טסטים בחיפה

טסטים בחיפה

כן, כן, כבר שאלתי בתחילת המלחמה, אבל א' כל, איני מוצאת את ההודעה שלי וב' כל, כבר בקושי מפציצים בחיפה, אז אודה מקרב לב למי שיוכל לומר לי האם מתקיימים טסטים בחיפה, וזה די דחוף. למורה שלי אני לא רוצה להתקשר כי אם אין טסטים אני ממש לא רוצה לבזבז את זמני וכספי על עוד שיעורי נהיגה כי לקחתי די והותר ואין לי כוח שהוא יתחיל ללחוץ עליי. תודה!

almogas

New member
תתקשרי תשאלי אותו

אם הוא יגיד לך שאין וילחץ עליך לקחת שיעורים תגידי לו שאת לא צריכה ושיהיו טסטים את תשקלי לקחת שיעורים...

הממ

אני מעדיפה קודם כל לברר אם יש טסטים בחיפה מאשר להתקשר אליו. חוץ מזה לא דיברתי איתו איזה 3 שבועות.

almogas

New member
אה חח..

אממ נראה לי הכי פשוט להתקשר למשרד הרישוי ולבדוק..

אווווווווווווווווווווווווווווף

כנראה שהטעו אותי כבר הרבה זמן ויש טסטים בחיפה. לא מצאתי הודעה כלשהי שמאשרת את זה, אבל מצד שני לא מצאתי הודעה באתרים של משרד התחבורה \ רישוי שאומרת שאין טסטים, אז רוב הסיכויים שיש. בהתחלה הייתי עסוקה מלהתבאס על בזבוז הזמן, ואז התבאסתי מהמחשבה שגם אם הייתי עושה עוד טסטים ממילא הייתי נכשלת כי למרות שאני נוהגת בן זונה איכשהו אני תמיד מפקששת בטסט (ואל תתחילו לומר שאם אני מפקששת בטסט אז אני לא נוהגת טוב). ואז התבאסתי כשנזכרתי שהכבישים בתחילת מטחי הקטיושות בחיפה היו ריקים ממכוניות לחלוטין. ואז הכי הכי הכי התבאסתי מהעובדה שאמא שלי זרקה, כן, זרקה, בסביבות 5000 ש"ח על כל השטויות האלה, עשרות שיעורי נהיגה ושני טסטים ותיאוריה, והכל סתם. פשוט סתם. ועכשיו אני יוצאת לשנת שירות בבאר שבע. רבאק. איזה דיכאון.

כי הוא ילחץ עליי

לעשות שיעורים אם אין טסטים והוא כן מלמד, ואני לא רוצה לעשות שיעורים אם אין לי סיכוי לטסט. אני יוצאת לשנת שירות שבוע הבא, בב"ש, ואני לא רוצה לעשות שיעורים סתם. בזבזתי הון תועפות על כל הפרוצדורות האלה של קבלת רשיון בכל מקרה, אני לא רוצה להוציא עוד כסף סתם.

מתן1002

New member
אז תסבירי לו את כול זה..

ותגידי לו שלא מתאים לך לעשות עוד שיעורים כרגע..ושיארגן לך את הטסט הכי קרוב שיש לו .. ואם אתה רואה שהוא לא מקשיב לך או לא מתייחס פשוט תעזבי אותו!

למעלה