טניס שולחן

טניס שולחן

באליפות קיבוץ מרחביה יש יותר משתתפים מאשר כמות המשתתפים בסבב ליגת החורף באופני כביש בואו בהמוניכם לתחריות !!! מחפש טלביזיה בשביל יאיר בן עמי, מגיע לו אזרח למופת כן ירבו.

בוא ונאמר שקוראיך לך חנן..אז כמחונן

אתה יודע כמה משתתפים היו בליגת החורף? ובוא נעשה זאת מעניין....רוצה להתערב איפה יהיו יותר משתתפים בעוד שלוש שנים? אני אומר בליגת החורף....את לוקח את אליפות מרחביה בטנ"ש? אגב לדעתי עד אז יהיה מאמן פנוי בסביבה המדוברת...גייסו אותו לטנ"ש.

טנ"ש

יאיר שלום לידיעתך אליפות מרחביה בטנ"ש לא מתקיימת יותר ולכן לא ניתן להתערב. אפשר להתערב על אליפות בית ספר כדורי. בברכה אלוף מחוז צפון בעבר הרחוק מאוד...

זה לא היה כל כך מזמן...../images/Emo3.gif

הרי לא חשבת שלא ידעתי מי אתה. נחמד שאתה מנסה שמות שונים. בסוף תמצא את אשר יתלבש בדיוק מושלם לפנקס האדום. בקשר להתערבות, אומרים שבכל התערבות יש אחד נוכל ואחד טיפש. מכיוון שאני לא מצליח להזדהות עם אף אחד משני התפקידים וזכרוני לא מאפשר לי להלביש לך אותם כנראה שההתערבות לא תצא לפועל. אבל אשמח לשמוע ממך עידכונים על כמות המשתתפים באליפות כדורי בטנ"ש ע"מ לראות אם מרוצי ליגת האופניים יכולים לזקוף קומה מול האימפריה של טנ"ש,מרחב צפון והעמקים. ותשקול שוב את ההצעות שלי יאיר

למעלה