טסט בגשם

Perrymedic

New member
טסט בגשם

עד כמה זה נורא לעשות טסט בגשם? אין מצב שיעשו לי את הטסט שהעניינים קצת יתבהרו? איך אפשר לראות משהו באוטו אם על החלונות/מראות/שמשה אחורית יש מים?

Superdror

New member
תוודא שהמראות נקיות לפני צאתך

לטסט. אם לא ירד גשם רציני, אתה תשרוד. אם המראות יהיו מלוכלכות וגם ירד גשם, זה יפריע . חוץ מזה, תוודא שאתה יודע איך מפעילים את המגבים, איך מפעילים את מפשירי האדים והאורות. אם יש מגב אחורי, תוודא שאתה יודע להפעיל גם אותו. בהצלחה.

Shaq018

New member
כמה נורא?

נורא מאוד.. (ציניות) "איך אפשר לראות משהו באוטו אם על החלונות/מראות/שמשה אחורית יש מים?" אם אתה שואל את השאלה הזאת הייתי מציע לך לעשות כמה שיעורים בגשם לפני שאתה ממהר לעשות טסט.. מה עוד שלדחות טסט זה תמיד אפשרי.. תבקש מהמורה זה הכל..

100vardit

New member
יהיה בסדר.

כמו שכבר אמרו לך-תוודא שאתה יודע לתפעל את המגבים\מפשיר אדים וכו'. לגבי החנייה-שאז המראות רטובות.המורה אמר לי שבמצב כזה-פשוט לבקש מהטסטר לפתוח את החלון ואז יהיה ניתן לראות יותר טוב. צריך לזכור גם ליסוע יותר בזהירות,יש סכנת החלקה על הכביש. כמו כן,רצוי להימנע מלהשפריץ על עוברים ושבים במדרכה. וחוצמזה-תמיד יש סיכוי שבזמן הטסט שלך תהיה הפוגה או משהו בסגנון. המון המון בהצלחה

Mullen2004

New member
אל תדאג

מי שיודע לנהוג ינהג טוב גם בגשם ..... אני עברתי טסט ראשון בחתיכת מבול אחרי שלא עשיתי אפילו שיעור אחד בגשם. הכל תלוי בהסתגלות שלך לתאני השטח ...

אני רק מקווה בשבילך שלא תקבל

טסטר מציק.. היה לי טסט בגשם והטסטר פשוט שיגע אותי כל הטסט- הוא שיחק עם הידית של הוישרים בערך כל הטסט הדליק/ כיבה/ שוב הדליק/ שינה את זה מ5 ל3 שניות שינה את זה ל'וישוש'
בלי הפסקה..
זה היה נורא!

למעלה