me me me. me too.
שם: וינסנט כינוי חיבה של החברים: אין של המשפחה: אין זכר/נקבה? זכר גיל: 18 פירסינג: היה פעם בגבה קעקועים: אין, אולי בעתיד יישוב? עפולה/נצרת עלית איפה זה בארץ? בגליל, פקה תסביר לכם

פנוי/תפוס: תפוס איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) אין לי שמץ כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? צילום ואומנות שימושית (שזה בדיוק המקצועות הכי לא שימושיים שם) _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? אין כסף _________________ מה יחסך אל: קולה? זה בסדר זה מים? זה בסדר בירה? |סוגד| וודקה? |סוגד קצת פחות| חתולים? מממ... כלבים? מממ... על האש? חתולים? .] צמחונים? צמחונים לאריות! אלוהים? יש/אין? אני בעצמי אל עגבניות? רק בהמבורגר/שוארמה - ובלי הזרעים. שיער ארוך לבנים? למה לא? שיער קצר לבנות? תלוי עד כמה ולמי לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? לא כובעים? לא מתאים לי פירה תפו"א: איכס פירה סנפלינג: לא משהו ללכת לבד בחושך: רוב הזמן לא בעייתי ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר?
שניצל
קרפלך/קניידלך? קניידלך חתול/כלב? מממ... ___________ מה אתה אומר על BD ? מה זה BD? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? בקטנה,בהסכמה אם כן- הוא/ היא יודע? ע"ע "בהסכמה" אם כן- איך נודע לו/לה? זה היה מול העיניים שלה? עברת פעם על החוק? אולי איך? וונדליזם, או לפחות ככה טוענים כמה שוטרים משועממים גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כחצי קופסא ליום אי פעם עישנת (סיגריות)? כחצי קופסא ליום אי פעם עישנת (לא סיגריות)? כן אתה נוהג לשתות? כמה? תלוי בסיטואציה ובארנק (או לחילופין - במוסד לפני שזה מתחיל לעלות כסף כל עוד יש לי כוח להידחס בבאר) אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא ממש אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? יש כאלה שכן מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? שיער ארוך (אין לי כוח לגדל), שרירים (אני בטטה), להיות גבוהה יותר מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? את זה שסוף סוף גיל ההתבגרות מגיע גם אליי - מתחיל לצמוח לי שיערות על הסנטר

איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? בדרך כלל שיער שחור, היו כמה חריגות מכך, הנוכחית חורגת מכך ממה אתה הכי מפחד? לא יודע בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? שיער ארוך מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אני אנוכי מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? צביעות, אבל גם אני אחד כזה

אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? אכן ובלי להתחרמן בכלל? אכן נישקת בחורה? אכן נישקת בחור? אכן אתה סטרייט/ית? אכן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא שזכור לי היה כיף? מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? מטורף?? אני שפוי לחלוטין! יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? לא שידוע לי הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? ג'ינס ושחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 2 אתה בריא בדרך כלל? עד לפני כמה זמן הייתי סבור שיש לי איידס, זה הסתבר כלא נכון .[ כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? הולך לישון, או מחכה שיעבור את/ה ילד/ה של אבא או אמא? לא זה ולא זה מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? אין לי מושג.. אם זה היה בגרות אז עובר, אם זה היה מבחן בית סיפרי אז בטח איזה 30 כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? הרבה קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) לא אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא, אבל כתב היד שלי יכול להיות אבחון מוקדם לדיסלקציה (רק דיסלקטים קוראים אותו בצורה שוטפת משום מה) אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא מי האשה הכי יפה בעולם? כל כך הרבה כוכבות פורנו לבחור מביניהן...

מי הגבר הכי יפה בעולם? בגלל שאין הרבה שאני יכול להגיד שהם יפים תשובתי תהיה ג'וני דפ שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אדוארד נורטון, אולי לא הכי, אבל מוכשר זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: למען האמת, אני לא יודע שמות של סולנים מהלהקות הישראליות שאני שומע, אני יודע רק את של סיילם, אבל יש סולנים שאני יותר אוהב את הקול שלהם מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא רואה את זה מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא רואה את זה אתה בן יחיד? לא אתה יתום מאב/אם? לא יש לך בע"ח? לא אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? הו כן, הרבה .] אתה צמחוני? גועל נפש! אתה טבעוני? גועל נפש!!!!! אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? הלוואי איזה שיר מתנגן עכשיו? Illdisposed - Dark איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? פנטרה מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? איטרנל גריי נראה לי מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? פסטיבל מטאליסט 2004 איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? יש מספר להקות איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? גלאח אתה אוהב מוזיקה מזרחית? גועל נפש מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-מאד-כהה-כמעט-שחור אוהב אותו? אכן, חוץ מזה שהוא ממש ממש ממש מתולתל כשהוא גדל אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, כחול ואדום (בפעמים אחרות, לא ביחד!). אה וגם אחרי האדום צבעתי לשחור-שחור כי נמאס מהצבע והיה צריך איכשהו לחזור לצבע נורמלי. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? ליפה אוהב את זה? ממש לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? זה בסדר מה צבע העור שלך? לבן-רוסי. במקומות שנחשפים לשמש קצת שזוף (פעם מישהי חשבה שאני תימני

) יש לך חצ'קונים? לא, אף פעם לא היו .] וטראנסים? לא היית פעם בחול? לא איפה פעם אחרונה היית בחול? אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? לא הרבה אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? אותו קשר שהיה לפני שברו לך פעם את הלב? כן שברת למישהו פעם את הלב? לא שזכור לי בגדו בך? כן, בהסכמה

סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? בטח שכן .] מה היו התוצאות? לא זוכר מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? לא הרבה באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? רעיונות מטורפים, הומור שחור ועוד שלל פורומים בהיידפארק שברובם אני קורא בעיקר צמת ביום כיפור? לא אי פעם צמת ביום כיפור? לא מה דעתך על לצום ביום השואה? למה?!? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 5 וחזק פיזית? 2 וחזק נפשית? 4 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? לא בטוח כמה אנשים? אחת או שתיים כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? כל כך הרבה כוכבות פורנו.... וגם פה ושם אנשים מהיום יום, ואת החברה אתה מרוצה מראש העיר שלך? אין לי מושג מי הוא כמה קומות בבית? בניין של 8 קומות באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הבית שלי בקומה שמינית מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? זה תלוי, לאיזה מהם יש יותר בדיחות?

יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא שידוע לי הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת -4-שניצל רגיל.