טמבל!

סילביא

New member
טמבל!

זה מה שבראיין.. פשוט טמבל!!!! מפגר( מעיין ויפית תסלחו לי ואל תתחשבו בזה ... פשוט תדלגו על ההודעה כדי שזה לא יפתח כאן ויכוח..) איך לעזעזל הוא מביא לילדון זונה?!?!!??! מה בדיוק עבר לו בראש?!!??! ואז.. אחרי השיחה עם מלאני .. כשהוא סוף סוף קולט... לרגע חשבתי שנכנס לו קצת מוח לראש הריק שלו ואז....בום!!!! הוא מחזיר את הפרחים... חבל.....אוף!!!! אני מתה על בראיין אבל צריך להודות שהוא יוצא מפגר מכל הסיפור. ג´סטין היה מקסים כרגיל ושימו לב שהוא התנהג יפה וישר סיפר לאיתן שיש לו חבר ואיתן עדיין לא נפל מהגג אבל העיניין בטיפול...כלב

כמה שאני מתה על בריאן...

אני חייבת להסכים... מזה זונה ליומולדת?! הוא חבר של ג´סטין לא איזה ידיד שלו או משו... והוא גם אמור להכיראת ג´סטין לדעת שהוא לא יהיה מרוצה מהעניין! ואית´ן...אית´ן היה קצת שוויצר אבל הוא היה בסדר. עוד כמה פרקים בטח נגלה את הצד המגעיל שלו... אמט היה פשוט מתוק, וטד...אני חייבת לציין שגם טד היום. וזהו...לילט לכולם...!

רינת4

New member
גם אני מסכימה!

והוא רצה להביא לו את הפרחים,אבל אז זה באמת היה נראה כאילו איכפת לו,וזה דבר שאסור שיקרה... אם הוא היה מביא לו מתנה יותר אישית,אני בטוחה שג´סט לא היה נמשך כל כך לאיתן הזה. שאמנם באמת היה די מתנשא כזה, אבל משום מה(אל תהרגו אותי!)לא שנאתי אותו,כי די כעסתי על בריאן באותו הרגע. מייקל מתבכיין כרגיל.אבל מילא. וטד-תעשו לי טובה! באמת כאב לי עליו אבל מה הוא מציע לו לוותר על המקצוע? עד כדי כל הוא לא מעריך את עצמו?עד כדי כך??? ואתם רואים?דבי עשתה מאמץ.חבל רק שזה יצא ככה... ואמט-הרג אותי! פשוט כך! והפרק הסתיים מהר מדי.אוף!

מור 007

New member
אני דוקא לא מסכימה......

בריאן עשה מה שהוא צריך לעשות!... תחשבו מה היה אם הוא היה מביא לו את הפרחים? בוא היה ממש שפוט של ג´סטין! וזה היה הורס אותו...

רינת4

New member
זו בדיוק הבעיה!

שבריאן פוחד להראות שמישהו מצליח להשפיע עליו. והוא לא היה שפוט של אף אחד,פשוט היו רואים שאיכפת לו. למה שזה יוריד מהערך שלו? זו צורת חשיבה לא נכונה.וזה מה שהכי מעצבן אותי!

יופי לו!

מזה שיוריד מהערך שלו? הוא מתנהג כמו ילד בן 4.... עזבו אני סתם עצבנית עליו הפרק...

למעלה