טנדר 4X4?!?!

xprojects

New member
טנדר 4X4?!?!

מחפש לקנות טנדר 4X4 בסכומים של 50-70 אלף ש"ח. בתור בעלים של טויוטה היילקס לשעבר (לא 4X4) אני יודע שזה רכב אמין ואולי אחד הנוחים לנהיגה. קיבלתי המלצות על ווינר ו-B2500 בשנים 99-2001, יש גם מאגנומים למיניהם השאלה היא מה כדאי. אני מחפש רכב טוב וחזק, הבנתי שהווינר הוא חזק יותר מההיילקס וה-B2500, השאלה היא איך זה בא לידי ביטוי בחוויית הנהיגה ובצריכת הדלק. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא וגם אם מישהו יודע כמה עולה הביטוחים של הרכבים האלה. תודה!!!

חו``ח רק לא מאזדה

עד שהצלחתי למכור את שלי, חרא של אוטו בלשון המעטה, אכלנו איתם צרות חבל``ז היה לנו 2, עכשיו אנחנו עם מגנום גיר רגיל, יותר נוח מהיילקס, לא מכיר את ווינר.. לא משנה מה תיקח, רק לא מאזדה, איך אומר כפיר.. זה לגמור לא רק את הכסף שלך, אלא גם את הכסף של הבנק שלך.. חחחח

kfirba

New member
טנדר

בשנים 99-2001 ההבדלים על הנייר בין הכוחות סוס של הטנדרים היפניים לא משמעותיים. בנהיגה מרגישים אם אתה מחפש כלי לעבודה ווינר אוטו מעולה פשוט סוס עבודה ......אבל אין כמו טויוטה היילקס גם אמינה גם השוק שלה יותר טוב.

כפיר התותח.. מסכים עם כל מילה אבל..

מנסיון שלי ההיילקס אמנם יותר אמינה יותר חזקה אבל המגנום הרבה הרבה יותר נוחה, זו דעתי בכל אופן, ומה שחשוב! רק לא מאזדה..

raviv31

New member
מניסיון הווינר מעולה

היה לי ווינר 99, במשך 3 שנים, הרכב עביר בצורה בלתי רגילה, אמין מאוד, עלויות אחזקה לא בשמים, נוח לנהיגה ומהנה מאוד בסך הכל. צריכת דלק של 1 ל9 בערך. חלפים לא נורא יקרים. בסך הכל רכב מוצלח מאוד ואמין מאוד. הרכב עשה אצלי 350,000 ק"מ בשלוש שנים אם אפס תקלות. הבחור שקנה אותו ממני ב2002 עדיין נוסע עליו בלי להחליף מנוע, גיר או תיבת העברה. לגבי המזדה להתרחק כמו מאש זה רכב על הפנים בלי שוק ועם צרות מכאן ועד מחרתיים

למעלה