טמפל אוף דה דוג

kittycatbone

New member
../images/Emo12.gif

או שיש לכם טלפתיה מדהימה, או שלא הבנתי כאן איזה משהו?
או שתפוז השתגע

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחח אם זאת הייתה טלפתיה מדהימה

אז זה היה באותה דקה.. אבל גם יש מצב שתפוז השתגע

nothingman1

New member
לא טלפתיה, החוש הומור המעוות שלי

ממש רציתי לראות איך אנשים יגיבו על זה!

kittycatbone

New member
אבל אתה לא היחיד

שהגיב בדיוק אותה תגובה... כאילו עוד שני אנשיםXD כלמקרה.. זה מצחיק

cold metal ass

New member
:D אני שמחה ..

כי לרגע לא פקפקתי . אויי זה יכול להימשך עוד הרבה זמן .. גם תפוז עושה לי פרצוף וגם המחשב שלי איטי רצח , שניהם ביחד סיפור הצלחה .

Dead Scene

New member
הסיפור המלא

נתחיל בהתחלה, אנדרו ווד היה סולנה של mother love bone, הוא היה בלהקה יחד עם סטון גוסארד וג'ף אמנט. בנוסף הוא גם היה חבר טוב של כריס קורנל (הסולן של סאונדגארדן) ושותפו לדירה בזמן מסויים. אנדרו נפטר ממנת יתר ב1990. כריס קורנל שלקח את מות חברו קשה כתב שני שירים לזכרו של אנדרו "Say hello to heaven" ו"Reach Down" הוא לא ממש ידע מה לעשות איתם והחליט לפנות לסטוני וג'ף עם קלטות הדמו ולבדוק אם יש אפשרות להוציא את שני השירים כסינגלים לזכרו של אנדרו הם התלהבו מהרעיון והחליטו לפתח אותו. מאט קמרון (המתופף של סאונדגארדן אז והיום המתופף של פרל ג'ם) הצטרף לפרויקט וגם מקרידי וחבריי הפרויקט כתבו ועבדו על שירים נוספים שבסוף הרכיבו את האלבום Temple of the dog. בנוסף הצטרף לפרויקט אדי וודר שהגיע לאודישן כסולן של פרל ג'ם. כריס שמע את אדי שר (התאהב בו) והחליט שהוא רוצה לעשות איתו דואט בשיר "hunger Strike". לפרויקט יצא קליפ אחד: Hunger Strike. והם הופיעו בLollapalooza 1992 ב2003 הם התאחדו שוב בהופעה של פרל ג'ם בה כריס קורנל הופיע בתפקיד אורח :)

Dead Scene

New member
אגב השם "Temple of the dog"

נבחר מתוך שיר של mother love bone "man of golden words" הליריקס: Wanna show you something like The joy inside my heart Seems I've been living in the temple of the dog Where would I live, if I were a man of golden words? And would I live, at all? Words and music, my only tools Communication And on her arrival, I will set free the birds It's a pretty time of year, and the mountains sing out loud Tell me, Mr. Golden Words, how's about the world? Tell me can you tell at all? Words and music, my only tools Communication Let's fall in love with music The driving force in our living The only international language Divine glory, the expression The knees bow, the tongue confesses The lord of lords, the king of kings The king of kings Words and music - my only tools Communication

למעלה