טנגו מניטה

motyp2

New member
אתה לא נורמלי

אני כבר חצי שעה מנסה למצוא את "מעשה הנבלה" "שימוש גס ופסול" ועוד מיניי ביטויים שאתה ומבין עיניין ייחסתם ל"קבוצה" ואינני מוצא דבר מלבד ציון העובדה(נכונה או לא אינני יודע -אינני רוקד שם) שבטבעון אין מקומות חניה לנכים, היכן כאן שימוש ציני בנכים? פגיעה בהם ? נראה לי שנפלת על הראש ועשיתם אתה וחברך מנמלה פיל, עד אשר אתם "פתחתם את הפה" שום נכה לא הרגיש פגוע ונעלב מכך שמישהו ציין שאין חניה לנכים אפילו אינני חושב שזו פגיעה במרקיד מה זה שייך לו באם יש חניה או לא? בכל אופן באם פיספסתי אמירות חמורות יותר מ"אין חניה לנכים" תפנה אותי לשם ואני אחזור בי מציון עובדת חוסר שפיותך.

גם אני לא מבינה

על מה ולמה המהומה. "קבוצת הרוקדים" ציינה שהיא רוקדת בטבעון באופן קבוע, ולרגע לא ניסו לאיים או להציב אולטימטום בסגנון "אם לא תעשה כך וכך נפסיק לבוא". גם כמו שאמר motyp אין כאן כל פגיעה במרקיד - הרי לא הוא אחראי לסידור החניות במקום. השאלה האם דברי "הקבוצה" נכונים או לא - היא שאלה אחרת, ומאחר ואינני מכירה את המקום אינני יודעת, אך מכאן ועד התגובות הנזעמות של חברי הפורום השונים - שימוש גס וציני בנכים? איפה?

לאלה שלא מבינים

לבריזה מן הים ולמוטי די להתחסד-קיימות פעולות מבורכות לנכים על כסאות גלגלים.הנכים רוקדים ומופעלים בכוריאוגרפיה מיוחדת -נרקדים ריקודים שונים ביניהם מעגלים וזוגות.בני הזוג מתנדבים ומתנדבות אזרחים נפלאים הנפגשים אחת לשבוע(המתנדבים אינם נכים)ורוקדים ביחד,ללא תמורה כספית .עם הרבה אהבה,ציונות,כבוד וערכים לזהה,לשונה ולחריג בחברה. התמורה לרוח התנדבות כזו היא רוחנית. הפעלות וחוגים מסוג זה קיימים "באילן" ובבית הלוחם. מדי פעם קבוצות אלה מופיעות בפני קהל,בפסטיבל כרמיאל ובחוגים לריקודי עם. מ.ע

אכן

אני יודעת על מה אתה מדבר. ועדיין אני לא מבינה את הקשר להודעה הראשונית שעוררה את כל המהומה.

motyp2

New member
לבריזה מן הים

ראשית בחרת כינוי שהוא כפל מילים והכוונה היא שהמילה בריזה לבדה פרושה רוח שבאה מהים כך שאם היית יכולה להתכנות(עדיף השם המקורי)רק בריזה ולחסוך את מן הים.בכל אופן לעצם העיניין בקשר להודעה המקורית אני רואה שאת קלטת היטב את הדברים ויש לך הבחנה מעולה ולדעתי אין טעם להתייחס לתגובותיו של "מבין עיניין" היות ובדבריו אין קשר בין מחט לתחת,ההודעות המקוריות מתייחסות לדבר אחד והוא עונה,מתייחס ומקשקש על דברים אחרים אז נתנחם בזה שישנם רבים בפורום שיודעים להתנסח היטב ולעיניין כמו: יום טוב,ירון,מירי,עדה ואחרים שמצדיקים את קיום הפורום.

מחט motyp2../images/Emo91.gif

אני מסכים עם דעתך לגבי חברי הפורם שציינת-(יום טוב ,ירון,מירי ,עדה). כנראה שאתה לא מסוגל לדון בנושא בצורה עניינית.איני מצפה ממך שתתיחס-כדאי שנשאיר את זכות התגובה לחברי הפורם הרציניים שציינת. אילו היית בודק היית מוצא שיש קשר בין מחט לתחת,צר לי,אתה לא יודע מספיק,זו לא בושה תמיד תוכל ללמוד. שיהיה לך כל טוב

../images/Emo31.gif למוטי

ראשית כל, מוטי יקירי, אם היית רק קצת משתדל, היית קורא את כל ההתכתבות בנושא מההתלחה ועד הסוף, ומבין את הקשר בין - בלשונך - מחט לתחת. אני סומכת על האינטליגנציה שלך. מעבר לזה, בהודעתך אתה משמיץ אדם שאינך מכיר , בלי לנסות אפילו להכנס לעומק של דבריו. דבר כזה ראוי לגינוי.

הבהרה לבריזה

מה יש פה לא להבין? תקראי שוב את ההודעה של לוי אילן - הוא הסביר זאת הכי טוב. זה לא קשור כלל לנכים!!!!! מישהו מנסה לרדת על יאיר הראל, הרקדה שלו והרוקדים שבאים אליו. זה הכל. אז מה יש פה לא להבין?

שמואל צודק ../images/Emo70.gif

זאת סתם השמצה פרועה אני יכולה להעיד על עצמי, שאני נכה, ורוקדת בטבעון ויש מספיק חניה לנכים!

לירון מישר-ירידה ברמה

לירון מישר הנני חבר די חדש בפורם,נדהמתי שישנם כאלה שלא בוחלים בשום אמצעי כדי לסגור חשבונות אישיים ומסתבר שהשמים הם הגבול.רק ראש מעוות יכול לעשות שימוש ציני בציבור יקר של נכים שכולנו חבים להם הרבה.לאחרונה הפורם בהנהלתך התעלה לגבהים ובלטו בו תרבות השיח,המתינות ואי ההתלהמות. מן הראוי שתגנה ותוקיע את הכותב(ת) ותבהיר להם שהתבטאויות מעין אלה מקומן לא יכירנו בפורם אותו אתה מנהל. כולי תקוה שחברי הפורם הנכבדים יצטרפו לגינוי. מ.ע

לירון מישר../images/Emo31.gif

איפה התייחסותך לשימוש כה מבזה בציבור הנכים לצרכים נקמניים של אדם חסר נימוס? לדעתי, הודעה מסוג זה מקומה מחוץ לפורום. מה דעתך?

ראשית אם אמחוק את הודעתם

תמחקנה גם כל התגובות ואני לא ממהר לעשות מחיקות (ראיתי הודעה זו עכשיתו לראשונה). שנית הודעה כזו, על פניה, נראית תמימה ולא מתעמתת (אני לא מכיר את המקום ויכול רק להסיק מהודעה זו שאכן אין שם חניה מסומנת לנכים). יתכן ואתם מכירים את המקום ורואים בהודעה זו נסיון לפגוע. אני מקוה שלא כך הוא. שלישית, תמיד ביקשתי ואני חוזר ואומר, מדוע להסתתר מאחורי שם פיקטיבי? אני מציע לכולם להזדהות בשמם האמיתי ולמלא כרטיס אישי בצורה מלאה וכנה!

זאב בעור של כבש

על פניו נראה המכתב בענין החניה תמים ביותר. קשה לי רק להבין איך הצליחה הקבוצה להתארגן תוך שעה ולהשתמש בהודעה הממליצה על ריקוד כדי לאפיין את הרוקדים במקום. אינני חושב שיש תום לב בהודעה. אני משער שלו באמת היתה בעיה היו יכולים לפנות דרך הרשות המקומית כדיי לפתור את הבעיה. ( עד כמה שידוע לי עיריית טבעון דואגת לרווחת כל תושביה ). בילדותי לימדוני לקרוא לא רק מה שכתוב בתוך השורות אלא גם מעבר להן. לי נראה שאין תום לב במכתב של הקבוצה. אם אכן יש תום לב מן הראוי שיבהירו זאת וירגיעו את האוירה. קראו שוב בעין בקורתית ובוחנת!!!!

טנגו מניטה - ריקוד יפה

הרוקדים בחוג שלי מבקשים את הריקוד בשם אחר : "טנגו במיטה".

טנגו לחבר של כלם

קודם כל שלום לך,יש לי מספר שאלות אליך ואשמח אם תשיב. אני לא מכירה את הריקוד שאת שמו ציינת,ורציתי לדעת לאיזה חוג אתה מתכוון כשאתה אומר " שלי" ,איפה החוג מתקיים ובאיזה יום? שווה לבוא?

למעלה