טם טם טםםםםםםםםם

Green mnm

New member
פג ארור אחד נשך אותי ברגל בכיתה ה.

אבל שנאתי רק תכלב הספציפי הזה (אני עדיין בקשר איתו אגב, ועם בעליו כמובן), ואני אוהבת את כל שאר הגזע!! אבל בתחת זה מקרה אחר.. מסכנה...

אני...:]

שם:יערה כינוי חיבה של החברים: ממ...אמילי וכל מיני עיוותים של יערה(יורי,יערונת,יערובה וכו...) של המשפחה: פרץ (ולא, אני לא קשורה לאמיר פרץ) זכר/נקבה?נקבה
גיל: 15 פירסינג: עוד לא...אבל יהיה בקרוב קעקועים:נופ יישוב? מושב אחד קטן באמצע לב שרון... איפה זה בארץ? ממ קרוב לרעננה וכפר סבא פנוי/תפוס: פנויה איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) היא נפטרה כשהייתי תינוקת כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? הרחבה? אה? ממ אם אתם מתכוונים מגמות אז שנה הבאה מוסיקה.... _________________ מה יחסך אל: קולה? יאמי מים? אי אפשר בלי בירה? YAMI וודקה? לא טעמתי עדיין חתולים? חמודים כלבים? חמודים ביותר על האש? ממ לפעמים..משתדלת שלא צמחונים? לא אבל אני נוטה להיגעל מבשר אלוהים? יש/אין? אין אלוהים אבל בטוח יש משהו למעלה, לא ידוע מה עגבניות? לייק שיער ארוך לבנים? MUST! הכי יפה
שיער קצר לבנות? תלוי מי לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? מה זה עוזר הם יראו את זה בסוף במילא כובעים? יאפ...רצוי כובע גמד החנוכה :) פירה תפו"א: הא? ממ, טעים? סנפלינג: נראה נחמד ללכת לבד בחושך: תלוי באיזה מצב אני ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטההה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? שניצל תירס (חח נהנה בננה זה לא עונה לשאלה) קרפלך/קניידלך? קניידלך! הדבר הכי טוב בפסח! (חוץ מהחופש) חתול/כלב? שניהם ___________ מה אתה אומר על BD ? מזה? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא אם כן- הוא/ היא יודע? לא אם כן- איך נודע לו/לה? חחח סתכלו למעלה עברת פעם על החוק? ממ נראה לי אבל לאמשו רציני איך? ממ קניתי משקה אלכוהול (הו לא רק לא זה!) גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? איכס אי פעם עישנת (סיגריות)? איכס לא אי פעם עישנת (לא סיגריות)? לא אתה נוהג לשתות? כמה? כן...בד"כ במסיבות ומתי שיש אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?לא ממש אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? לא יודעת... מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? יותר מידי מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? העיניים איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? ארוך ומבולגן ממה אתה הכי מפחד? מהרבה דברים :/ בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? לא היה :/ מה התכונה הגרועה ביותר שלך? ממ מביניהם...חסרת ביטחון עצמי באופן מוגזם מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? שהם חושבים שהם יותר טובים מאנשים אחרים אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? יאפ ובלי להתחרמן בכלל? יאפ נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו?אני מקווה שלא היה כיף? לא נראה לי מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? ממ כל מיני...הכל היה כיף וגם כואב יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? ממ בערך הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? שילוב של ורוד ושחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 3 אתה בריא בדרך כלל?ממ כה כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? כדור את/ה ילד/ה של אבא או אמא? לא יודעת מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 79 כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? הרבה מידי :/ קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן)לא אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא מאובחנת...אבל אני טיפשה אם כן- ADD או ADHD ?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא מי האשה הכי יפה בעולם? איימי לי ואורית שחף מי הגבר הכי יפה בעולם? Butch Walker וטוני הוק שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ניקול קידמן זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: אורית ותום:] מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא רואה מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה)חח אין לי את זה אתה בן יחיד? נופ אתה יתום מאב/אם? לא יש לך בע"ח? כע אתה דתי?לאאא!!! היית פעם בהופעת מוזיקה? כן:] אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? אני לא חושבת איזה שיר מתנגן עכשיו? don't tell me it's over של בלינק איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? אוונסנס, גו גו דולס וגרין דיי מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? לפני המון זמן של היהודים מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? מממ חח של היהודים איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? היהודים איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? אעעע..אפחד מהם אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא~! מה הצבע הטבעי של השיער שלך? ממ חלודה אוהב אותו? נחמד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? קצוות לירוק ויצא חרא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? נחמד מה צבע העיניים שלך? ירוק בגוונים מוזרים של כחול ולפעמים הוא אפור אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? ממ באמצע כזה יש לך חצ'קונים? כן :( וטראנסים? הא?? היית פעם בחול?כן איפה פעם אחרונה היית בחול? איטליה אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? לא אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר?סתכלו למעלה שברו לך פעם את הלב? כן שברת למישהו פעם את הלב? לא בגדו בך? כן סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? מלית ברירה (אם ככה רושמים) מה היו התוצאות? ממ סתם התייעצות עם חברות מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 5 נראה לי באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? ממ אוונסנס ועוד כמה צמת ביום כיפור?כע אי פעם צמת ביום כיפור? כע מה דעתך על לצום ביום השואה? יש כזה דבר? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 8 וחזק פיזית? 7 וחצי וחזק נפשית? 4 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כן כמה אנשים? 1 כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? כן אתה מרוצה מראש העיר שלך? חח אין כמה קומות בבית? 4 אבל זה מפלסים באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? שניהם, בצורה שונה יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: כמה שיותר ורצוי של טבעול! (אהמ פרסומת סמויה...) 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת חעחעחע סיימתי!

Green mnm

New member
בטוסטר אובןן

שם: היאלי כינוי חיבה של החברים: אין, אבל כשיש זה ביושקה. של המשפחה: המשפחה לא מחבבים אותי. זכר/נקבה? נקבה גיל: 16 ותשעה חודשים פירסינג: רק כמה באוזנים. קעקועים: לא יישוב? חולון איפה זה בארץ? ליד אזור פנוי/תפוס: בערך איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) רוזה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 - אבל אני מפליטי החמש!!! כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? גיאוגרפיה, אוף אני מתביישת _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? לא עשית תאוריה?לא עברת?לא עשית טסט פנימי?לא עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי)לאאאאאא עשית טסט חיצוני? לא עברת? לא _________________ מה יחסך אל: קולה? נחמד מים? נחמד בירה? נחמד מינוס וודקה? נחמד חתולים? נחמד כלבים? אוהבת על האש? אוהבת פלוס צמחונים? תשרפו מינוס אלוהים? יש/אין? יששש!! סנטה קלאוס יש? ישששש!! פיות יש? ישששש!! עגבניות? אוהבת שיער ארוך לבנים? אוהבת פלוס שיער קצר לבנות? נחמד לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? כל כך בעד.. כובעים? נחמד מינוס פירה תפו"א: פוי. סנפלינג: משעמם ללכת לבד בחושך: נחמד מינוס ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? ספגטי!! לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? המבונגר. רוצחת אמאשך קרפלך/קניידלך? פוי. חתול/כלב? כלב ___________ עברת פעם על החוק? לא שידוע לי איך? לא גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אי פעם עישנת (סיגריות)?לא אי פעם עישנת (לא סיגריות)?כן אתה נוהג לשתות? כמה? נו מידי פעם.. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? אני מתה על הסנטר שלי אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? איזו שאלה מטומטמת מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? לא הייתי משנה את הסנטר שלי מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? את הסנטר שליייי ממה אתה הכי מפחד? מקליפורד הכלב האדום בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? קצר שחור מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אני קצת מתנשאת לפעמים.. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? כן היה כיף? לא. מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? אני לא אומרת לך. יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? לא הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? אין צבע אחד שולט, אולי שחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? סבתא אחת מצד אמא אתה בריא בדרך כלל? תלוי איך את מגדירה בריאות.. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? לוקחת שמונה -נורופן- את/ה ילד/ה של אבא או אמא? אני לא אוהבת את השאלה הזאת גם. מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? לא קיבלתי תשובה כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? לא קיבלתי! הא לכם! אה אחד 42.. קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) כןןן אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? זה לא דיסלקציה!! אם כן- ADD או ADHD ? ADHD אתה לוקח ריטלין? יאפ אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ארר מי האשה הכי יפה בעולם? אנג'לינה ג'ולי מי הגבר הכי יפה בעולם? המתופף של הסטרוקס שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? טום קרוז בתור "לסטאט" זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: אני לא שומעת ישראלי ולא רוצה לענות. בעצם אני שומעת אינפקציה.. מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא, אני לא רואה את זה. מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא, אני לא רואה את זה. אתה בן יחיד? בקרוב.. בקרוב מאוד... מווהאהאהא.. אתה יתום מאב/אם? בקרוווב... בקרוב מאוד... מוווהאהאהא... יש לך בע"ח? היו הרבה אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? כן אתה צמחוני? לא אתה טבעוני?לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? כנראה איזה שיר מתנגן עכשיו? finch - the new kid איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? בלינק מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? מזמןןןןן... מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? מרילין מנסון איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? מדורג מחורבן כזה.. אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? למה לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשייתי מן גוונים בצבע ורוד אדום, אבל זה היה דוחה, אז אחרי שנה צבעתי בחזרה לשחור. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל גלי אוהב את זה? כן.. מה צבע העיניים שלך? שחור אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? כמו של שלגיה יש לך חצ'קונים? אכן וטראנסים? נעע.. היית פעם בחול? לא..... איפה פעם אחרונה היית בחול? אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? שברו לך פעם את הלב? כן. שברת למישהו פעם את הלב? אני חושבת שכן בגדו בך? לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא שאני זוכרת מה היו התוצאות? מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 2 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת?רעיונות מטורפים, פילוסופיה לכל כל כמה זמן, גרין די מלפני שמונים שנה וזהו נראה לי צמת ביום כיפור? לא אי פעם צמת ביום כיפור? פעם אחת, אבל זה סתם היה בשביל לראות אני מסוגלת לרעוב במשך 25 שעות מה דעתך על לצום ביום השואה? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 5 וחזק פיזית? וחזק נפשית? אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? לא משהו מיוחד כמה אנשים? כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? כן אתה מרוצה מראש העיר שלך? לא. הוא מזדיין. כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יום השואה יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת בטוסטר אובןן

me me me. me too.

שם: וינסנט כינוי חיבה של החברים: אין של המשפחה: אין זכר/נקבה? זכר גיל: 18 פירסינג: היה פעם בגבה קעקועים: אין, אולי בעתיד יישוב? עפולה/נצרת עלית איפה זה בארץ? בגליל, פקה תסביר לכם :p פנוי/תפוס: תפוס איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) אין לי שמץ כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? צילום ואומנות שימושית (שזה בדיוק המקצועות הכי לא שימושיים שם) _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? אין כסף _________________ מה יחסך אל: קולה? זה בסדר זה מים? זה בסדר בירה? |סוגד| וודקה? |סוגד קצת פחות| חתולים? מממ... כלבים? מממ... על האש? חתולים? .] צמחונים? צמחונים לאריות! אלוהים? יש/אין? אני בעצמי אל עגבניות? רק בהמבורגר/שוארמה - ובלי הזרעים. שיער ארוך לבנים? למה לא? שיער קצר לבנות? תלוי עד כמה ולמי לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? לא כובעים? לא מתאים לי פירה תפו"א: איכס פירה סנפלינג: לא משהו ללכת לבד בחושך: רוב הזמן לא בעייתי ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר?
שניצל
קרפלך/קניידלך? קניידלך חתול/כלב? מממ... ___________ מה אתה אומר על BD ? מה זה BD? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? בקטנה,בהסכמה אם כן- הוא/ היא יודע? ע"ע "בהסכמה" אם כן- איך נודע לו/לה? זה היה מול העיניים שלה? עברת פעם על החוק? אולי איך? וונדליזם, או לפחות ככה טוענים כמה שוטרים משועממים גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כחצי קופסא ליום אי פעם עישנת (סיגריות)? כחצי קופסא ליום אי פעם עישנת (לא סיגריות)? כן אתה נוהג לשתות? כמה? תלוי בסיטואציה ובארנק (או לחילופין - במוסד לפני שזה מתחיל לעלות כסף כל עוד יש לי כוח להידחס בבאר) אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא ממש אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? יש כאלה שכן מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? שיער ארוך (אין לי כוח לגדל), שרירים (אני בטטה), להיות גבוהה יותר מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? את זה שסוף סוף גיל ההתבגרות מגיע גם אליי - מתחיל לצמוח לי שיערות על הסנטר :p איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? בדרך כלל שיער שחור, היו כמה חריגות מכך, הנוכחית חורגת מכך ממה אתה הכי מפחד? לא יודע בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? שיער ארוך מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אני אנוכי מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? צביעות, אבל גם אני אחד כזה :p אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? אכן ובלי להתחרמן בכלל? אכן נישקת בחורה? אכן נישקת בחור? אכן אתה סטרייט/ית? אכן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא שזכור לי היה כיף? מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? מטורף?? אני שפוי לחלוטין! יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? לא שידוע לי הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? ג'ינס ושחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 2 אתה בריא בדרך כלל? עד לפני כמה זמן הייתי סבור שיש לי איידס, זה הסתבר כלא נכון .[ כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? הולך לישון, או מחכה שיעבור את/ה ילד/ה של אבא או אמא? לא זה ולא זה מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? אין לי מושג.. אם זה היה בגרות אז עובר, אם זה היה מבחן בית סיפרי אז בטח איזה 30 כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? הרבה קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) לא אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא, אבל כתב היד שלי יכול להיות אבחון מוקדם לדיסלקציה (רק דיסלקטים קוראים אותו בצורה שוטפת משום מה) אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא מי האשה הכי יפה בעולם? כל כך הרבה כוכבות פורנו לבחור מביניהן... :p מי הגבר הכי יפה בעולם? בגלל שאין הרבה שאני יכול להגיד שהם יפים תשובתי תהיה ג'וני דפ שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אדוארד נורטון, אולי לא הכי, אבל מוכשר זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: למען האמת, אני לא יודע שמות של סולנים מהלהקות הישראליות שאני שומע, אני יודע רק את של סיילם, אבל יש סולנים שאני יותר אוהב את הקול שלהם מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא רואה את זה מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא רואה את זה אתה בן יחיד? לא אתה יתום מאב/אם? לא יש לך בע"ח? לא אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? הו כן, הרבה .] אתה צמחוני? גועל נפש! אתה טבעוני? גועל נפש!!!!! אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? הלוואי איזה שיר מתנגן עכשיו? Illdisposed - Dark איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? פנטרה מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? איטרנל גריי נראה לי מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? פסטיבל מטאליסט 2004 איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? יש מספר להקות איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? גלאח אתה אוהב מוזיקה מזרחית? גועל נפש מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-מאד-כהה-כמעט-שחור אוהב אותו? אכן, חוץ מזה שהוא ממש ממש ממש מתולתל כשהוא גדל אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, כחול ואדום (בפעמים אחרות, לא ביחד!). אה וגם אחרי האדום צבעתי לשחור-שחור כי נמאס מהצבע והיה צריך איכשהו לחזור לצבע נורמלי. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? ליפה אוהב את זה? ממש לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? זה בסדר מה צבע העור שלך? לבן-רוסי. במקומות שנחשפים לשמש קצת שזוף (פעם מישהי חשבה שאני תימני o_O) יש לך חצ'קונים? לא, אף פעם לא היו .] וטראנסים? לא היית פעם בחול? לא איפה פעם אחרונה היית בחול? אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? לא הרבה אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? אותו קשר שהיה לפני שברו לך פעם את הלב? כן שברת למישהו פעם את הלב? לא שזכור לי בגדו בך? כן, בהסכמה :p סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? בטח שכן .] מה היו התוצאות? לא זוכר מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? לא הרבה באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? רעיונות מטורפים, הומור שחור ועוד שלל פורומים בהיידפארק שברובם אני קורא בעיקר צמת ביום כיפור? לא אי פעם צמת ביום כיפור? לא מה דעתך על לצום ביום השואה? למה?!? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 5 וחזק פיזית? 2 וחזק נפשית? 4 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? לא בטוח כמה אנשים? אחת או שתיים כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? כל כך הרבה כוכבות פורנו.... וגם פה ושם אנשים מהיום יום, ואת החברה אתה מרוצה מראש העיר שלך? אין לי מושג מי הוא כמה קומות בבית? בניין של 8 קומות באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הבית שלי בקומה שמינית מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? זה תלוי, לאיזה מהם יש יותר בדיחות? :p יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא שידוע לי הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת -4-שניצל רגיל.

Roger Muscito

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

שמתם לב שכולם שואלים אותם אם יש קעקוע - לא, עדיין לא, בקרוב, כן יהיה לי בעתיד. כנ"ל פירסינג - רוצה שיהיה לי, אולי, היה לי. נו יופי, גם אני רוצה קעקוע והיה לי פירסינג בגבה. זה לא מעניין אף אחד אם היה או אתה רוצה או אולי. שאלו אם יש או אין.

אניי

| שם:איל כינוי חיבה של החברים: ג'ימי של המשפחה: איל זכר/נקבה? ז גיל: 14 פירסינג: אוזן קעקועים: נייט יישוב? בנימינה איפה זה בארץ? ליד הכביש פנוי/תפוס:בממתינה איך קוראים לסבתא מצד אמא? --- כמה יח"ל מתמטיקה?כתה ח כמה יח"ל אנגלית? ח מה ההרחבה שלך בביצפר? הא? _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? לא עשית תאוריה? לא עברת?לא עשית טסט פנימי? עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) עשית טסט חיצוני? עברת? _________________ מה יחסך אל: קולה? יאמי מים? בעע בירה?בעע וודקה? עם לימון או מיץ תפוזים לבד לא כזה טוב חתולים?זונות כלבים? מלכים על האש? אני לא מריח כלום צמחונים? כן רק קבבים פה ושם אלוהים? יש/אין? לא יודע עגבניות? אוהב שיער ארוך לבנים? לא הומו שיער קצר לבנות? לא משנה לי לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? לא יודע כובעים? V פירה תפו"א: V סנפלינג: V ללכת לבד בחושך: V ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? שניצל קרפלך/קניידלך? קרפלך!!! חתול/כלב? כלב ___________ מה אתה אומר על BD ? לא יודע אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא אם כן- הוא/ היא יודע? אם כן- איך נודע לו/לה? עברת פעם על החוק? כן איך? ככה גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא ולא אי פעם עישנת (סיגריות)? כן אי פעם עישנת (לא סיגריות)? לא אתה נוהג לשתות? כמה? V אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? V אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? V מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? V מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? V איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך?V ממה אתה הכי מפחד?V בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה?V מה התכונה הגרועה ביותר שלך? מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים?V אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס?V ובלי להתחרמן בכלל?V נישקת בחורה?V נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? V אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו?V היה כיף?V מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? יש לך קרוב משפחה ניצול שואה?V הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? שחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 4 אתה בריא בדרך כלל? כן כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? כדור את/ה ילד/ה של אבא או אמא? אבא מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 52 כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? 4 קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) כן אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? כן אם כן- ADD או ADHD ?ADHD אתה לוקח ריטלין? כן אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ריטלין מי האשה הכי יפה בעולם? לא יודע מי הגבר הכי יפה בעולם? לא יודע שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? X זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: X מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה)X מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה)X אתה בן יחיד?X אתה יתום מאב/אם?X יש לך בע"ח? כלבים 2 אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? כן אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?כן אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? לא איזה שיר מתנגן עכשיו? ג'ימי הנדריקס - HIGHWAY CHILE איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? לוידע מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? אתה אוהב מוזיקה מזרחית? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? יש לך חצ'קונים? וטראנסים? היית פעם בחול? איפה פעם אחרונה היית בחול? אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? שברו לך פעם את הלב? שברת למישהו פעם את הלב? בגדו בך? סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? מה היו התוצאות? מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? צמת ביום כיפור? אי פעם צמת ביום כיפור? מה דעתך על לצום ביום השואה? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? וחזק פיזית? וחזק נפשית? אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כמה אנשים? כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? אתה מרוצה מראש העיר שלך? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת

למעלה