טנגו

impetu

New member
אולי תעזור לנו לעזור לך

במקום לשבת ולרטון שפאקו וויסנטה לא עושים לך את זה, תן דוגמא לכמה פאלסטות שכן עושות לך את זה וננסה למצוא לך קטעים נוספים בסיגנון שאתה מחפש. אישית פאקו וויסנטה כן עושים לי את זה, אז בלי שתסביר מה אתה בדיוק מחפש הסיכויים שיפול עליך קטע מהשמים שעושה לך את זה הם אפס. ואולי אתה לא במצב רוח לטנגו ובגלל זה זה לא עושה לך את זה. לי נראה שבמצב רוח שלך כדאי לך לנגן קצט סגיריה.

רתם23

New member
מצב הרוח שלי סבבה

זה הנטיה של אנשים להעיר הערות מעצבנות בפורומים שגורמת לי לכתוב ככה. לא אוהב חכמולוגים למיניהם. לעניין ויסנטה ופאקו.. לא אמרתי שהם לא טובים ומעניינים.. אני שומע אותם כל הזמן. אבל לא בא לי להוציא עוד קטע של וינסטה או פאקו.. זה הכל. רוצה לגוון. שים לב שעד עכשיו אף אחד לא נתן לי קטע מעניין... כבר מליון הודעות ורק הערות ודברים טפשיים

israelvibration

New member
צודק אחי

מה נסגר איתכם תגידו? בשביל מה יש פה פורום? בשביל שכל אחד פה יתנפח כמו איזה בלון? ואללה אני לא מזלזל פה באף אחד ואני בטוח שיש פה אנשים שמבינים וחיים את הפלמנקו הרבה יותר ממני. אז מה הבעיה לעזור לבחור? בשביל מה לבאס??? בגלל זה הפורום הזה חצי מת. כל אחד ששם פה הודעה, מקבל פה על ימין ועל שמאל במקום שיעזרו לו. לכו לפורומים אחרים תראו מה זה עזרה כמו שצריך...

רתם23

New member
אתה בסדר

אתה היית הכי קרוב לעזור לי ואני מעריך את זה. אבל בכל זאת, אני מכיר את מנולו סנלוקר ואת פאקו סרנה ואת חררדו נונייז ועוד רבים וטובים... רק רוצה שם של קטע ספציפי. ואני בטוח שיש לאנשים הפורום הרבה מה לתרום. גם ידעתי שיקטלו אותי על ההתחלה בכל מיני הערות - זה לא פעם ראשונה שאני פונה לפורום הזה בשאלה.. אז אני מחכה בסבלנות עד שיבוא מישהו רציני שאפשר לדבר איתו. וכבר אני רואה כמה :)

Duderrino

New member
יש לי שאלה

במקרה יצא לך לכתוב את הקטעים שכבר הוצאת?(בתווים או בטאבים)

Duderrino

New member
כי אמרת שאתה הוצאת כבר קטעים

כאלה, אני מבין שבטח הוצאת אותם משמיעה. והיה מאוד מעניין לראות אותם כתובים, זה דווקא די מעניין לראות איך הוצאת אותם.

רתם23

New member
אני מוציא אותם אחד לאחד

עם הסאונד פורג' אני מאט קטעים מהירים ואז מוציא תו תו בהילוך איטי. אחרי שזה בראש שלי אין לי צורך לכתוב אותם. זה המון עבודה ולי אין שימוש בזה.

Shinkan

New member
פיי..

הממ... אני לא מת על להוציא קטעים שלמים, זה לוקח יותר מידי זמן, ואני מתעסק בהמון דברים מעבר לגיטרה ככה שמהר מאוד אני מוצא את עצמי עוזב את הקטע. מה שאני עושה בד"כ, זה מוציא קטע מסויים שאני אוהב מתוך קטע של נגן מפורסם, ומשתמש בו באילתורים שלי על הסגנון. כשאני מנגן אני בד"כ מנגן סתם סולאה למשל, מאלתר לפי סדר הדברים.. מפתח את זה לסולו, משלי, ככה אני נהנה מהגיטרה. המממ... קטע טנגו טוב... קשה לי להמליץ, כי את הנגנים שעליהם אני הייתי ממליץ, אתה כבר שללת :) מה אני ממליץ... זה לאלתר! ^_^

רתם23

New member
נשמע מעניין

אתה יכול לשלוח לי דוגמא של אלתור שעשית ואת המקור שממנו הוצאת את הקטע?

Shinkan

New member
המממ...

קצת בלתי אפשרי.. חחח גם אם אני אקליט, זה יהיה באיכות על הפנים, ואני גם לא ממש מרגיש מוכן להשמיע דברים שלי.. :) בכל מקרה, אני לא לוקח קטע שלם ולומד אותו, אלא לוקח ממש רגע מסויים בקטע ו"מלביש" אותו על הסולאה שלי. כמובן שגם יש דברים משלי, אבל לפעמים אני דוחף איזה קטע מTio Arango, בעיקר. אני אוהב לאלתר סולאה.. כנראה זו התקופה שאני נמצא בה, ולצערי קשה לי לשלב קטעים של פאקו בסולאה שלי. :<

Shinkan

New member
וגם...

היום נקרע לי מיתר 5, שוב. Dogal עשו לי את זה שוב (מיתר 5 בפעם השניה ברציפות בהפרשים של שבועיים!) אני עובר למיתרים אחרים :X יש המלצות, אם כבר?

רתם23

New member
אני אוהב מיתרי דקיסטו

High tension ... בעבר השתמשתי באגוסטין אבל הם מתכלים ממש מהר..

Duderrino

New member
נכון מאוד

אוגוסטין ממזן כבר לא מיתרים איכותיים ביותר, אפילו לנגני גיטרה קלאסית. יש דגם של דראדריו HARD TENSION - (בציפוי בהיר לא ארד) שפשוט נשמע מעולה בגיטרה פלמנקו. יש לו ATTACK טוב. השתמשתי גם בHANABACH HARD TENSION שהם נשמעים טוב ואינם מתכלים במהירות. הרבה גיטריסטים מקצועיים נוטים לבחור להם מיתרים מכמה חברות ולנסות להרכיב כל מיני קומבינציות של סט מחברות שונות. זה יכול להיות פיתרון אידאלי אך דורש זמן רב של ניסוי וטעייה.

שרiןבן

New member
תשמע רותם23

אני קורא את הפתיל הזה ובערך באמצע הפסקתי. אלוהים ישמור כמה שאתה פלצן. אתה לא צריך קטע טנגו, אתה צריך ויפאסנה. לך תרגיע את עצמך. מה אתה מנסה להראות כאן, שפאקו קטן עליך, שאתה צריך רק חודש כדי ללמוד קטע ? לא עלה בדעתך שאם לא קיבלת קטע ספציפי אז כנראה שלכותב התגובה אין כזה קטע ולכן מנסים לעזור לך מכיוון אחר ? תעריך את זה שמגיבים לך ואל תפליץ אם לא קיבלת את מה שרצית. לפאקו גם לטומטיטו ועוד להרבה אחרים אין את הזמן לרקוד עבורך בפורום.

רתם23

New member
../images/Emo8.gifשמע

מעניין איך אתה בתור נגן... כי בתור אדם אתה לא כל כך נעים לאוזן. אם אפשר לשמור את הארס שלך לעצמך.. יש פה אנשים שבאמת רוצים ללמוד

שרiןבן

New member
יודע מה, יש לי עיסקה עבורך.

אני מעוניין לשמוע איך אתה בתור נגן, כי בתור פלצן אתה ברמה מקצועית ומעלה. לכן, ישמעו כל אנשי הפורום: אני אתן לך 1000 ש'ח מזומן אם תוך חודש תוציא יצירה כל שהיא שנחליט ביחד עם החברים פה בפורום של פאקו דה לוסיה. תוך חודש ! ולנגן את זה כמו שצריך. אם אתה לא מצליח, אתה צריך להתחייב כאן בפומבי לא להפליץ יותר בחיים. איך זה ? לדעתי אתה לא מסוגל לזה כי: כמה פלצן ככה חרטטן.

רתם23

New member
אוי...

שרון בן... אין לי מילים. "בוא נתערב ש..." ?? מאיפה אתה מגיע?!?

למעלה