כל עוד זה לא מסכן אף אחד כמובן.. אסור להסס! במעבר נתיבים תסתכל ב-3 המראות!, שאתה עושה חנייה שים לב שאין אוטו מאחורייך שאתה מפריע לו או משהו.. קח פשוט הכל באיזי ובכיף........ וכן בונים שם גשר :]

Benightedxx

New member
אמ

"אם תיקח נתיב שמאל יש סיכוי להגיע לשיכון ותיקים" לא נראה לך שהטסטר יודע מראש כבר לאן הוא רוצה לנסוע? והתלמיד שאיתו בכל מקרה חייב לקחת את הנתיב הימני, גם אם שניהם פונים ימינה. (אלא אם במקרים קיצוניים)

Mr Fender17

New member
חח לא למה שידע?

הוא מחליט לפי התנועה מאיפה בא לו לנסוע.. לפי איך שנראה לו באותו רגע..(סתם אני אומר, מאיפה לי מה עובר לטסטר בראש..) אם הוא יהיה בנתיב ימני הסיכויים להגיע לשם מאוד קטנים אז עדיף.. נכון שהוא בכל מקרה חייב לקחת את הימני אבל הוא יכול גם לקחת את השמאלי ואז יש לו סיכוי גבוה להגיע לשם.

Benightedxx

New member
לא יודע איך זה הולך בת"א

אבל כאן בראשון לטסטרים יש מסלול קבוע, כך שאפילו באותו יום המורה שלי לקח אותי למסלול של הטסט. הוא יכול.. אבל זה לא ייראה טוב. הוא יכול גם לעצור אחרי קו עצירה, לא נראה לי שהטסטר יאהב את זה

NewUser4

New member
לגבי א'

הבוחן כבר יחליט לאן הוא רוצה שתסעו. אין רק מסלול אחד או שניים מוגדרים, כל בוחן נוסע לאן שהוא חושב לנכון. אם זה לשיכון וותיקים, אם זה לצהלה או אם זה לרמת גן.

Mr Fender17

New member
רמת גן?

אם לא שיכון ותיקים אז.. לבני ברק?! למה להיות רע.. אנשים שם עוברים תכביש ככה בלי להסתכל .. אלוהים שומר עליהם וכמובן גם הברקס של הטסטר. אכזרי מידי. או שאתה מתכוון למסלול הזה עם איילון.. אבא הלל שזה סבבה.. ידידה שלי נסעה באיילון בטסט.. איזה מוזר זה..

NewUser4

New member
לא נדפקת.

תחילה, אתה צריך לדעת לנהוג בכל מקום ובכל שעה. בנוסף, לכל שעה יש את היתרונות והחסרונות שלה, זה ממש לא רלוונטי. תגיע לטסט, תסע לאן שהבוחן יבקש וכבר תראה בעצמך מה מצב התנועה ומה קורה.

L00LAA

New member
לי היה טסט בת"א ב7 ועשרה

אני הייתי ראשונה . היציאה ממשרד הרישוי יותר קלה מהחזרה לדעתי אבל גם להיות שני זה סבבה.. בינתים תקשיב להערות של הטסטר .בטסט שלי זה עזר לזה שהיה אחריי הוא הכשיל אותי על אומדן רוחב לקוי בנתיב ביציאה ממשרד הרישוי מדן דיזיין בפניה שמאלה -היצמדות לקו הפרדה בהצלחה!!

למעלה