טנגו

רתם23

New member
טנגו

מחפש קטע טנגו מעניין להוציא ברמה גבוהה.. משהו מודרני. יש לי מאגר גדול אבל שום דבר לא באמת עושה לי את זה. בבקשה לא של פאקו/טומטיטו/ויסנטה.. רוצה קצת לגוון

רתם23

New member
בלי הערות ציניות וטיפים בבקשה

שאלתי שאלה ספציפית אם יש למישהו קטע מעניין..

Duderrino

New member
התגובה היתה הבעת פליאה ולא ציניות

פשוט הזכרת נגנים מאוד גדולים אולי את שלושת הקינגים מתחום הפלמנקו היום ואם לא אז מי?!. אם אתה רוצה אתגר - נסה את גררדו נונייז, ניניו דה פורה, שהם ללא ספק גיטריסטים מאוד מאוד מאתגרים תוכל להסתכל בדיקוגרפיה שלהם באינטרנט,. בהצלחה

רתם23

New member
אוקיי...

זה שקטע נשמע טוב או מורכב לא אומר שכיף לנגן אותו. ולכן אני פונה לגיטריסטים שביניינו שיתנו לי מתוך הנסיון שלהם אולי קטע טוב שהם נתקלו בו. אולי אני אוכל לכוון טיפה.. יותר לכיוון הפלאמנקו הערבי. בגלל זה אני שואל פה. יש לי מאגר ממש גדול ושום דבר לא מעורר בי את החשק להשקיע עכשיו חודש בללמוד קטע מהתחלה עד הסוף . duderrino, אני מעריך את הנסיון שלך לעזור אבל .. שמות ספציפיים של קטע יעזרו יותר..

רתם23

New member
קטע ספציפי...

אני לא צריך שמות של אמנים..בשביל זה יש את האתר flamenco-world... צריך שם של קטע טוב שנוגן על ידי מי שממליץ לי עליו..

Jose de Cadiz

New member
אשה חמה ואוהבת....

.....אולי "תעשה לך זה". או כמו שאמר רייב אורי זוהר:"שלום לך
". אם ה"גיטריסטים שביניינו "כולל פקו וויסנטה קטנים על האמן שבך????, אז תעבור בדחיפות לבטהובן! יה, גוט!!! לך לישון חמודי ותקום מחר ליום חדש של פלמנקו..... הולה , סה סה

רתם23

New member
לא מבין מה הבעיה...

שאלתי פה משהו ממש ממש פשוט .. והתגובות ממש ילדותיות. אם יש פה גיטריסט בוגר וצנוע שמוכן לעזור לי בלי אגו טריפ אני מוכן בכיף לשמוע. כל שאר הציניקנים - חלאס..

Urimel

New member
Bad vibe

כשאני עוזר אני מצפה לתודה. מר 23 - שנה גישה!! אני מתחבר לאורי זוהר....

רתם23

New member
נכון, באמת צריך שניים

ואני מחכה לתגובה רצינית מהצד השני...

La Fiesta

New member
../images/Emo198.gif קח טrיפ 2

"ביקשתי מנגו לא טנגו" אם הטנגו "לא עושה לך כלום" עדיף שגם אתה לא תעשה לו כלום

רתם23

New member
שנינות!

שמע.. זה היה ממש מצחיק.. המשחק עם הטנגו והמילה מנגו... חזק! עכשיו.. לעניינינו.. יש לך קטע מעניין להציע לי ?

La Fiesta

New member
כן!

ההצעה שלי ציוד: 1)גיטרה 2)דף ועפרון 3)בקבוק מים(או מיץ) המטרה: לכתוב קטע טנגו (משובח ואנין טעם) כללי: הזדמנות פז להמציא את הטנגו מחדש(רק היום ובשישי) עדיף מים
(הערכת מחיר בש"ח בפקס בלבד)

רתם23

New member
ההצעה שלי

1. קח גיטרה 2. קח דף ועט 3. בקבוק יין 4. תכתוב עצות לא מועילות לנגנים צעירים ומוכשרים שאין להם כוח לקשקושים של נגני גיטרה מצחיקים.. המטרה: להיות פוץ כללי: הזדמנות פז להעביר את הזמן הפנוי בפורום על מנת להציק לאנשים

Shinkan

New member
שמע

תחקור! יש כ"כ הרבה שמות, כ"כ הרבה דיסקים וכ"כ הרבה קטעים... תבדוק נגנים אחרים שאתה מעריך ואוהב, ותשמע קטעים שלהם. לא צריך להיות גאון. מקווה שעזרתי, למרות שהנימה קצת לא במקום.

רתם23

New member
סוף סוף מישהו נחמד!

קודם כל שלום :) שמעתי ואני שומע מלא.. אבל אני בתקופת יובש וסתם חשבתי שאולי מישהו נתקל בקטע מעניין שהוא הוציא. לא יותר מזה.. יש לך רעיון ? מה הקטע האחרון שהוצאת ונהנת לנגן?

למעלה