טל...

טל...

עבר כבר שבוע מאז שדיברנו על חטיף. במהלך השבוע האחרון חדרי הפעולות השירותים והחד בוגרת היו נקיים להפליא שלא לדבר על הרכמציה. האם כעת אנו נוכל להוכיח את עצמנו בנקיון של המחנה כולו?

בדקתי את הנושא......

אכן, ביום ו בדקתי את נושא הנקיון של המחנה. לצערי, גיליתי שלא רק שלא נקי, אלה שגם כמה חברה החליטו להכין פופקורן במכונת הפופקורן ולהשאיר כמויות אדירות של גרעיני פופקורן ומלח מפוזרים ברחבי מועדון הנוער. אני מזמין את כולכם לעלות למועדון הנוער ולראות כמה נקי שם ואז אתם תחליטו לבד אם צריך מנקה במחנה או לא.

להזכירך ביום ו'...

יצא טיול צעירה ועם כל הלוגיסטיה הקשורה בדבר ועשרות החניכים שנכנסים ויוצאים ממועדון הנוער הרי ברור שהוא יתלכלך ומכיוון שעוד לא היה יום פעילות במחנה אז לא הייתה הזדמנות לנקות... בקשר למכונת הפוקפורן פעם אחרונה שבדקתי היא הייתה נקייה אך אם לא ננקה שוב... אני במלוא הרצינות חושב שלא צריך מנקה!

עדי.

קודם כל, אני הייתי במועדון עוד לפני שהטיול יצא. דבר שני אני באמת מאמין ורצה שאתם תחזרו להיות אחראיים על הנקיון. מי כמוך יודע שאני המתנגד הכי גדול למנקה הזה. אבל, למרות הכל אתם פשוט לא מצליחים להתארגן כמו שצריך ולדאוג למבנה ששיך בסופו של דבר לכם. לדוגמה, איפה מי שהשתמש אחרון במכונת פופקורן? למה אף אחד לא מנסה למצוא מי זה ומעיף אותו לשם שינקה את זה?

Hbentzur

New member
טל,

המקום לא היה עד כדי כך מלוכלך! האנשים שהשתמשו במכונה עדיין היו במחנה כשעזבתי, ולכן האמנתי שהם ינקו. אבל אם עדיין מלוכלך שם, אני מתחייבת שיהיה נקי ביום שני! חוץ מזה- מה עם העובדה שנקיון חדרי הפעולות השתפר מאוד? ושהחדר בוגרת שוב בשימוש? ושאין ציוד של הרכמ"ציה שמפוזר בכל מקום?! זה מקום שמשמש ילדים, אי אפשר לצפות שיהיה בית מרקחת. אנחנו עושים כמיטב יכולתינו בשבועות האחרונים! ושמרנו על המקום בצורה טובה מאוד בעייני... במקרה היה מלוכלך שם בדיוק כשבאת לראות.

מיכלו1

New member
אם יש כוח,

אז מנקים, אבל זה צריך להיות הרגל של אם יש לכלוך... אני מודה שבאמת המחנה הרבה פעמים במצב זוועה (יותר המועדון) אבל למשל חדרי הפעולות לרוב נקיים...

Hbentzur

New member
מיכלו,

אני לא יודעת אם שמת לב אבל בזמן האחרון זה לא עניין של כח, אנחנו מנקים כל יום חמישי. ואנחנו כן מנסים להפוך את זה לעניין של הרגל, ויש הצלחה מסוימת. אבל אל דאגה- זה עוד יתפוס את כל המחנה! ודיברת על כך שהמועדון מלוכלך- אני בטוחה שיחד עם זה שחזרנו לשבת בחדר בוגרת אז יהיה נקי גם שם וגם בחדר בוגרת.

למעלה