טנגו של טיפשים

the great X

New member
טנגו של טיפשים

הזרע שלך יוצא ממני ברגעים אלו, הטנגו מתנגן ברקע - מתעקש לשאוב לי מהלב את כל הרגשות באת היום והיית לה אב, באת להיות לי מאהב שוב אנחנו משחקים במשפחה. אני מרשה לך כי היא כל כך שמחה כשאתה כאן אני מרשה גם לי כי עיניי פקוחות והנה מגיע הרגע הזה בו עיניה החכמות נעצמות אל השינה ואנחנו נותרים זה מול זו ריקוד טנגו של שני טיפשים אתה רוקד אל תחתוני, מפשיט אותי לאט ואני זזה לאחור- נתקלת בכיסא אתה מפשיל את קו תחתוניי מנסה לשלוח לשון - ואני מתיישבת אתה מחדיר את לשונך ומעביר ליקוק לדגדגן ואני הודפת בידיי את כתפיך, מרחיקה מכריחה אותנו להסתכל, מאמצת את המילים "זוכר את השיחה האחרונה שלנו? זוכר את התשובה שצריכה לחזור אלי?" ...חשבתי על זה כל השבוע, אין חדש תחת השמש, כך אתה אומר ומנשק לי את הכתף אני אוהב ואני רוצה אבל, אבל אבל אבל אבל את ואני ואנחנו ואתמול ומחר ושלשום המצוקה אמיתית בעיניו אני מגלה לרגע שמילותיו מגיעות מלב חם וכאוב אני מנתקת את הציניות שלי לכמה שניות של חסד ונותנת לו מקום בועטת את מכנסיי אל הרצפה, לוקחת אותו בידו אחריי עוזרת לו לדבר ולהקשיב, כי איכפת לי הוא רוצה כל כך לאכול אותי ותשוקתו בוערת ואני מכניסה את המילים שלי בין לשון לרטיבות, בין גל חום לרעד בוא תעזור לנו להמשיך ולגדול יחד, בוא תעשה את זה אחרת החיים קצרים מדי בשביל כל כך הרבה סבל "את יודעת כמה את יפה?" והוא מסובב אותי ונוהם, מרימה את עכוזי ומגישה את עצמי אל לשונו הרעבה והוא יונק ומלקק מוצא לי את הדגדגן מאחור אני רועדת, וזרמים מטורפים משתוללים ופתאום זה ברור, אני חייייבת אותך בפנים עכשיו! מורידה את הישבן ודוחפת חזק לאחור, ננעצת בו מושכת את ידיו אל צידי האגן שלי, והוא מזיין אותי עמוק כל כך מאחוריי, אני רוצה לרגע להיות הזונה הקטנה שלו והקעקוע שלי מחייך אליו, והתחת החטוב שלי פוגש את ביטנו התחתונה בנשיקות חוזרות אני מרגישה את האורגזמה העמוקה הזו מתגלגלת ומטפסת ומפסיקה. רוצה למצוץ אותו עד הגרון, לבלוע את שק האשכים, לדחוף לו לשון לפי הטבעת עמוק לחרפן אותו, להראות לו כמה איכפת לי. כי איכפת. והוא מצידו ממשיך לזיין אותי עם האצבע ולשגע לי את העצבים, אגודל בכוס ואצבע בתחת, בעדינות מטורפת ואז ברוך הוא בא מעלי, פניו אל שלי, בנשיקה אוהבת, לאט הוא חודר ואנחנו כמו גל אחד ואני מתפרקת לחתיכות מתוקות של עצמי אל תוכו, והוא נמס ונוטף את אהבתו אל תוכי ואנחנו גומרים ביחד, מתנשמים זה אל צווארו של זו מחייכים חמים מתרפקים בואי נתחבק, כמה טוב... ואני מרגישה אותו נרדם וזזה, ושוב - ואני לא נותנת לו לישון. אני רוצה שהוא ילך, שישאיר אותי עם הזרע הנוטף והחם ולא עם הגוף- שמחר שוב יהיה רחוק והוא מבין והולך אל הקור שבחוץ. לא מוכנה יותר לוותר לו- לא מוכנה לשחק. לא רוצה למשוך את העונג אל תוך האשליה, רוצה אמת. ולא נותר לי עכשיו אלא להריח את הנוזל הנפלא הזה, ולישון.

6 המילים הראשונות קנו אותי

כל האחרות פשוט זרקו אותי למקומות שלי שבוע טוב מיס איקס

Just לובלו

New member
אומרים שבריקוד

אנחנו זורמים עם הגוף יותר מאשר עם הראש. תיארת איך הגוף שלכם התחבר וזה נקרא מדהים!

למעלה