טמפונים האם זורקים טמפונים לאחר שימוש לפח או שניתן להשליך אותו לשרותים?
M mskudo New member 19/11/07 #1 טמפונים האם זורקים טמפונים לאחר שימוש לפח או שניתן להשליך אותו לשרותים?
ה הרים של פחד New member 19/11/07 #5 ../images/Emo203.gif../images/Emo31.gifזה מיועד לזה... תחבושות צריך לפח, טמפונים זה ממש בסדר לשרותים.
../images/Emo203.gif../images/Emo31.gifזה מיועד לזה... תחבושות צריך לפח, טמפונים זה ממש בסדר לשרותים.
T the mush New member 19/11/07 #6 ../images/Emo45.gif זה כל עיניין הנוחות בטמפונים, שלא צריך להתעסק עם זה יותר מידי.
O Oo The Gush Oo New member 20/11/07 #15 ../images/Emo128.gif אבא שלי תמיד מתעצבן שיש סתימות והוא מוצא שם את זה זה לא מיועד לזה.
N NoFaRi1 New member 20/11/07 #17 זה דווקא כן החומר של הטמפון הוא חומר שמתכלה וכל המהמות שלו היא שאפשר להוריד אותו באסלה כאילו, חלק מהמהות שלו לפחות P=
זה דווקא כן החומר של הטמפון הוא חומר שמתכלה וכל המהמות שלו היא שאפשר להוריד אותו באסלה כאילו, חלק מהמהות שלו לפחות P=
R RainbowL New member 20/11/07 #13 ../images/Emo32.gif אני מתה על אירוניה. תסבירו לי איך שגלגל מסתובב 360 מעלות, ואי אפשר אפילו לראות את מה שממול? אוף נשבר לי כבר. הכל היה כל כך שונה פעם....
../images/Emo32.gif אני מתה על אירוניה. תסבירו לי איך שגלגל מסתובב 360 מעלות, ואי אפשר אפילו לראות את מה שממול? אוף נשבר לי כבר. הכל היה כל כך שונה פעם....