טסה להודו

inini

New member
טסה להודו

שלום, אני מכתננת לטוס להודו לבד, בערך באמצע מאי. רציתי לשאול כמה דברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי. קודם כל, אני לראשונה בחיי מארגנת לעצמי טיול לבד, ככה שאין לי הרבה מושג בכל מה שזה כרוך. (ביטוחים, סוכנויות חיסונים וכו) התעניינתי לפני מספר ימים באיסתא, שם הציעו לי לטוס עם חברה בשם "אירוסוויט"- של האוקראינים. מישהו יודע משהו על החברה הזו ויכול להמליץ עליה (או לא)? למישהו יש המלצה טובה על חברת תעופה- שבה ניתן לקנות כרטיס כשהיעד חזרה (כלומר, המקום ממנו אני חוזרת ארצה) אינו מוגבל? וכמובן לא יקרה מידי? איפה להתעניין לגבי חיסונים? בכל מקרה, אני אשמח אם תנדבו לי אינפורמציה מניסיונכם האישי, כל דבר שהוא יעזור לי... תודה, יום טוב :)

jeshu

New member
זה ממש לא קשה לארגן טיסה - שמעתי שהחברה הזו בסדר גמור.בנוגע לשינוי יעד ותאריך חזרה - תבררי אצת סוכן הנסיעות שלך מה הם התנאים שלהם.בנוגע לסוכן נסיעות - יש טובים מאיסתא ומקצועיים יותר. היכן את גרה ? בכל מקרה אני יכול להמליץ על אתיופיאן איירליינס שהם דיי זולים ויש להם מספר יעדים בהודו ובמזרח הרחוק וגם טיסות ישירות לישראל.הרבה ישראלים טסים איתם למזרח. חיסונים - עשי חיפוש בפורום עם שם המשתמש mika tal ותקראי. ביטוח - תלוי באופי הטיול שאת מתכננת.תתענייני בחנויות ציוד טיולים. מומלץ גם ללכת להרצאה או שתיים בחנויות האלה.לא להתפתות לקנות ציוד מיותר שינסו לדחוף לך. בהצלחה

ליאורט1

New member
השלמה

אני רק אשלים, בקשר לחיסונים, גשי למרפאת מטיילים של משרד הבריאות שקרובה אליך(אני יודע שיש בי-ם, ת"א ופ"ת, אני מניח שיש בעוד לא מעט מקומות), את יכולה לקבל שם ייעוץ חינם לגבי איזה חיסונים את צריכה לעשות בהתאם ליעד שלך ולעונה שבה את נוסעת. אחרי הייעוץ תבררי עם קופת החולים שלך איזה חיסונים את יכולה לעשות אצלהם, כמה זה יעלה וכמה החזר את אמורה לקבל על החיסונים שתעשי במשרד הבריאות. וזהו, תתחסני בקופה מה שיותר זול בקופה תתחסני במשרד הבריאות ותבקשי מהקופה החזר(תלוי בפוליסה) בקשר לחנויות מטיילים, אני גם ממליץ ללכת להרצאות, לפחות שתיים, בכל הרצאה את מקבלת נקודת ראות של מישהו אחד שלא בטוח שאופי הטיול שלו יתאים למה שאת רוצה לעשות ולא בטוח שהוא יכסה נושאים שמעניינים אותך. תתענייני אצלהם בנוגע לציוד ותבקשי הסברים על הדברים, אל תקני כלום, תחזרי הביתה ותחשבי מה מהדברים את באמת צריכה. הם ינסו לדחוף לך מלא דברים שאין בהם ממש צורך ודי קשה לסרב ל"מומחים" בבית תחשבי אם את באמת צריכה מכנסיים עמידות לאש, מים, וסערות ברקים או סתם מכנסיים עם כיסים(אני בעד האופ' השניה) זהו אני חושב

inini

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה על ההמלצות. האמת שהייתי כבר בהרצאה אחת... שלא הותירה בי רושם. אבל אני בהחלט אלך לעוד הרצאה. בקשר לחיסונים- איפה אני מבררת היכן יש מרפאת מטיילים קרובה לביתי? שוב, המון תודה ואשמח לעוד המלצות אם יש

senior dingdong

New member
היי

אני טסתי עם אירוסוויט לתאילנד והיה ממש אחלה במיוחד מאוקראינה לתאילנד (הטיסה הארוכה יותר). קניתי כרטיס פתוח לשנה ושיניתי את התאריך חזרה בערך 4 פעמים בלי לשלם קנס ובלי בעיות בכלל. תהני!

inini

New member
מה אתה אומר?!

טוב לדעת, לראשונה שאני שומעת על חברת התעופה הזו... תודה

בבית חולים מאיר יש מרפאת

מטיילים. שעושה חיסונים שם תשמעי את ההרצאה ומה את צריכה ואז תבררי בקופה שלך מה את יוכלה לקבל . גם רופ א המשפחה שלך ידע איפה יש מרפאת חיסונים נוחה וקרובה. שימי לה שבהודו המאי צריך לסוע רק לצפון כי בכל מקום אחר מאד מאד וממש מאד חם לח או גשם אז בזהירות עם המסלול.

inini

New member
אוקיי

התכנון הוא לצפון, אני יודעת שזו העונה שם. תודה רבה

למעלה