טמפרטורה

טמפרטורה

הפיתון המתכדר שלי בן 4 חודשים והטמ"פ בטרריום שלי קצת יותר גבוהה ממה שצריך מכיוון שבייתי אינו ממוזג והיא עומדת על 33 מעלות ביום ו 30 בלילה האם זה מפריע לפיתון שלי? ואיך אני יכול לעזור לו?

hod4

New member
תחפש דרכים לקרר אותו קצת כי זה

ניהיה חם מידי

naja

New member
ממש לא טוב.

אתה חייב למצא דרך להוריד את הטמפרטורה בכמה מעלות.

naja

New member
התייבשות, הקאות, סטרס.

אם אני לא טועה בתווך ארוך זה גם נזק לכליות.

yg28

New member
טמפ'

יש דרכים להורדת הטמפ' בטרריום בצורה מבוקרת? ביתנו חם. בחודשיים האחרונים הטמפ' בטרריום בין 33 ביום ל-29 בלילה. כנ"ל אצל הגופר והכרכן שאצלנו כבר כשבועיים (הכרכן הנוסף טרם הגיע הביתה). המתכדרת הצעירה אוכלת סדיר - אחת לשבוע, בלי בעיות (אתמול אכלה עכבר, 20 שניות אחרי שהצעתי לה כבר חנקה). יציאות כעבור יומיים-שלושה. המתכדר הגדול לא הראה עניין בעכבר שהצעתי לו אמש. החלטתי לדלג ולנסות שוב ביום שישי. הם די פעילים בעיקר בשעות הערב, זוחלים בטרריום, עולים ויורדים מהעץ שהוחזר פנימה לאחר ניקוי. הגופר והכרכנים אוכלים סדיר, פעמיים בשבוע. יציאות כעבור יומיים. נשמע תקין, לא?

אילון פ

New member
אולי מאווררים של מחשב?

אפשר להתקין מאווררים קטנים של מחשב. רצוי להתקין אותם בחלק העליון של הטרריום כדי שלא תהיה רוח ישירה על הנחש.

רן333

New member
אני לא מקרר את הכלובים שלי, אבל

מכיוון שבתקופה האחרונה חדר הגידול שלי מגיע לטמפ' של 31 מעלות ביום, אני מקרר את האינקובטור שבו אני מדגיר את הביצים. מה שאני עושה זה לכסות את האינקובטור במגבת, לשפוך עליה קצת מים, ולהפעיל מאוורר בכיוון האינקובטור. אין לי חשש שהוא יתקרר יותר מדי, מכיוון שעם קור הוא יודע להתמודד. אני לא יודע באיזו מידה השיטה הזו ישימה לקירור כלובים. אני מניח שאפשר לקרר ככה כלובים שעשויים מפלסטיק (ולא יפגעו מהלחות) ואין להם פתחי אוורור בחלק העליון (דבר שימנע עליית לחות לא רצויה בתוך הכלוב), אבל אף פעם לא ניסיתי את זה.

gaichuk

New member
איפה ממוקם הטרריום?

נסה להוריד אותו לרצפה. זה עוזר עם האבטיחים...

למעלה