טם טם טםםםםםםם!

MoonFairy

New member
טם טם טםםםםםםם!

היום זה קורה..... אחרי פגרה ממושכת (כן, חודש נראה כמו נצח!) הם חוזרים... יומני הערפד
אז..... רעיונות מה הולך לקרות? האם כל הערפדים בקבר יחזרו ל... חיים (עד כמה שאפשר לתאר זאת כך) וישליטו טרור על מיסטיק פולס? האם קאת'רין תחליט לעשות הופעת אורח רק כדי למרר לדיימון המסכן את החיים? או שבכלל מטאור גדול ינחת מהשמים וישמיד את הכול??? אתם מוזמנים להתחיל להתפרע ברעיונות

קרניjack

New member
השבוע התחדשתי 4 הספרים הראשונים של הסידרה

שנמכרים ב2 כרכים והיום או מחר אני אתחיל לקרוא אותם... וכן אני יודעת שאת חייבת להמשיך את השירשור תמונות לכבוד הפרק, אבל אין לי כל כך זמן והעלאת התמונות כל כך איטית
נראה לי בסוף דיימן ינקום בקת'רין ביג טיים...

MoonFairy

New member
אוווו תתחדשי!!! ^^-

עמדתי בסטימצקי והחזקתי את שני הכרכים האלה ורצו לי המחשבות "לקנות, לא לקנות, לקנות, לא לקנות....." ואז רצה לי בראש התמונה של 11 הספרים החדשים שקניתי בחודש האחרון ולא התחלתי אפילו לקרוא, אז... החלטתי להמתין עם זה זמן מה

shaharEB

New member
את יכולה להגיד לי מה השמות של הספרים?

כי אני לא יודעת מה הסדר לשהם ואני לא רוצה לקרוא לא לפי הסדר חחח...

קרניjack

New member
כן

יש 4 ספרים בסידרה, 3 יצאו וגם מתורגמים לעברית והשאר נכתבו ונכתבים . העתקתי מויקיפדיה: 3 הספרים הראשונים גם מתורגמים לעברית ואפשר למצוא אותן רק בסיפריות. 1. The Awakening (1991) היקיצה 2. The Struggle (1991) המאבק 3. The Fury (1991) הזעם The fourth volume in the original series: 4. Dark Reunion (1992) The new trilogy, The Vampire Diaries: The Return: 5. Nightfall (02/10/2009) 6. Shadow Souls (3/15/2010) 7. Midnight (due July 1st, 2010)

למעלה