טל!!!!!!!!

עמיתוש37

New member
טל!!!!!!!!

היי..מה קורה? אז ככה...שבוע שעבר לא ראיתי ביום רביעי וחמישי את מלאך שחור. היום ראיתי ולא הבנתי כול כך את הכול. אז.....אם ראית ותוכל לספר לי מה היה בשני הפרקים הלאה זה יהיה נפלא!!!!! ובכלל..אם מישהו ראה ויוכל לספר לי ממש תודה!! תודה מראש! עמיתוש..........

tiltal0

New member
את יודעת אפשר לשלוח גם מסר פרטי...

=] ואני לא זוכר איזה פרקים שודרו ברביעי חמישי, אז אם תגידי פשוט מה לא הבנת אני יוכל להסביר לך...

עמיתוש37

New member
אם הייתי יודעת... :)

אני לא ממש יודעתץ לשלוח מסר פרטי וסורי שלא עשיתי את זה!!!!
רציתי לדעת איך כול היצורים(כול אלה שברחו) הגיעו למקום שהם נמצאים עכשיו(מתחבאים).מה קרה בין מקס , אלק ולוגן! אם יש דרך שאני יכולה לשלוח לך הודעה פרטית ...איך שהוא...ותוכל להגיד לי זה יהיה נחמד!
ביי.....:)

tiltal0

New member
אז ככה

יש איזה אזור בסיאטל שאנשים רגילים לא יכולים לבוא לשם לא יודע למה אולי יש שם משהו רעיל אז לשם הולכים כל הטרנסגנים. מקס לפני כמה פרקים בטעות נגעה בלוגן והוא כמעט מת ומאז מקס הבטיחה לעצמה שהיא לא תתקרב אליו כי היא מפחדת שזה יקרה שוב אז היא משתדלת תנתק איתו קשר. כדי שלוגן לא ירדוף אחריה מקס אומרת לו שהיא ביחד עם אלק. זהו פחות או יותר...

עמיתוש37

New member
תיינקס ;)

תודה....היום זה היה הפרק האחרון?(יום שני ה- 4.6 ). ו....אממ.....אה, יש איזו דרך שאני יכולה לשלוח הודעה אישית?כי אם כן אני לא ממש יודעת איך...לפחות לא עכשיו!:) שוב תודה....

tiltal0

New member
היום היה הפרק האחרון

ותחפשי איפשהו בתפוז מסרים או שתלחצי על השם של מי שמחבר את ההודעה וזה נותן אפשרות לשלוח מסר

למעלה