טנטרה

danSh78

New member
טנטרה

מישהו יודע מה זה בכלל? אני מצאתי את זה באינטרנט, זה אמת? מישהו ניסה? integrativetantra.com

Larik

New member
לא נרא לי שזה טרול

מדובר פה בסקס טנטרי או WHATEVER - וזה שונה מסקס רגיל. במה בדיוק, אין לי מושג... אין לי עכשיו כל כך חשק לקרא על זה ולחפש על זה מידע באינטרנט בשביל להבין מה המשמעות האמיתית של זה. אבל ברגע שאני אבין אעדכן אתכם במידת הצורך.

למיטב הבנתי הדלה מאוד בנושא

טנטרה היא סוג של אימון רוחני ע"י סקס. אם אני לא טועה, אסור להגיע לגמירה בטנטרה. בעבר היו הרבה תרבויות שקישרו בין סקס להתפתחות רוחנית, דווקא באקט עצמו.

Berethor

New member
נשמע לי הזוי

ואם הם לא מגיעים אף פעם לגמירה אז זה סוג של עינויי, הרי זה בדיוק מה שעושים חרדים שמאוננים ואז חוטפים דלקות. אבל אם זה היה על מנת למנוע הריון לא רצוי אני יכול להבין, אז אני מקווה שהם מגיעים עליה בעצמם אחרי, כי אחרת הגירוי רק יגרום להם לבעיות. לי נשמע שנסיון להגיעה להארה דרך אקסטזה כדרך הקלה והלא נכונה, לדעתי אין פה הבדל גדול בין השימוש בסקס לבין השימוש בסמים(כמו אצל חסידים וההיפים), נו טוב לפחות הסקס פחות מזיק(אם אין מחלות, הריון לא רצוי או חוסר רצון של אחד הצדדים)
. הצד החיובי שאפשר לשייף לטנטרה, זה שלפחות היא הופכת את הדבריים המיניים ליותר הדדים ובעלי משמעות מסתם בואו נעשה ונגמור, ואם יהיה מזל גם נהנה בדרך, הצד השללי שאפשר לשייך לטנטרה זה הפרוש הרוחני שהיא מנסה לתת לאקטים האלה, אשר ביולוגיים ולא רוחניים במהותם. הרי מחשיבה בסגנון הזה נבאו שטיות בסגנון אבא לילדים ללא גוף, אבא לשדים וכו. הבנתי שגם מבחינה רפואית היא עוזרת לאנשים שבעלי טראומות, פחדים וחשיבה שלילית לגבי דבריים מיניים ורומנטיים(אנטי סקסואלים למינהם)..
http://he.wikipedia.org/wiki/אקסטזה

משהו שאני ~מוכרחה~ לומר על זה ../images/Emo247.gif

גם אם לא גומרים זה לא מונע הריון!!!!!! זה מיתוס ממש לא נכון. חלק מנוזל הזרע יוצא באופן כמעט בלתי מורגש במהלך הגירוי, גם לפני ההגעה לשיא, והוא יכול להכניס להריון (בהיותו, ובכן, נוזל זרע). ותודה לביה"ס לטבע שלימד אותי חינוך מיני כראוי בגיל 14

Berethor

New member
כן אני יודע ../images/Emo247.gif

אבל עדיין שלא גומרים או גומרים בחוץ יש הרבה פחות סיכוי להריון. בחברה שלא היה בא אמצעים זה עדיין היה יותר טוב מכלום.

wolfikt

New member
בטנטרה אתה גומר אבל הנוזל לא יוצא החוצה

אתה גומר בפנים ואז יכול להמשיך עוד

נודה לך אם תשימי אזהרה: "../images/Emo247.gif"

בפוסט שמכיל תיאורי מין. ואת התיאור שימי בגוף ההודעה ולא בכותרת. תודה

Xylophone

New member
אני מבקשת למחוק

הכותרת הזאת לא יפה. מעבר לזה שזה ידוע.

למיטב הבנתי

טנטרה זה סוג של פילוסופיה מהמזרח, שבין היתר מדברת על מיניות. בעולם כיום מתייחסים כמעט ורק לפן המיני של פילוסופיית הטנטרה - אבל במקור הפילוסופיה מדברת על אורח חיים שלם... כיום, כשמדברים על אימון טנטרי, מדברים על משהו שקשור בהשהיית האורגזמה באמת (כמו שאמרת, אסור לגמור) על מנת להגיע לשקר-כלשהו רוחני שאני לא יודעת / זוכרת מהו. אני לא באמת מבינה בזה

Berethor

New member
מתייחסים לזה ובצדק

אין הרבה פילוסופיות רוחניות בעולם, שמתייחסות לדברים מיניים כדרך להגיע לאיזה משהו רוחני. יש את היהדות הצבועה שמצד אחד טוענת שמין זה משהו נעלה, רוחני וחובה ומצד שני מנדים נשים לא בתולות(אבל לא גברים) ועושים סקס בצורה הכי מכנית שיש ובחורים דרך סדינים.

דווקא יש לא מעט גישות רוחניות שמייחסות לסקס

דרך להתעלות רוחנית. אפילו היוגה בחלקה כזו... העובדה שבימינו מתייחסים לסקס רק במובן הביולוגי שלו ולכן זה מה שעושים מהטנטרה והקמה סוטרה, לא אומר שלא היתה חשיבה אחרת מאחורי המעשים. אני ממש לא בקיאה בנושאים האלה, רק יודעת שהיו בעבר לא מעט דרכים רוחניות שפעלו דרך סקס והטנטרה היא אחת מהן. (ועניין הגמירה ממש לא קשור להריון...)

queen helen

New member
רוחניות וסקס...

בחברתנו ה-הו כ"כ ליברלית, יצליחו לקשר כל דבר רוחני לסקס, ואת הסקס תמיד יקשרו לרוחניות. למה אי אפשר יהיה להיות רוחני בלי קשר לשלל אורגזמות רצופות?

Berethor

New member
../images/Emo6.gif

כי כנראה שיותר קל להיות רוחני עם שלל אורגזמות רצופות..

מי אמר שאי אפשר?

והקישור נעשה דווקא בימים עברו לפני עידן.... אבל כל ההסתכלות על סקס היתה אחרת ושונה מהיום. וכמו שכתבתי וראיתי שזה כתוב גם בויקיפדיה, הרעיון היה בהרבה מקרים לא לגמור בכלל. לא היה שם עניין של הנאה גופנית נטו כמו היום. היה שם עניין אנרגטי. סקס יש הרבה אנרגיה....

snoopytush

New member
לא ניסיתי פעם לפני שגיליתי שאני אמינית קראתי

כתבה נראה לי שזה עוזר להתגרות מגירויים לא מיניים או משהו כזה וזה דורש אימון אבל למה שלא תגגל את זה? כאילו הלו גוגל

Berethor

New member
כמו שסנופי אמרה יש גוגל

ויותר ספציפית יש גם את ויקיפדיה, אומנם המידע שם לא מאה אחוז אמין או מורחב, אבל לרוב הוא בסדר גמור. הנה לך קישור לערך. http://he.wikipedia.org/wiki/טנטרה

למעלה