טסובאסה פרק 176~

../images/Emo58.gif ם.ם

זה היה ממש קצר ם.ם זה נגמר תוך שניה! סוף סוף סאקורה גם מדממת קצת. מגיע לה. קרציה שכמותה XDDD (וואי, ממתי התחלתי כל כך להתעצבן עליה?...) ומשעשע לראות שעכשיו היא מגנה על שאורן האמיתי, בניגוד לפעם הקודמת ששם היא גרמה לשאורן האמיתי לא להרוג את השאורן כפיל... (הפרקים ההם... להיזכר בהם עושה לי ממש חשק להמשך האובה *.*) פרק נחמד, אבל לא משו יוצא דופן

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק עלוב. XD

שיהרוג את סאקורה. ם: והם מה זה חופרים. XD

Ayelet chan

New member
ורגע, ../images/Emo58.gif

פיי וונג ריד הוא אמר "אני צריך רק את הגופה שלה." הוא מתכוון להשתמש בגוף שלה בתור מאגר נוצות? XD

JeeChan

New member
יווווווווווו זה היה כזה חמוד ;; ../images/Emo58.gif

הגוף זוכר XD זה כזה קיטצ' אבל אני אוהב קיטצ' XD נראה לי שסאקורה רוצה להיות עם שאורן הכפיל למרות שהיא דואגת ומגנה על שאורן האמיתי. ויוווו איך הם מורחים>: מה שכן זה אונד לתוכניות שלהם, כי הוא עצר ולא יכול לזוז XD

D N ANGEL GRIL

New member
אוממ..לקח לי זמן עד שקראתי הא?XD

בהתחלה כשסאקורה חבקה אותו הייתי בטוחה שהייתה חסרה לו יד X_X ואני כזה "למען השם" אבל אז שמתי לב איפה ונשמתי לרווחה XD [אייצ'אן מה זה מזכיר לך ?D;;] אווו זה נראה כואב XDDDD;;; באסה לה ושוב....XD; אווו;; נגמרXX; מהר

פרק טוב. ../images/Emo58.gif

בהתחלה לא חשבתי ששאורן הכפיל בכלל יפגע בסאקורה. היה קצת לא צפוי. אבל, סוף סוף סאקורה הצליחה לעשות משהו מה שגרם לצ'אפטר להיות טוב יותר. נראה לי שאני יודעת מי הולך למות, אבל, במחשבה שניה זה יותר מדי הזוי. מחכה לצ'אפטר הבא בקוצר רוח. 3:

למעלה