טנגו

טוקבק

New member
אחד השירשוריקם היותר מצחיקים...

שקראתי לאחרונה

רתם23

New member
זה מצחיק ו.. עצוב

פניתי כדי לקבל עזרה ו.. בזבזתי מלא זמן על תגובות טפשיות. אולי אתה יכול לעזור?

oferr23

New member
אני מכיר אותו

פרח ומקרר.....נתחיל את ההודעה עם משהו לא קשור כרוח שאר ההודעות הלא קשורות בשרשור.. עכשיו לענייננו לאחר שיחה קצרה עם רתם על מוסיקה וגיטרות הוא שלח לי את הקשור הזה... רק לצורך הבהרה...אני מכיר את הבחור טוב למדי ובקשר ליכולות הנגינה שלו..חבל על הכסף...שמעתי אותו מנגן המון קטעים שהוא הוציא משמיעה והוא עושה את זה מצויין. הוא שאל שאלה מאוד מאוד פשוטה.....ממש מצחיק שאתם לא מצליחים להבין את השאלה. אני אנסח אותה בצורה יותר ברורה שלום..אני אוהב פלמנקו וכל החיים שלי שומע את פאקו/טומטיטו/ויסנטה..אני אוהב אותם..באמת..רוב הזמן אני שומע ומנגן אותם..לכן עכשיו אני רוצה קצת לגוון (קריא לנגן משהו שהוא לא של פאקו/טומטיטו/ויסנטה)... עכשיו השאלה פשוטה: מישהו פה מנגן קטע מהנה לנגינה ברמה גבוהה שהוא לא של אחד האמנים המדוברים? אם אתם לא יכולים לעזור אז לפחות אל תעשו מעצמכם צחוק (וכאב ראש לרתם)

La Fiesta

New member
רותם אם

אתה עןשה קטעים של פאקו טומאיטו וויסנטה ברמה באמת גבוהה,אז כל הכבוד...אבל,בוא תבחא לנו לשמוע משהו,תעלה איזשהו קטע שלך לפורום שכולנו נהנה מהכשרון הנפלא שלך!

רתם23

New member
למה ככה?

הקטעים שהוצאתי צריכים לעבור ליטוש.. כשאני אומר שאני מוציא קטע - הכונה לתוים הנכונים ולמשך הנכון שלהם. ולאט לאט גם הקומפאס והרגש וכו.. כדי להגיע לרמת נגינה של התותחים באמת צריך לעבוד עוד מלא מלא מלא... אז זה שאני אומר שאני מוציא קטעים, לא אומר שאני מנגן אותם מחר בהופעה .. זה רק אומר שאני מנגן אותם להנאתי.

IGORRR

New member
אני אנסה לתת קטע

הוא לא מטוווורף אבל הוא יושב טוב ובקצב כייפי carmen linarez con gerardo nunez -canta con la voz del corazon מקווה שזה יתפוס אותך שוב הוא לא קטע כזה קשה אבל לחררדו יש נגיעות ממש נעימות לאוזן.

רתם23

New member
סחתייין!!!!!

זה קטע ששמתי עליו עין ואמרתי לעצמי שאני חייב להוציא אותו .. זה היה לפני שבוע בערך. יש קטע ספציפי בו שאני רוצה להוציא דקה 2:37 . ושוב.... אחלה בחירה . אני חושב שאני ניגש לעבודה :) תודה רבה ! ועדיין פתוח להצעות :)

רתם23

New member
החהחהחהחחהחהחההה

אז טעיתי בשם.... מה יש לך?!!??! אני רואה שאתה אוהב להציק... אולי תנגן בכל פעם שבא לך לכתוב משהו דבילי? ככה אתה תהיה וירטואוז תוך שבוע!!

Jose de Cadiz

New member
טמבלון, אני כותב לעיתים רחוקות.....

ורק בפורום הזה, בשנתיים האחרונות בלבד. זה קורה רק בתגובה לנפיחות יתר, כמו במקרה המצער והקשה שלך, שלא זכור לי מקרה כדוגמתו!!! את רוב הזמן אני מנצל היטב, אל דאגה, הלוואי אצלך! לגבי וירטואוזיות, כבר אלפי אנשים שמעו אותי, אז תשאל אותם!!! שלח לי ת"מייל שלך ותקבל mp3 .......תחליט לבד. ה צ נ ע ל כ ת !!!

רתם23

New member
מעדיף שלא לשמוע..

נגן נמדד לא רק לפי איכות הצלילים שהוא מפיק אלא גם מאופיו... ויש לך עוד מה ללמוד בנושא

Jose de Cadiz

New member
טמבלון, אין קשר בין צלילים לאופי...

היו כמה מלחינים קלאסיים שהאופי שלהם לא היה משו!!!! ללמוד......פלצן קטן, תלמד מאבותיך, עוד לא מאוחר בגילך המתקדם........ למה שלא תחזור לפורומים של כל הפריקים המסוממים בני גילך?????????

IGORRR

New member
שמחתי לעזור

עד שאני יוצא את הקטע יקח עוד הרבה זמן

למעלה