טם טם טם טם טם....

טם טם טם טם טם....

זוכרים שלפני איזה חודש אמרתי שאני מחפש שותף לאתר סיינפלד??? אז הנה זה מגיע!! אתר סיינפלד ישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה?! רגע איפה האתר??!? חחח עוד שבועיים בדיוק הוא יעלה. תוכן האתר: אודום הסדרה(תקצירים, דמויות ראשיות, משניות, חידונים ועוד) מולטימדיה(סרטים, סרטונים, הורדת פרקים, תמונות ועוד) פורום ענק ואפילו קישור חיפוש של הגוגל!!!(WOW!) עדכונים חמים. ועוד.. כמו כן, בגלל שאני בונה לבד את האתר, ישמח אם אתם תעזרו לי, תכנסו מדי יום לאתר, תדברו בפורום, תדונו בפורום, תשתמשו בחיפוש של הגוגל(וכך אני ארוויח כסף וישפר את העיצוב, תכנות ואפילו אקנה דומיין[net\org\co.il\com וכד'..]) תשקיעו השקעות שונות בפורום וזה יפורסם באתר עצמו עם קרדיט לכם. אז לפי שהבנתם, אתם תבנו את האתר וכמובן, בקרדיט גדול. נ.ב אשמח אם תרשו לי להשתמש במידע שכאן, עם קרדיט כמובן. אז בקיצור, יש למה לחכות!

SaintJohn

New member
שיהיה בהצלחה

המידע בפורום שייך לתפוז, ולא נראה לי ששוטרים ידפקו לך בדלת אם תיקח מפה מידע. ועדיין, רצוי כמובן לתת קרדיט היכן שצריך. אני מקווה שהאתר שלך יצליח, אבל לא תהיה אפשרות לתת פה מידע לגבי ההורדות באתר, בגלל חוק זכויות יוצרים וכאלה...

תודה רבה..

מקווה שגם אתה תיהיה חלק בפורום, וכפי שאמרתי, כמובן שאני אתן קרדיט.. אשמח לעוד תגובות, מקווה שאתם מתרגשים כמוני.

טוב..

טוב, בכל מקרה, כפי ששמתי לב, הקהילה בארץ לא כל כך גדולה, אזזאת תיהיה השקעה סתמית.. לבסוף, לצערי, ולא נראה לי שכל כך לצערכם, אני לא פותח את האתר, כנראה אני אפתח אתר נושא אחר.. ממש ביאסתם אותי=\

למעלה