טנזניה

אפרגי

New member
טנזניה

אני מעונייין לטייל בטנזניה בערך בפברואר מרץ. אשמח לקבל טיפים ואתרי מידע ישראליים וגם באנגלית

טנזניה

זה היה ממש מזמן, אבל מה שאני זוכרת זה שמתוך 7 מדינות בהן הייתי במזרח ודרום היבשת, הכי פחות נעים היה בטנזניה, מבחינת האוכלוסיה. אולי זה מקרי ואני בטח לא רוצה לבעס אותך, אבל ממש השתדלנו לא להשאר שם יותר מהנחוץ. מה שכן אני רוצה לומר לטובה, זה שלמרות שהזהירו אותנו כי זו מדינה מוסלמית, דווקא העניין הזה התגלה כמשהו ממש לא מאיים ולא משמעותי. רוב האוכלוסיה מסתפקת בלדעת שהיא מוסלמית ואין לה מושג מעבר לזה. זו היתה ההתרשמות שלנו וזה היה ב - 1997. עצם העובדה שלא נשפכים לי זכרונות, כבר מדברת בעד עצמה מבחינתי. בקשר למידע, אני בטוחה שאם תעשה חיפוש באנגלית בגוגל, תמצא הרבה מאוד אינפורמציה. ובשורה התחתונה... כדי שלא יהיה ספק, למרות שלי זו לא היתה החוויה הכי מדהימה באפריקה, אני בהחלט חושבת שזו בחירה לא רעה.

sela v

New member
בניגוד ללי

אני דווקא מאד אהבתי את טנזניה, יותר פראית (שאני הייתי ב-96) משכנתה קניה, שהייתה לפחות בזמנו יותר מאורגנת מבחינה תיירותית, וטנזניה רק נפתחה בפני תיירות. אתה יכול לקרא באתר שכתבתי בזמנו ובו דף על טנזניה באנגלית, אבל כמו שאמרתי הייתי שם ב-96, והדף די מעודכן במידע מ-96.

למעלה