|טמבלאיזה פאלם לקנות - שאלה בנלית !

maxgo

New member
|טמבלאיזה פאלם לקנות - שאלה בנלית !

איזה פאלם לקנות למתחיל כמוני ? איזה אביזרים חיוניים להתחלה ? והיכן הכי טוב לקנות, בארץ או בחו"ל?

uri_raz

New member
מנסיוני הדל

קודם כל, עדיף לקנות בארץ בשביל התמיכה בעברית ובשביל השקט הנפשי שאם מתקלקל לך הפאלם יש אחריות כאן בארץ. עם זאת, תוספת המחיר בארץ לא מבוטלת. לגבי אביזרים: - שווה לקנות ארנק עור להגן על הפאלם, יען אשר האחריות אינה מכסה שברים. אל תמלא את הארנק הזה בעודף פריטים, כי יש להם נטייה ללחוץ על המסך ולעזור לו להשבר במקרה של מכה. בארנק של פאלם יש מקום לשלושה כרטיסי אשראי, והקונצנזוס הוא לא להכניס יותר משניים. - *אל* תקנה סטיילוסים נוספים. הם יקרים יחסית, ולי מעולם לא הלך אחד לאיבוד. - לגבי כבל סנכרון וכבל טעינה נוספים, לשקולך. מצד אחד העריסה ממש מעיקה בתיק בגלל הגודל והצורה, מצד שני המחירים של הכבלים האלה מופקעים לחלוטין. שאלה של צורך.

AYELET1

New member
לא כדאי ל´קנות אביזרים נוספים

לפני שנוכחים לדעת שאכן יש שימוש לפאלם, והוא אינו שוכב כאבן שאין לה הופכין. איזה פאלם לקנות- זה כבר תלוי בצרכיך ודוסקס רבות(כולל בשבוע האחרון). הפעל מנוע חיפוש.

maxgo

New member
קראתי ואני "מבושל"

אני משתמש שנים ביומן כתובות אלקטרוני ואני מרגיש שחסרים לי הרחבות כמו קישור לאוט-לוק, ועוד. אני מעריך מאד את דאגתך שלא אקנה מחסום לדלת במאות דולרים, תודה על הדאגה. אני יודע בדיוק מה אני רוצה לקנות אך חיפשתי חיזוקים, במקום זה קבלתי דאגה. אז אל תחששי.

AYELET1

New member
לא חוששת רק לא מבינה...

אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה לקנות, אז מה פשר השאלה איזה פאלם לקנות ...

למעלה