טנגו מניטה

טנגו מניטה../images/Emo91.gif

למדתי אתמול טנגו מניטה בטבעון אצל יאיר הראל . לי הוא היה חידוש מרענן ( למרות שיאיר הודיע שהוא מחזיר משהו ישן ). פשוט מרענן ומומלץ למרקידים אחרים!

אני מתבייש בכם

אני מתבייש במי שמסתתר מאחרי השם היומרני של "קבוצת רוקדים". מי שעשה זאת עשה מעשה נבלה. כל זאת משום שהוא משתמש בנכים, שהם אוכלוסיה הזקוקה לחיבוקנו, כדי לערוך חשבונות אישיים עם יאיר הראל. השימוש בנכים הוא כה נלוז ומעורר בי בחילה ושאט נפש. אנו חברי הפורום צריכים להקיא אותך מתוכנו. אתה ראוי לכל גינוי! תתבייש לך!!

שמואל צודק ../images/Emo70.gif

זאת סתם השמצה פרועה אני יכולה להעיד על עצמי, שאני נכה, ורוקדת בטבעון ויש מספיק חניה לנכים!

CARMEL EZRA

New member
פנו לראשות המקומית ולא לפורום ודברו

עם האחראי על השילוט בטבעון. דעו לכם גם שיש עשרות אלפי אנשים במדינה שצילמו בצבע וזייפו תוי חניה של נכים ומשתמשים בהם לחניה במקום שמיועד לנכה. כיום משרד הרישוי ער לתופעה הזאת והוא מנפיק תוי חניה מיוחדים עם סמל המנורה של מדינת ישראל שאי אפשר לזייף אותם בצילום לכל נכה שרוכש אותו חדש. אבל לדעתי יעברו עוד כעשר שנים או איותר עד שיעלמו אותם תוי חניה ישנים מזוייפים. בינתיים אנשים רבים בריאים ממשיכים לצלם אחד מחברו את התווים האלה והבעיה מחמירה עוד יותר משנה לשנה ובשנים הקרובות תחמיר עוד יותר. אז אני מציע לכם לא לקחת את העניין הזה ברצינות כי בינתיים אין פיתרון מיידי לבעיה הזאת גם אם הרשות תארגן מקומות חניה לנכים.

תגובה לכרמל עזרה

טוב לדעת שאתה מודע לבעית הנכים ומכיר את כל הסידורים מסביב. אך הבעיה של "קבוצת חברים" היא לא בעיית הנכים אלא בעיה הרבה יותר חמורה - רצון להתנקם באדם הגון ולהציג באור שלילי הרקדה מסוימת ומרקיד מסוים - כמו גם הציבור הרוקדים הפוקדים הרקדה זו. וזאת תוך שימוש בציבור הנכים וסטיגמות שלצערי קשורות בציבור זה. שימוש כזה הוא נלוז ביותר, מביש והודעה של ה"קבוצה" החסרת נימוס לא ראויה לפרסום בפורום זה. ירון מישר, לידיעתך וטיפולך. נ.ב. מעניין מי זה המוג לב שמפזר הודעות ערסיות ומסתתר מאחורי ה"קבוצה".

אני בז לכם

נדהמתי "מהקבוצה" שמסוגלת לעשות שימוש ציני בציבור נכים גדול ויקר .רק אדם שפל וחסר רגישות מוחלטת יכול להתבטא בצורה מבזה כזו ולהשפיל ציבור גדול של נכים(ביניהם חיילים)לצורך חשבונות אישיים. רק חסר לב מסוגל לכך-ורק מוג לב יסתתר מאחרי קבוצה. אם אתה מרקיד אני מקוה שאיני רוקד אצלך. בושה לפורם.מ.ע

יש בעיה בקרית טבעון

אני, קבוצת רוקדים , רוצה להביא לידיעת כל קבוצות הרוקדים שפחי האשפה לא מסומנים כראוי, והמדרכות נמוכות מדי. כמו כן אין מספיק ברזי מים , לילדים הצמאים , בשובם מבית הספר. לכן לא כדאי לכם לרקוד על יד פחי האשפה.

CARMEL EZRA

New member
למיכל החמודה שלום לך. אני מבין אם

אנני טועה שאת אוהבת בעיקר ריקודים ישראלים משום שאת ישראלית בדמך ואוהבת את ארץ ישראל היפה. אבל דעי לך שיש מספר ריקודי עמים בעיקר אמריקאיים ויוונים שהם אפילו יותר יפים מהריקודים הישראלים וכדאי ללמוד אותם. הרי הריקוד הוא בסך הכל דבר תמים ואין בו שום אנטישמיות אני גם יודע שאבא שלך למשל אוהב מאד בעיקר את הריקוד טנגו מניטה ריקוד זוגות ומשתדל גם ללמד אותך את הריקוד .אני חושב שכבר למדת אותו. כמו כן אני רוצה לומר שהרבה ריקודי עמים שלמדתי אני גם לא אוהב אותם כמוך הם צורמים לי את האוזניים כמו ריקודים בלקניים וסלבים וחלק מהריקודים הרומנים.אני לא רגיל למוסיקה הזאת היא פשוט צורמת את האוזן ומדכאה.

לכרמל

לאהוב או לא לאהוב ריקודי עמעם - זה עניינה האישי של מיכל. כרמל, לא על כל דבר צריך להגיב!!

אני יודעת יחסית הרבה ריקודי עמים...

כי אבא שלי לפעמים מחריח אותי לרקוד אותם אבל אני שונאת אותם!!! וזה לא קשור לאינטישמיות או למשהו בסיגנון. אני פשוט לא מתחברת לריקודים האלה.

CARMEL EZRA

New member
למיכל החמודה. נראה לי שאת נערה

טובה מאד ומקשיבה להורים למה שמבקשים ממך כיון שהם בעלי נסיון גדול בחיים ולך אין מספיק נסיון בחיים. מה שחשוב רציתי להגיד לך שאת צריכה ללמוד להגיד את המילה לא גם להורים שלך כאשר לא מוצא חן בענייך דבר מסויים ואת שונאת אותו כמו הריקודים הלא ישראלים.הרי בסך הכל את אמורה להנות מהריקודים ואת צריכה להסביר לאבא שלך בצורה תקיפה ולא בצורה תוקפנית שהריקודים הלא ישראלים לא מתחברים אלייך ואת לא מוכנה ולא מעוניינת בשום אופן ללמוד ולרקוד אותם רק משום שהוא אוהב אותם מאד. מי יודע אוי יבוא יום ואת כן תאהבי את הריקודים האלה אבל בינתיים את חייבת לעמוד על שלך ולא להסכים לרקוד ריקודים לא ישראלים.יכול להיות שאבא שלך יכעס ואולי יכעס גם עלי שאני מכניס לך בראש כל מיני רעיונות נגד מה שהוא חושב אני כמובן לא מנסה להמריד אותך נגד אבא שלך אבל לפעמים גם ההורים טועים ולפעמים הם צריכים להבין אותך. את לא צריכה להבהל מזה שאבא שלך כועס על זה שאת לא מקשיבה לו כי הוא החכם והוא המבין. דרך אגב אני ואבא שלך לא חברים. כי אין חיבור בנינו.יכול להיות שיש לנו אופי הפוך לגמרי. לחוגי הנוסטלגיה מגיעה גם בת הדודה שלי והיא אם אנני טועה היא הרוקדת הכי טובה בחוג וכמובן שכל המרקידים המפורסמים מקירים אותה אבל לי אין כימיה איתה חוץ מאשר שלום אחד קטן בנינו.

אתה לא חושב

שזה עניין של מיכל וההורים שלה, ולא עניין שלך ובודאי לא של כל חברי הפורום? אני לא מתכוונת להעליב, אבל נראה לי קצת גסות רוח להתערב ביחסים המשפחתיים שלהם. מה דעתך שעכשיו כל חברי הפורום יכתבו לך על חשיבותם של קשרי משפחה וייעצו לך להתקרב יותר לבת הדודה שלך? זה הרי עניין שלך בלבד. אני יודעת שכוונתך טובה, ובכל זאת זה נראה לי מאוד לא במקום.

CARMEL EZRA

New member
לבריזה. אם מיכל אמרה שהיא שונאת

ריקודי עמים אז זה סימן שזה מציק לה שמלמדים אותה בכח ריקודי עמים והיא לא יודעת להגיד לא. כל אדם חייב ללמוד גם להגיד לא כאשר משהו מציק לו.אם משהו לא יודע להגיד לא אז הוא יכול לסבול. תארי לך שהבוס בעבודה יעמיס עלייך מטלות וכל מיני עבודות שלא מתאימות ולא יעלה את המשכורת שלך כפי שמגיע לך. האם גם אז לא תפתחי את הפה ולא תגידי לא מוכנה. כמובן לדבר יפה בלי להתקיף.

הנקודה היא

לא אם העצה שנתת למיכל נכונה או לא, אלא אם בכלל זה היה מקומך, לתת עצות בתחום זה. נניח שתלך ברחוב, ותשמע זוג מתווכח, או אב ובתו מתווכחים - ודעתך תהיה כדעת אחד הצדדים - האם תתפרץ לזוג הזרים הללו באמצע השיחה ותבקש כי יקשיבו לדעתך? הרי אין זה עניינך. גם אם אחד הצדדים טועה באופן מובהק וברור, אין זה תפקידך לבוא ולהאיר את עיניו.

לכרמל עזרא...

אני יודעת להגיד יפה מאד לא כשצריך! אבל אבא שלי אומר לי שאם אני אלמד את הריקודים האלה אני בסוף אראה כמה שהם יפים ובגלל זה הוא "מכריח" אותי ללמוד אותם. חוץ מזה שבזמן האחרון אני כבר לא רוקדת עמים חוץ מטנגו מניטה (לא שאני אוהבת את הריקוד פשוט אני אוהבת את הסלטה)

לחברי הפורום

אבקשכם לראות את מכתבי הנושא את הכותרת " אני מתבייש בכם". נעשה שימוש גס ופסול באנשים יקרים לנו ואני מצפה מכל חברי הפורום להוקיע את הנבל שמסוגל לעשות כדבר הזה. כחדש בפורום אני מאוכזב ואני מקווה שאין הדבר מייצג את חברי הפורום. שמואל אדמון

הבעת תמיכה

שמואל, אני איתך. שימוש בנכים למטרות אישיות הוא לא מקובל ומביש ומקומו מחוץ לפורום {ראה את הודעתי לירון מישר}

למעלה