טסט בקרוב...

Yakird12

New member
טסט בקרוב...

יש לי טסט 7 בקרוב ומשום מה נראה לי שגם אותו אני ממש לא הולך לעבור :\

Laxir

New member
שמע מר בחור.

אני ניגשתי לשלושה טסטים בהם נכשלתי. בטסט הראשון נהגתי גרוע והבנתי כבר שהטסטר לא יעביר אותי, בטסט השני נהגתי טוב והייתי בטוח שהטסטר כן יעביר אותי, ובטסט השלישי נהגתי גם כן לא רע והיתה לי תחושה שאעבור. מיותר לציין שהתחושות שלי לגמרי לא היו נכונות, ונכשלתי בטסט השני והשלישי. בטסט הרביעי כבר הרגשתי מיואש ואמרתי לעצמי הפעם בטוח אני אכשל, אין מצב שאני עובר טסט. אבל !!! למרות כל החששות וההרגשה הרעה דווקא את הרביעי עברתי בהצלחה .. בקיצור, תחושות בטן מאוד לא משקפות את מה שבסופו של דבר יקרה. ואם עשית 6 טסטים אז תפנים את ההערות שקיבלת מהטסטים הקודמים ותפנים את הלקחים ותנסה להיות כמה שיותר מרוכז וממוקד ואל תדהר בכביש ואם תנסע כמו שצריך אז בקרוב ב"ז (בעזרת זאוס) אתה תהיה נהג חדש !

Yakird12

New member
את האמת?

אני לא ידוע איזה הערות נתנו לי...המורים שלי אף פעם לא נתנו לי את הדף שמסביר על מה נכשלתי .

מתן1002

New member
את האמת עם גישה כזאת

גם אני לא מאמין שתעבור.. עוד יותר גרוע לא הייתי ניגש במקומך, ככה לבוא לטסט בהרגשה שהנה אני הולך להיכשל.. חבל פשוט!! אל תיגש באמת תחסוך את הכסף של הטסטים ותיקח עוד כמה שיעורים שבסופם תרגיש מוכן ואז תיגש.. בכול אופן שיהיה לך בהצלחהה ...

100vardit

New member
קודם כל-תשנה גישה!

אתה חושב שמגיע לך רישיון? אם כן-אז,יש לך הזדמנות בטסט הקרוב להוכיח את עצמך. תאסוף את כל ההערות שקיבלת מהטסטרים ומהמורה-תפיק מהם את הלקחים,ותגש! אני מאמינה שאתה נוהג היטב,פשוט הלחץ שאתה כבר בטסט 7-מחרפן אותך.. אה..ואין פה אפשרות של "אם לא"... פשוט-תאמין בעצמך יותר! המון המון בהצלחה

למעלה