טם טם טםםםםםםםםם

פקה פקה

New member
טם טם טםםםםםםםםם

המון זמן לא היה לנו אחד כזה.. [סתם] יאללה, שאלון! לרציניים בלבד.
| שם: כינוי חיבה של החברים: של המשפחה: זכר/נקבה? גיל: פירסינג: קעקועים: יישוב? איפה זה בארץ? פנוי/תפוס: איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? מה ההרחבה שלך בביצפר? _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? עשית תאוריה? עברת? עשית טסט פנימי? עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) עשית טסט חיצוני? עברת? _________________ מה יחסך אל: קולה? מים? בירה? וודקה? חתולים? כלבים? על האש? צמחונים? אלוהים? יש/אין? עגבניות? שיער ארוך לבנים? שיער קצר לבנות? לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? כובעים? פירה תפו"א: סנפלינג: ללכת לבד בחושך: ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? קרפלך/קניידלך? חתול/כלב? ___________ מה אתה אומר על BD ? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? אם כן- הוא/ היא יודע? אם כן- איך נודע לו/לה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אי פעם עישנת (סיגריות)? אי פעם עישנת (לא סיגריות)? אתה נוהג לשתות? כמה? אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? ממה אתה הכי מפחד? בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? מה התכונה הגרועה ביותר שלך? מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? היה כיף? מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? אתה בריא בדרך כלל? כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? את/ה ילד/ה של אבא או אמא? מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? מי האשה הכי יפה בעולם? מי הגבר הכי יפה בעולם? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) אתה בן יחיד? אתה יתום מאב/אם? יש לך בע"ח? אתה דתי? היית פעם בהופעת מוזיקה? אתה צמחוני? אתה טבעוני? אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? איזה שיר מתנגן עכשיו? איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? אתה אוהב מוזיקה מזרחית? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? יש לך חצ'קונים? וטראנסים? היית פעם בחול? איפה פעם אחרונה היית בחול? אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? שברו לך פעם את הלב? שברת למישהו פעם את הלב? בגדו בך? סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? מה היו התוצאות? מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? צמת ביום כיפור? אי פעם צמת ביום כיפור? מה דעתך על לצום ביום השואה? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? וחזק פיזית? וחזק נפשית? אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כמה אנשים? כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? אתה מרוצה מראש העיר שלך? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת

healing drug

New member
זה לא נגמר..זה ארוך אבל הצלחתי בסוף

שם: שחר כינוי חיבה של החברים: --- של המשפחה: זכר/נקבה?נקבה
גיל:14 פירסינג: יום ראשון- תודה לה'! קעקועים: לא אבל יהיה מתישהוא...:) יישוב? רחובות (בעע) איפה זה בארץ? במרכז (?!) פנוי/תפוס: פנויה
איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) רותי כמה יח"ל מתמטיקה? (חט"ב) הקבצה ב' כמה יח"ל אנגלית? (חט"ב) הקבצה א' מה ההרחבה שלך בביצפר? ---אמממ אין--- _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? יש עוד זמן... עשית תאוריה?-- עברת?-- עשית טסט פנימי?-- עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי)-- עשית טסט חיצוני?-- עברת?-- _________________ מה יחסך אל: קולה?
-שתית שתי פחיות ביום מים? אמממ בעעעעעעעעעע..... בירה? לא טעמתי... :) :( וודקה? חס וחלילה! חתולים? גועל נפש (הרג!!) כלבים?
אבל רק הגדולים... על האש? תלוי מתי... צמחונים? נאפ אלוהים? יש/אין? יש אחד... עגבניות? כשזה בא בקטשופ אין לי בעיה אפילו לשתות את זה!
שיער ארוך לבנים? לא...
שיער קצר לבנות? לא! לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? לגבי פירסינגים כה... כובעים?
פירה תפו"א: בעעע
סנפלינג: אויש עשיתי כבר ארבעה ללכת לבד בחושך: אין לי בעיות... ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה יאממ... לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? המבורגר קרפלך/קניידלך? קרפלך?קניידלך?- תזכירו לי מהם? חתול/כלב?כלב!!!
___________ מה אתה אומר על BD ? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? נאפ.. אם כן- הוא/ היא יודע?-- אם כן- איך נודע לו/לה?-- עברת פעם על החוק? כה הורדות נחשב? איך? הורדות (.?!.) גנבת פעם? לא... אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נאפ (בחילות...הריח...) אי פעם עישנת (סיגריות)?לא ...חחחח אי פעם עישנת (לא סיגריות)?...חחח...גם לא... אתה נוהג לשתות? כמה? קולה, ספריט, ועוד... אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כה
אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? כה
מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל?כלום...:( מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? את הלבוש הריבועי שלי (שליטקסים עם רבועים בכל הצבעים יהההי) איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך?של בן זוגי- רגיל לא ארוך! ממה אתה הכי מפחד? מכלום...רגע אולי ממוות (?) בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? קצוץ מה התכונה הגרועה ביותר שלך? חוסר סבלנות :p מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים?לא יודעת...תאמת... אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? אמממ...(what the fuck?) ובלי להתחרמן בכלל?... נישקת בחורה?לא הקטע שלי... נישקת בחור? אולי
אתה סטרייט/ית? כן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? כה בטעות זה היה בצחוק... היה כיף?נורא...חחח מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה?אויש עשיתי כ"כ הרבה שאין לי פיבוריט יש לך קרוב משפחה ניצול שואה?לא... הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה?שחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים?2 סבתות ו2 סבים אתה בריא בדרך כלל? כה... כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה שיעבור
את/ה ילד/ה של אבא או אמא? לא של שתיהם..חח מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 92 - מורשת בפוקס דמט... כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? שתים- בצרפתית קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן)כן חמישה פעמים אחד מורשת ועוד ראבעה בטכנולוגיה..... אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא... אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין?לא... אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא... מי האשה הכי יפה בעולם? לא חשבתי על זה אפעם... מי הגבר הכי יפה בעולם? בילי ג'ו
*אונס ?* שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אממ לפי דעתי אשטון...חחח זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: לא סובלת זמרים ישראליים :( מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה)אני לא רואה...אני רואה באותו זמן משו אחר... מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) מזה דוגמניות? כל העולם מדבר על זה!!!!! אתה בן יחיד? לא...למה להיזכר בנג'ס אתה יתום מאב/אם? לא... יש לך בע"ח?כה כלבה
אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? כה הרבה פעמים... אתה צמחוני? חס וחלילה...חחחח אתה טבעוני? חס וחלילה...חחחח אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? לא יודעת מי רואה??? איזה שיר מתנגן עכשיו? sinister rouge- בד רליג'ן איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? useless ID מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? אממ שכחתי תשם כי הם היו מעפנים מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? לא הייתי שונאת תשירים המעפנים שלהם...(הכוונה לדג נחש, מוניקה סקס, משינה וכו') איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? HIM איך השיער שלך: הוא אומר מצויין ושואל מה עם שלך? גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? קצת מתחת לכתפיים אתה אוהב מוזיקה מזרחית? חס וחלילה...שאני יקיא? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה עוד 33 ימים הוא יהפוך לירוק יההי אוהב אותו? לפעמים...חחחח אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? יצבע לירוק!!!!! השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כה... מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? כה... מה צבע העור שלך? צבע בהיר... יש לך חצ'קונים? לא למזלי.. וטראנסים? טראנסים??. היית פעם בחול?כה... איפה פעם אחרונה היית בחול? צרפת, הולנד, בלגיה אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? כמו מה למשל? תלוי אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? כה שברו לך פעם את הלב? לא... שברת למישהו פעם את הלב?אולי//... בגדו בך? לא... סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא...וזה עדיין בתוכי ואני באמת רוצה לצעוק את זה כבר מה היו התוצאות? איזה תוצאות?? של הכדור סל.??חחחחחחחחחח מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 17 קרובים וכל השאר.. באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? אממ גרין דיי, ג"ש, מש"ה צמת ביום כיפור? כה...זה היה קל! אי פעם צמת ביום כיפור? למה אותו שאלה פעמיים? מה דעתך על לצום ביום השואה? לא מה קרה?! מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 10 וחזק פיזית? 4 וחזק נפשית? 10 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כן כמה אנשים? חחחח שתיים כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? אולי...לא 100% יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? חחח כה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מרוצה מראש העיר שלך? לא הוא זבל! כמה קומות בבית? שניים/ שתיים באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יום השואה :( יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא למזלי... הכרת אותם? אמממ? יש לך אח/ות בצבא? לא... ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: אוקיי שונאת שניצל תירס לא יגע בזה גם אם ישלמו לי זה יותר גרוע מלאכול בננה עם חומוס (אגב זה טעים תנסו...!) 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת

holly shit

New member
טוב..../images/Emo88.gif

| שם:נופר
כינוי חיבה של החברים:נופנופ של המשפחה:זדה זכר/נקבה?בת! גיל:18, עוד שבוע פירסינג:בלשון (אבל כבר שנה לא שמתי עגיל) קעקועים:אין יישוב?ראשון לציון איפה זה בארץ?תבדקו במפה
פנוי/תפוס:פחות או יותר פנויה איך קוראים לסבתא מצד אמא? אסתר כמה יח"ל מתמטיקה?3 (ועדיין אין לי מושג) כמה יח"ל אנגלית?3 (כי אין לי כוח ללמוד וב-3 אני יודעת הכל) מה ההרחבה שלך בביצפר?סוצולוגיה ומדעי המדינה _______________ את/ה לומד/ת נהיגה?בערך עשית תאוריה?לומדת עברת?חח כן עשית טסט פנימי?עוד לא עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) עשית טסט חיצוני? עברת? _________________ מה יחסך אל: קולה?ממש לא יחסר לי מים?אני שותה איזה 3 בקבוקים של ליטר וחצי ביום. בירה?אחלה דבר, קרלסברג וודקה?מצוין חתולים?גועל נפש כלבים?מתה עליהם על האש?בטח, בכיף צמחונים?מדי פעם אני מפסיקה לכמה זמן אלוהים? יש/אין?יש, חבר שלי.. עגבניות?השנה דווקא התחלתי לאהוב אותם, אחלה דבר שיער ארוך לבנים?למה לא? שיער קצר לבנות?בטח לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים?תלוי אם ממש רוצים והם לא מסכימים כובעים?סבבה פירה תפו"א:זה דיי טעים סנפלינג:ניסתי קיר טיפוס זה נראה לי אחלה דבר ללכת לבד בחושך:מפריע לי בקטנה ______________ מה עדיף: פירה/פסטה?פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר?שניצל קרפלך/קניידלך? אף אחד מהם
חתול/כלב?כלבה ___________ מה אתה אומר על BD ?מה זה? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים?לא אם כן- הוא/ היא יודע? אם כן- איך נודע לו/לה? עברת פעם על החוק?דיי הרבה פעמים איך?עזבו.. גנבת פעם?כן
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?כן, לא יודעת כמה אי פעם עישנת (סיגריות)? נו, כן אי פעם עישנת (לא סיגריות)?כן אתה נוהג לשתות? כמה?כן, הרבה אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?אממ..רוב הזמן כן אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה?נראה לי שכן מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל?עזבו מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך?יפה ממה אתה הכי מפחד?מוות? בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה?קצת עם שפיץ קטן כזה למעלה.. מה התכונה הגרועה ביותר שלך?עצלנות, הסתגרות.. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים?מתחננים.. אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס?אולי עם בן דוד שלי, לא זוכרת.. ובלי להתחרמן בכלל?ברור זה משפחה! נישקת בחורה?כן נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית? פחות או יותר אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו?כן היה כיף?חחחחח כןן! מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה?אממ..היו כמה אבל זה בטח לא היה כזה מטורף אם אני לא זוכרת יש לך קרוב משפחה ניצול שואה?לא הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה?כתום,שחור ואדום כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים?3 אתה בריא בדרך כלל?כן כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור?מחכה שיעבור את/ה ילד/ה של אבא או אמא?לא יודעת..
מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית?85 נראה לי כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל?המון! קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן)או לי פעמיים, שלוש אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא?לא אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין?לא עם רישיון, סתם לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?בוף מי האשה הכי יפה בעולם?לא יודעת.. מי הגבר הכי יפה בעולם?מייקל מניקיטה, הוא כזה סקסי כשהוא ככה אדיש, זה הורג אותי!! שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?לא יודעת.. זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא יודעת לא עוקבת מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא זוכרת את השמות שלהן.. אתה בן יחיד?לא איזה.. אתה יתום מאב/אם?חס וחלילה יש לך בע"ח?כלבה אתה דתי?לא היית פעם בהופעת מוזיקה?כן אתה צמחוני?לא, אבל מדי פעם אני מפסיקה לאכול שבוע בשר, זה כיף. אתה טבעוני?לא איזה בקושי חסה הם יכולים לאכול אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח?אולי.. איזה שיר מתנגן עכשיו?Bob Marley- Weed איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו?שב"ק ס מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה?לא יודעת.. מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת?מאיר אריאל איך השיער שלך:יפה, סתם..גלי/ לפעמים חלק קצת עד אחרי הכתפיים. אתה אוהב מוזיקה מזרחית?לא ממש מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור-חום אוהב אותו?כן.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?המון..חום,אדום,חום,חום בהיר,ורוד, שחור.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום-שחור אוהב אותו?כן, סבבה מה צבע העור שלך?קצת שחום יש לך חצ'קונים?לא וטראנסים?סבבה, אבל במסיבות לא ככה סתם היית פעם בחול?כן בלבנון, בכיתה ג' בטיול שנתי עברנו את הגבול- צעד, צעד בלבנון איפה פעם אחרונה היית בחול? אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן?כן אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר?כן.. שברו לך פעם את הלב?לא שברת למישהו פעם את הלב?לא נראה לי בגדו בך?לא נראה לי סיפרת משהו שהבטחת לא לספר?כן.. מה היו התוצאות?אממ..לא זוכרת נראה לי שלא היה משהו מיוחד מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? אני קוראת במאיר אריאל צמת ביום כיפור?כן אי פעם צמת ביום כיפור?מה נראה לך? מה דעתך על לצום ביום השואה?לאא, עזוב אותך מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון?תלוי במה אבל נגיד 6 וחזק פיזית?4-5 ככה וחזק נפשית?נראה לי ש-8 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלוטנית? כן כמה אנשים?2 כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית?כן יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***?בערך, אתה מרוצה מראש העיר שלך?כן, הוא סבבה כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?מן הסתם..1 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל?יום הזיכרון לחללי צה"ל, הרבה יותר יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא?לא, חס וחלילה הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא?כבר לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי:כמה? הדבר הזה פשוט גאוני ,כמה שיותר ולא משנה איפה! 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת מיקרו- הכי מהיר, אבל מחבת יותר טעים. THE END

BiAAcH

New member
איזה כיף, אני אוהב שאלונים...

שם: גיא נוימן כינוי חיבה של החברים: אממ, יש כל מיני, שפיצי, חומי, אביר, שמן ועוד כל מיני... אהה, שם כינוי שבו החברים קוראים לי... ביאץ' ודוב של המשפחה: לא הבנתי זכר/נקבה? זכר גיל: 18 פירסינג: בדרך להרחבה באוזן, ברגע שיהיה לי כסף... קעקועים: ברגע שאיזה אביר קקה יצייר לי!! אני אעשה קעקוע יישוב? מכמורת איפה זה בארץ? ליד נתניה פנוי/תפוס: תפוס איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) לא זוכר... כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? אין לי בבי"ס הרחבה, אבל עוד מעט באוזן... ביולוגיה ורובוטיקה _______________ את/ה לומד/ת נהיגה?חחחחחחחחחחחחחח עשית תאוריה?חחחחחחחחחחחחח עברת?חחחחחחחחחחחחח עשית טסט פנימי?חחחחחחחחחחחחח עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי)חחחחחחחחחחחחחח עשית טסט חיצוני?חחחחחחחחחחחחחחחחח עברת?חחחחחחחחחחחחחח _________________ מה יחסך אל: קולה? בעע מים? אחלה, אני שותה מים בערך בלי הפסקה בירה? בעע וודקה? בעע חתולים? חמודים... יש לי איזה 7, מתוכם יש אחד ג'ינג'י שקוראים לו ביווס (לא בוריס ולא דודו!!) ושחור שקוראים לו באטהד כלבים? גם חמודים, במקרה שלי גם מטומטמים על האש? אני חי על זה!! אם אני הולך ברחוב ואני מריח על האש אני משתגע, ויש לכם את דובה בתור עדה.... צמחונים? לא מבין אותם... אלוהים? יש/אין? נופ עגבניות? יאמייי שיער ארוך לבנים? איכס, גועל נפש... היי! בעצם אני בן ויש לי שיער ארוך... שיער קצר לבנות? לא בשיא לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? בכיף כובעים? לא אוהב כלכך, לא יושבים עליי טוב, אולי בגלל הטונות שיער שלי... פירה תפו"א: יאמיי סנפלינג: אם הייתי יכול הייתי עושה את זה יום ולילה ללכת לבד בחושך: בכיף ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פירה, אחרי בומבמלה אני לא אוכל יותר פסטה בחיים לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? שניצל, בשר אמיתי ולא מעובד קרפלך/קניידלך? לא זוכר מה זה קרפלך, אז אני אלך על הקניידלך חתול/כלב? כלב ___________ מה אתה אומר על BD ? גועל נפש אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא אם כן- הוא/ היא יודע? לא בגדתי אם כן- איך נודע לו/לה? שוב להסביר לכם?! עברת פעם על החוק? כן איך? אממ, בעיקר באוטו, אני לא אפרט גנבת פעם? פעם פעמיים (10) מהצרכנייה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא! גועל נפש! אי פעם עישנת (סיגריות)? לא! כנ"ל אי פעם עישנת (לא סיגריות)? נרגילה, שתי שכטות הכל חיי אתה נוהג לשתות? כמה? המוווון, מים, תיץ מפוזים וכל מיני כאלה אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? די אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? נראה לי מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? שלא יהיו לי כ"כ הרבה שיערות בתחת, ושיהיה לי יותר ציצים מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? את השיער איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? כשהיא קמה בבוקר ממה אתה הכי מפחד? שיצמח לי ג'ונגל על הגב והכתפיים כשאני אהיה מבוגר, בטן, חזה, ידיים, רגליית, בית שחי, בייצים, תחת בכיף, רק לא בגב ובכתפיים!!! בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? שחור מתולתל מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אדיש ועייף מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? מוחצנות יתר אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? כן ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? בד"כ, טוב, תמיד אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא היה כיף?- מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? אממ, לא זוכר, אבל היה קטע אדיר, שפכנו 95% אלכוהול על מגלשה והדלקנו את זה, ואני הייתי למעלה, ובספונטניות החלטתי להתגלש אותה בעמידה כשהיא בוערת, אבל בגלל האלכוהול היא הייתה חלקה, אז החלקתי רצת ונפלתי על התחת על החול יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? כן הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? אממ, אני לא בלאקר, אבל שחור... כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 2 אתה בריא בדרך כלל? תמיד כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מכחה שיעבור את/ה ילד/ה של אבא או אמא? גם וגם מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? התוצאות האחרונות שקיבלתי היו 54.5 בספרות ו-44 באזרחות כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? מי סופר? קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) כן, מתמטיקה בבגרות, שאלון 003, זה קללללל! אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? כן אם כן- ADD או ADHD ? ADHD אתה לוקח ריטלין? כן אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ריטלין מי האשה הכי יפה בעולם? כריסטינה ריצ'י מי הגבר הכי יפה בעולם? אניייי! שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אדוארד נורטון זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: לא שומע ישראלי מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) מי רואה ת'קקה הזה?! מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) כנ"ל אתה בן יחיד? לא אתה יתום מאב/אם? לא יש לך בע"ח? כן אתה דתי? חס ןחלילה היית פעם בהופעת מוזיקה? כן אתה צמחוני? נראה לכם?! אני לא חיי יום בלי בשר! אתה טבעוני? כנ"ל אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? כן, איפור שנוסע על בע"ח, שנייה... איזה שיר מתנגן עכשיו? כלום איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? בלינק מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? אמסטף, להקה חזקה! מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? אמסטף ויוסלס איי די איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? לימפ ביזקיט איך השיער שלך: יפה גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? מעבר לכתפיים אתה אוהב מוזיקה מזרחית? בעעעעעע מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור, אבל עכשיו הוא מתחיל להישרף מהשמש אוהב אותו? מאוד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? מאוד מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? מאוד מה צבע העור שלך? טיפה שזוף יש לך חצ'קונים? לעיתים רחוקות וטראנסים? מה הקשר עכשיו? שונא טראנסים היית פעם בחול? כן, מלא פעמים בים קברו אותי בחול... הייתי בקניה איפה פעם אחרונה היית בחול? בקניה אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? כן אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? כן שברו לך פעם את הלב? לא שברת למישהו פעם את הלב? נראה לי בגדו בך? כן סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? אף פעם מה היו התוצאות? לא סיפרתי מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? נראה לי בסביבות ה-5 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? צוותי חירום, טולקין, מתופפים, BMX, אסיילום צמת ביום כיפור? נראה לכם שאני מסוגל?! אי פעם צמת ביום כיפור? כנ"ל מה דעתך על לצום ביום השואה? שוב, אני לא מסוגל! אוכל בשבילי זה כמו אוויר מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 8 וחזק פיזית?8 וחזק נפשית?10 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כן כמה אנשים? 3 כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? כן יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? לא ממש אתה מרוצה מראש העיר שלך? איזה ראש עיר? מושבניק... כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שנייה מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יום הזיכרון לחללי צה"ל יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא הכרת אותם? לא יש לך אח/ות בצבא? לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: פשוט לאאאאאא! אם כבר שניצל אז עוף אמיתיייי!!!!!! 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת

boofy1

New member
לאאאאא!

"מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? אמסטף, להקה חזקה! מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? אמסטף ויוסלס איי די " אחי !!!!!פאט פאנק!!!! פאט פאנק!!!!!!!

omni96

New member
ואני לא אכתוב יותר מזה !

שם: אור כינוי חיבה של החברים: פרחה ! של המשפחה: אור זכר/נקבה? זכר גיל: 18 פירסינג: לא קעקועים: לא יישוב? ראשון לציון איפה זה בארץ? במרכז פנוי/תפוס: פנוי לכוסיות בלבד איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) לילי כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? מחשבים _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? לא עשית תאוריה? לא עברת? לא עשית טסט פנימי? לא עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) לא עשית טסט חיצוני? לא עברת? לא

גם אני.

הורדתי כל מיני שאלות שלא אהבתי. -- שם: פקה. כינוי חיבה של החברים: מנה. של המשפחה: אין. זכר/נקבה? נקבה גיל: 17 פירסינג: 3 לובים, סייד ליפרינג, אנדר, וטראגוס. קעקועים: אין יישוב? ערבה איפה זה בארץ? בדרך לאילת פנוי/תפוס: פנויה.? איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) ג'ין כמה יח"ל מתמטיקה? 1 כמה יח"ל אנגלית? חמש נראה לי.. מה ההרחבה שלך בביצפר? טכנולוגיה מוכללת. את/ה לומד/ת נהיגה? לא _________________ מה יחסך אל: קולה? רק דיאט מים? רק אם אין שומדבר אחר. בירה? אלוהים. וודקה? אני נקייה כבר יותר משבועיים!!!!!11 חתולים? מפחידים אותי. כלבים? חמודים. על האש? אין בעיה. צמחונים? לא ענייני. אלוהים? יש/אין? אין. עגבניות? רק אם הם קשות.. שיער ארוך לבנים? יאאאאאאאמייייייייייי.... שיער קצר לבנות? כמה קצר? יש אנשים שזה מתאים להם.. לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? נגד. גם אם הם לא מרשים אני עושה ומראה. כובעים? לא בשבילי P: פירה תפו"א: משמין. סנפלינג: לאדעת.. ללכת לבד בחושך: נראה לי שהתגברתי על זה.. ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? שניצל קרפלך/קניידלך? איכ. חתול/כלב? כלב. ___________ מה אתה אומר על BD ? לא ניסיתי אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא עברת פעם על החוק? בערך. איך? ואנדליזם! גנבת פעם? הממ, כשהייתי קטנה גנבתי פוגים למישהו וזה עדיין רודף אותי.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא, איכ. אי פעם עישנת (סיגריות)? לא. אי פעם עישנת (לא סיגריות)? פעם - נרגילה. אתה נוהג לשתות? כמה? יאפ, הרבה? אבל אני נקייה כבר יותר משבועיים!!!1 אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? לא מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? הרבה. מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? את הליפרינג ^^ איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? ארוווווך! ממה אתה הכי מפחד? מהמוות. בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? לא היה מה התכונה הגרועה ביותר שלך? נטייה לעצבן אנשים. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? צביעות מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? הממ, עשיתי כל מיני. כולם היו כייפים. יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? לא. הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? ורוד. [סתם, שחור.] כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? סבא אחד ושלושה סבתות.. [סיפור ארוך] אתה בריא בדרך כלל? כן. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה שיעבור. את/ה ילד/ה של אבא או אמא? פעם הייתי של אבא. אבל עכשיו שניהם שונאים אותי. מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? לא זוכרת. כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? המון. קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) לא. אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לאדעת. אתה לוקח ריטלין? לקחתי פעם. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה בן יחיד? לא. אתה יתום מאב/אם? לא. יש לך בע"ח? לא. אתה דתי? לא. היית פעם בהופעת מוזיקה? כן. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? לא. איזה שיר מתנגן עכשיו? אין כלום.. איך השיער שלך: מדורג.. עד לכתפיים. אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני-דבש כזה.. לא מוגדר. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חינה אדומה, פסים אדומים ושחורים, קצוות שחורים, פסים ורודים, חימצנתי טיפה.. לא לפי הסדר הזה.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק כזה.. אוהב את זה? לא משנה לי.. מה צבע העיניים שלך? ירוק כחול.. אוהב אותו? הממ, כן. מה צבע העור שלך? לבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 יש לך חצ'קונים? לא כלכך. וטראנסים? הא? היית פעם בחול? כן איפה פעם אחרונה היית בחול? אנגליה. אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? פחח.. שברו לך פעם את הלב? כן. שברת למישהו פעם את הלב? לא בגדו בך? לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא דברים רציניים. מה היו התוצאות? לאדעת. מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? אין לי הרבה חברים, אז כולם טובים, בערך. צמת ביום כיפור? לא.. אי פעם צמת ביום כיפור? לא נראה לי. מה דעתך על לצום ביום השואה? למה לי? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 8 וחזק פיזית? 8! -חזקה- וחזק נפשית? 5 יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? שיואו, כאילו, בארור. אתה מרוצה מראש העיר שלך? ראש עיר? אני גרה במושב.. כמה קומות בבית? לאאא באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? איןלנוקומות.. אבל הוא ממש בסוף. מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? אפחד.. נראהלי. יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא הכרת אותם? לא יש לך אח/ות בצבא? כן ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת בתנור.. דההה..

Green mnm

New member
איכ דיאט קולה זה מגעיל

אז עוד שמונים קלוריות... אוווווווווו... אם דיאט, אז רק את הלימון

JACKASS 4 LIFE

New member
דנה בשבילך יא זונה

שם: יוני/יונתן כינוי חיבה של החברים: המון של המשפחה: אין זכר/נקבה? לא סגור על עצמי גיל: 17.5 פירסינג: בקרוב קעקועים: בעתיד הרחוק יישוב? מגדים איפה זה בארץ? דרומית לחיפה פנוי/תפוס: בשניי המקרים אני פנוי :) איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) חנה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 אני חושב כמה יח"ל אנגלית? 5 :\ מה ההרחבה שלך בביצפר? מחשב,תזונה! :) _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? לא עשית תאוריה? כן עברת? כן עשית טסט פנימי? כן עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) כן עשית טסט חיצוני? כן עברת? כן _________________

Roger Muscito

New member
נראה לי אני היחיד שענה על כל השאלות

שם: רותם כינוי חיבה של החברים: בואינג, בוטן, רו של המשפחה: אביר זכר/נקבה? זכר גיל: 18 פירסינג: עגיל באוזן נחשב? קעקועים: לא יישוב? ירושלים איפה זה בארץ? ליד חברון, בית לחם ובית ג'אלה. נו, שם באמצע. פנוי/תפוס: תפוס. איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) רפאלה. כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? מחשבים רובוטיקה ואומנות. _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? כבר לא עשית תאוריה? כן עברת? כן עשית טסט פנימי? כן עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) כן עשית טסט חיצוני? כן עברת? כן ________ מה יחסך אל: קולה? כשצמאים מים? הכי טוב בירה? תלוי במצב רוח וודקה? לא בשבילי חתולים? אני יורה בהם כשהם באים לחרבן לנו בגינה כלבים? סבבה, בכיף. על האש? טעים. הכי כיף עם כל החברה. צמחונים? זיוני שכל. הליכה נגד הטבע. (האדם הוא חיה, והוא טורף!) אלוהים? יש/אין? לא חושב שיש. עגבניות? בסלט או עם חביתה. שיער ארוך לבנים? תלוי למי. שיער קצר לבנות? רק אם היא גבוה. לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? לא חושב שצריך. כובעים? תלוי למי. פירה תפו"א: הולך טוב עם אורז. סנפלינג: בכל פעם שיש הזדמנות. ללכת לבד בחושך: רק אם אונסים קטינות :0 סתם לא יודע, לא מפריע לי. ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? ברור שפסטה. אני איטלקי אמיתי. לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? שניצל והמבורגר. קרפלך/קניידלך? מה זה קרפלך? ברור שקיידלך. חתול/כלב? כלב. ___________ מה אתה אומר על BD ? מה זה? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? פעם אחת, זה היה קשר לא רציני. אם כן- הוא/ היא יודע? אמרתי. אם כן- איך נודע לו/לה? אמרתי. עברת פעם על החוק? מן הסתם. איך? אור אדום, דריסת הולך רגל, חניה לא כחוק פעמיים, צילום במקומות פרטיים, ועוד. גנבת פעם? כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לאץ אי פעם עישנת (סיגריות)? לא (!) אי פעם עישנת (לא סיגריות)? נרגילה. אתה נוהג לשתות? כמה? פעם ב. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? אני מניח. אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? לא נראה לי שלמישהו ממש אכפת, אלב כן. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? כל מיני דברים, לא יותר מדי. מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? אממ..את השיער נראה לי. איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? פזור, לרוב. ממה אתה הכי מפחד? הרבה דברים. למשל ממשהו שיקרה למישהו קרוב. בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? בהיר חלק. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? לא רציני. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? צביעות, כמו כולם. ועוד הרבה דברים. אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? כן. ובלי להתחרמן בכלל? כן. נישקת בחורה? כן. נישקת בחור? לא. אתה סטרייט/ית? כן. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא בכוונה. היה כיף? לא ממש. מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? היה כיף. כולם. יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? לא שזכור לי. הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? כהה. כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 4. אתה בריא בדרך כלל? כן. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה. את/ה ילד/ה של אבא או אמא? לא ממש. מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 97 ו-60 במחשבים. כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? 7 אני חושב. קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) באנגלית. אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא. אם כן- ADD או ADHD ? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. מי האשה הכי יפה בעולם? אלישה קוטברט. מי הגבר הכי יפה בעולם? וין דיזל (בגוף) ו.. לא יודע, מישהו אחר בפנים. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'ים קארי. זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: ממ.. לא יודע. מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) אני לא רואה. מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) אני לא רואה. אתה בן יחיד? לא. אתה יתום מאב/אם? לא. יש לך בע"ח? היו שתי איגואנות עד לא מזמן. אתה דתי? לא. היית פעם בהופעת מוזיקה? כן. אתה צמחוני? חס וחלילה. אתה טבעוני? חליל וחסה. אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? נראה לי שכן. איזה שיר מתנגן עכשיו? שיר אלויס פרסלי. איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? ביטלס. מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? לונג לונג אגו. מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? לא זוכר. איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? דרים ת'יאטר. איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? לא יודע, שחור קצת ארוך ופרוע. אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק מתולתל. אוהב את זה? כן, די. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? לא הכי. מה צבע העור שלך? סגול? מסתומרת, לבן כמו כולנו. יש לך חצ'קונים? לא. וטראנסים? לא. היית פעם בחול? כן. איפה פעם אחרונה היית בחול? גרמניה שוויץ איטליה. אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? לא. אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? לאץ שברו לך פעם את הלב? קצת. שברת למישהו פעם את הלב? קצת. בגדו בך? לא. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? אני מניח. מה היו התוצאות? אין לי מושג, אני לא זוכר. מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 2. באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? אלויס ובפורומים אקראיים. צמת ביום כיפור? לא. אי פעם צמת ביום כיפור? לא. מה דעתך על לצום ביום השואה? לא יודע, מי שרוצה מוזמן. מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 8. וחזק פיזית? 8. וחזק נפשית? 9. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? אני חושב שכן. כמה אנשים? רז ספקטור והחברה הנוכחית. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? כן. יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? ברור. אתה מרוצה מראש העיר שלך? לא הכי. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1. מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יום הזכרון. יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? ממ.. לא קרובים. הכרת אותם? לא. יש לך אח/ות בצבא? אחות. ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת איכס שניצל תירס. הא, עניתי על הכל ואף אחד לא קרה :)

zoe gra

New member
../images/Emo41.gif

שם:ירדן כינוי חיבה של החברים:יארדן,זואי של המשפחה:יארדן זכר/נקבה?נקבה גאה גיל:15 פירסינג:נקווה שבקרוב קעקועים:נופ יישוב?חור שחור ליד ראשלצ איפה זה בארץ?ליד ראשלצ? פנוי/תפוס:פנוי איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) דינה כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?5 מה ההרחבה שלך בביצפר?מדעי המחשב _________________ מה יחסך אל: קולה?גוד מים?גוד בירה?ורי גוד וודקה?ורי ורי גוד חתולים?עובר כלבים?יש לי טראומה מאז הנשיכה על האש?בעע צמחונים?אחלה בחלה:] אלוהים? יש/אין?יש עגבניות?יאמי שיער ארוך לבנים?חובהה מזה שיער קצר לבנות?מתאים לאנשות מאוד מסויימות לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים?סביר מאוד כובעים?מכורה פירה תפו"א:חביב- סנפלינג:חביב- ללכת לבד בחושך:זה טוב ______________ מה עדיף: פירה/פסטה?פסטה גרא לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר?צמחונית קרפלך/קניידלך?זה לא נשמע טעים חתול/כלב?חתול ___________ מה אתה אומר על BD ? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים?נופ אם כן- הוא/ היא יודע?^ אם כן- איך נודע לו/לה?^ עברת פעם על החוק?כהה איך?הרס רכוש ציבורי גנבת פעם?בארור אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?נופ אי פעם עישנת (סיגריות)?נופ אי פעם עישנת (לא סיגריות)?יאפ אתה נוהג לשתות? כמה?מתי שיוצא :] אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?נעע אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה?לאדעת מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל?גב מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך?אף חח איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך?מבולגןןן ממה אתה הכי מפחד?לאבד מישהו בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה?שיער זה דבר מרכזי בשאלון אה? מה התכונה הגרועה ביותר שלך?הממ לפעמים אני לא לוקחת בפרופורציות מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים?אדישות אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס?כה ובלי להתחרמן בכלל?כה נישקת בחורה?כה נישקת בחור?כה אתה סטרייט/ית? אכן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו?בלי כוונה היה כיף?לאאאאאאאא מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? אחד..?לאדעת יש לך קרוב משפחה ניצול שואה?כן הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה?ירוק בקבוק.סתם לאדעת כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים?3 אתה בריא בדרך כלל?נראלי כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור?כדור את/ה ילד/ה של אבא או אמא?של מי שנותן לי כסף. חח סתם מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית?95 כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל?2 קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן)יאפ אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא?נופ אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין?נופ אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?אופטלגין מי האשה הכי יפה בעולם?איימי לי מי הגבר הכי יפה בעולם?שון ווייט שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?ג'ים קארי זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים:הסולן של יוזלס חע מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה)לא רואה:/ מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה)גם לא רואה:/ אתה בן יחיד?נופ אתה יתום מאב/אם?נופ יש לך בע"ח?יש פה שממיות הרבה אתה דתי?לאא! היית פעם בהופעת מוזיקה?בטחח אתה צמחוני?יאפ אתה טבעוני?נעע אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח?לאא איזה שיר מתנגן עכשיוNOFX-all of me? איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיוramones? מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה?של יוזלס בבארבי מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה?יוזלס? איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת?גרין דיי איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? אתה אוהב מוזיקה מזרחית?זה עושה לי בחילות מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום מוזר אוהב אותו?רגיל מדי אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לאדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?בטח מה צבע העיניים שלך?חום כהה אוהב אותו?אין לי בעיות מיוחדות מה צבע העור שלך?בינתיים בהיר אבל אני נוטה להשתחם קצת בקיץ יש לך חצ'קונים?לצערי וטראנסים?אה? היית פעם בחול?כה איפה פעם אחרונה היית בחול?צ'כיה אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן?תגדיר משהו אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר?^ שברו לך פעם את הלב?כן שברת למישהו פעם את הלב?כן בגדו בך?לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר?הייתי חייבת מה היו התוצאות?מזל שסיפרתי מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים?3 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת?אני לא כותבת הרבה רק כשיוצא פה ושם לאזוכרת צמת ביום כיפור?לא אי פעם צמת ביום כיפור?כן מה דעתך על לצום ביום השואה?אני לא מבינה את הקטע של לצום.ניסיתי פעם וזהו:/ מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון?7 וחזק פיזית?1-2 אני חלשלושה מזה וחזק נפשית?גם.. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית?לא חושבת כמה אנשים?^ כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית?לא יכולה לקרוא לזה אהבה יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? אווו יאס אתה מרוצה מראש העיר שלך?מי זה?חח כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל?שניהם יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא?כן הכרת אותם?לא יש לך אח/ות בצבא?לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי:הרבהה יאמי!! 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת וואיי זה היה ארוך קצת.

Green mnm

New member
אני לא מבינה תאנשים שנשארים עם

טראומה אחרי שכלב נשך אותם.. זה לא שכל הכלבים מרושעים

zoe gra

New member
תאמיני לי שאם היו נושכים אותך בתחת

טוב נו,אף פעם לא אהבתי אותם ממש

למעלה