טמפו משתנה

jonsjons1

New member
טמפו משתנה

אהלן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם. הקלטתי שיר- אודיו ומידי כמה ערוצים מכל אחד...קצב השיר הוא 86bpm השיר מתחיל מ101, זאת אומרת מהגריד שמראה על מאה ואחד הסיבה שאני לא מתחיל מ1, היא שמתישהוא בימים הראשונים בעבודה על הפרויקט, נכנסתי לאיזה מידי כדי לערוך אותו, ולחצתי על משהו ששינה את הטמפו, זאת אומרת, שאם אני מנגן את הגיטרה שהקלטתי (שיושבת בול על הקליק ב86bpm) כשאני ממקם אותה ב101, אז הכל טוב ויפה/ אבל, אם אני ממקם אותה בהתחלה אז המטרונום כאילו מתחיל לפספס את הגיטרה (ממש כאילו הוא החליט להאט קצת). מסקנה - מכיוון שהגיטרה בטוח בקצב, אז כנראה שמתישהוא הגדרתי את הקצב שישתנה איפשהוא לפני תיבה מאה. (מעל מאה הכל זורם) אני חושב שלחצתי על timewrap.. לא בטוח... זה יותר היה ניסוי וטעייה שהשתבש... איך אני מוודא שכל השיר יושב על אותו קצב? ופותר את הבעיה?? אני מקווה שניסחתי את עצמי ברור..

שלוש אופציות

או שיצאת מהקצב - פיתרון? לגזור מחדש ממקומות אחרים או להקליט שוב או ששינית משהו בקובץ - פיתרון? תלך לתיקיה של השיר ותחפש בתיקיית האודיו את הקובץ המקורי או ששינית בטמפו מף (מפת הטמפו...חח) - פיתרון? - תלחץ על CTRL + עם העכבר על הקצב עצמו (לא על הקליק) או תלחץ פשוט CTRL +T אחד מהשניים (לא משנה איזה) יפתח תיבה שנקראת TEMPO TRACK שם אתה תראה מעיין אוטומציה של הקצב (שינוי הקצב ע"י גרף) כל מה שעליך לעשות אם קיים שינוי הוא לסמן אותו וללחוץ על "מחק" ... שיהיה בהצלחה

jonsjons1

New member
האופציה השלישית

מסתבר שמתישהוא שיניתי את הטמפו מ-86 ל-86.7536 אז כל השיר שלי הוא על 86.7536bpm שזה סבבה ועכשיו הוא גם מתחיל על ההתחלה ולא בתיבה מאה שזה בכלל סבבה אז תודה לך

למעלה