טמפון בפעם הראשונה...

peperit

New member
טמפון בפעם הראשונה...

אני בתולה. ניסיתי להכניס טמפון בפעם הראשונה ודיי כאב לי... אבל ניסיתי להשתחרר ובכל זאת להכניס אותו, בסופו של דבר הצלחתי להכניס רק חצי. אני מניחה שזה לא תקין. אחרי שהוצאתי אותו ראיתי שהוא דיי גדול, אפילו שקניתי mini עם מוליך... אני לא יודעת מה לעשות, כי נמאס לי מתחבושות... בנוסף, איך הטמפון לא מפריע כשמשתינים? הרי לא צריך להוציא אותו כל פעם. לא?

Tin Doll

New member
את צריכה להכניס אותו עד הסוף

עם מוליך אין שום בעיה, את פשוט דוחפת את המוליך כמו שצריך והופ הכל בפנים איפה שצריך להיות. כשאני משתינה או שאני מחליפה או שאני פשוט תופסת את החוט ומזיזה אותו לצד
ואז משתינה כדי שהוא לא יירטב הטמפון עצמו לא מפריע.. תכלס מתרגלים, תתחילי ותראי שזה ממש פשוט

EVE Lights

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי

כי זה בדיוק מה שאני עושה חחח!! פאקינג שיט!!! (הקטע של להזיז את החוט הצידה) יואו איזה TMI אלוהים

Tin Doll

New member
../images/Emo6.gif

מאז ומתמיד אני עושה ככה תגידי יצא לך להוציא טמפון מול חבר שלך? אוי אני גועלית

EVE Lights

New member
חחח נראה לך?!

הוא ידפוק לי סטירה מצלצלת (ולא במובן החיובי) אבל מול האקס כן (הוא ביקש מה אני אעשה!!) זה כ"כ לא עומד לחזור על עצמו

little shorty

New member
פעם אחת האקס שלי רצה

לראות איך נראה מחזור. איכס. הם כאלה מוזרים שזה משהו.

אני מבינה שאני היחידה

שפשוט מוציאה את הטמפון, עושה פיפי ואז שמה טמפון חדש אה? כאילו, בתקופה הנורא קצרה שהשתמשתי בטמפונים

Small talk

New member
יכול להיות

אני לא משתמשת בטמפונים יותר מידי זמן... למרות שבפעמיים האחרונות שמתי ולא הרגשתי אותו בכלל, ועדיין הוא נפל

Tin Doll

New member
אם אני מוציאה אותו כשהוא יבש

זה ממש כואב לי. יש לי זרימה ממש חלשה כשאני במחזור, אני מחליפה כל 4-5 שעות

TiKi PooH

New member
../images/Emo45.gif " עלייך לזכור להחליף את הטמפון

מדי 4 עד 8 שעות", לפחות לפי העלון מידע של פלייטקס

למעלה