טסטסטרון זמין

טסטסטרון זמין

היי. אני כותב פה כי הפתיל ההוא כבר נעלם לו. ידוע לך קוד כלשהוא שניתן לבקש מהרופא עבור הביקה, כי סביר להניח שלא שמע על הבדיקה המסוימת הנ"ל. אם תוכלי לכתוב תימצות קצר מדוע היא רצויה שאוכל להדפיס זה יהיה מצוין, אם לא אשתמש בפתיל. מאחר ואני קצר בזמן, מה העלות של הבדיקה באופן פרטי ומה ההליך? תאמת אני בטוח שזה יהיה בסדר אבל מנסה לסגור הכל לפני שאני נוסע. תודה תודה.

bioavailable testosterone

שלום דניאל, במכבי לכל הרופאים יש אותה תוכנה. אם נכנסים לבדיקות מעבדה ומקישים testosterone עוךות שתי אופציות: testosterone total ו-testosterone free battery, זו הבדיקה שיש לסמן. אני לא יודעת איפה אתה גר, אבל לפחות באזור תל אביב/גוש דן, כשרופאים שולחים בדיקה זו (והגב כדאי שביד יוספיו על הטופס את שם הבדיקה האמיתי bioavailable testosterone), זה נשלח למעבדה באיכילוב וזה מה שמתבצע. אם תגיע אלינו לביצוע הבדיקה, אני לא מבטיחה אבל נדמה לי שזה בסביבות 90 ש"ח. צריך להסביר לרופא שלך שיש לך תסמינים שיכולים להצביע על חסר טסטוסטרון ושלא תמיד הטסטוסטרון הכללי מגלה זאת. לאור LH ו-FSH נמוכים, יש לוודא כי הטסטוסטרון שלך לא נמוך כי אם הוא ימצא נמוןך זה סיפור אחר לגמרי. זה יבחייב הדמיה של בלוטת יותרת המוח. אגב, אני כבר לא זוכרת כי זה סיפור בהמשכין, הפרולקטין שלך היה תקין? ושוב לאן את מתכוון לנסוע? לא ענית לי.

bioavailable testosterone

שלום ד"ר קרן, הפרולקטין שלי שמח וטוב לב וכן שאר תוצאות הבדיקות כולל LH ב3.5, רק FSH היה נמוך. אולי זה סתם סטיית מעבדה? אם זה רק 90 שקל אז נראה לי שפשוט אעשה את זה השבוע באיכילוב כי הבדיקה במכבי לקחה יותר משבועיים ובנוסף זמן לרופא וכו'. נוותר על פיצה. אפשר ביום שלישי? ד"א FSH נמוך יכול להיגרם מספיגה גבוה של ברזל? (אני עונה בפרטי על יעד הנסיעה) תודה כתמיד פלוס תוספת יום שבת.

מקווה שהסתדרת

שלום דניאל, לא הייתי בסביבה כמה ימים. א אני מקווה שהסתדרת. אכן יכולת לעשות את הבדיקה ביום ג' ללא קביעת תור. האמת היא שאתה יכול לבוא בכל יום. בימים כתיקונם (אולי לא בחול המועד) מבצעים את הבדיקה פעמיים בשבוע.

למעלה