טל...

טל...

אממממממ תראי... אנחנו לא יכולים לדעת אם את משקרת או לא,לכן תביני אותנו שנסרב,וזוהי גם לא הסיבה היחידה. אנחנו(רובנו לפחות) לא "מקללים"אנשים סתם כך אם בכלל.. תגישי תלונה,ונקווה שהוא יקבל עונש קשה. בנתיים נתנחם בזה שהוא ישלם על זה ..בעולם הזה או בעולם הבא... חביב הקסם

ToryMaster

New member
היי טל

קודם כל, אני רוצה להפנות אותך לפורום נפגעי/ות תקיפה מינית חוצמזה - זו לא הדרך. אני מבינה את הרצון שלך לעשות לו משהו, הייתי יותר משמחה לפגוע בו, אבל לא ככה. אני יודעת כמה זה קשה להגיש תלונה, אבל זו הדרך היחידה. אם ההורים שלך יודעים ותומכים, זה רק יעזור לך. איך שלא יהיה, אני תמיד כאן, אם את צריכה אותי

tal3zider

New member
כן אבל אם אני אגיש תלונה יעצרו גם א

יעצרו גם את אבא שלי.
ואני לא רוצה שיעצרו את אבא שלי. בדמיון שלי אני רואה כל הזמן איך באה משטרה עם אזיקים הביתה ולוקחת את אבא שלי לפני כולם וכל השכנים מסתכלים מהחלון המומים ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי מרוב בושה. והם שמים אותו באזיקים ואז אמא באה וכועסת עלי מאוד ואני אין לי מה להגיד לה כי היא צודקת. בשביל מה אני הלכתי והגשתי תלונה על מה שקרה לפני כל כך הרבה שנים במקום לשכוח ולעבור הלאה ועכשיו עוצרים את אבא שלי לפני כולם... ואמא לא מדברת איתי כל החיים אני כל כך זקוקה לחום שבה היא לא נותנת לי אותו היא רק זועמת איך בגללי עוצרים את אבא בגלל דבר שהיה לפני כל כך הרבה זמן שכולם כבר שחכו אותו חוץ ממני. למה אני לא יכולה לשכוח תמיד חייבת לסבך את כולם. ההזיה הזאת לא יוצאת לי מהראש. כל הזמן אני חווה אותה. אני לא יכולה לעשות דבר כזה לאבא שלי אפילו שגם הוא עשה לי דברים ביחד עם הפדופיל. אני אוהבת את אבא שלי וחוצמזה אם תהיה משטרה בבית זאת תהיה בושה גם שלי. אני נקרעת כי אני יודעת שאני מפקירה בנות אחרות והוא בכלל היה פסיכולוג שלי, הפדופיל, הוא מטפל בילדים. לפחות אז הוא טיפל בילדים עם בעיות בבית הספר. הוא סיפר לאמא שלי שאני ממציאה את זה כי אני לא מוכנה לקבל טיפול ואמא שלי המטומטמת האמינה לכל מילה. ואחר כך הוא הסביר לה ש'אבל חייבים להמשיך להביא אותה לטיפול היא לא יכולה להשאר ככה. אפילו באמצעות מכות. חייבים להביא אותה לטיפול בכל מחיר. גם אם צריך לתת לה מכות.' ככה הוא אמר לאמא שלי ואז לי הוא התחיל להסיט אותי ש'אסור להורים להרביץ לילדים, את יודעת?' ואמרתי לו 'אז למה אתה מרביץ לי? לפסיכולוגים מותר להרביץ לילדים?' אז הוא אמר לי 'זה לא , זה היה סתם. זה לא נקרא מכות'. ואז הוא קרא לאבא שלי ואבא שלי גם נגע ככה והוא אמר 'אוי, כמה כיף להתעלל בך'. ואני ניסיתי לברוח אבל אבא שלי החזיק אותי ואמא לא היתה שם לראות את זה ואבא שלי הרים לי את החולצה ונתן לו בהתחלה לגעת בי ואז הם שניהם ליטפו לי את הבטן מבפנים ואני צרחתי די אני לא יכולה יותר לכתוב אני הולכת לישון אל תחפשו אותי תרמתי 40 שקל לאקי"ם אולי אלוהים יעזור לי אפילו שזה לא נראה אני לא יכולה עכשיו להגיש תלונה אני מפחדת אבא שלי נתן לי את הנשמה שלו הוא כל כך אוהב אותי וגם אמא אני לא יכולה לעשות לו את זה אני רוצה לשכוח. אני רוצה לשכוח ואז הכל יהיה טוב. אני אוהבת את אלוהים. עשיתי שירות לאומי במעון למפגרים ה' בטוח יעזור לי הוא לא ישכח לי את זה. תודה לכם. טל.

ebonyW

New member
הדברים שיש לי להגיד הם לא קלים...

היי טל, אני מאוד מבינה לליבך. עברת דבר נוראי. עכשיו את צריכה להתרכז בלהבריא את עצמך. את צריכה להגיש תלונה במשטרה ולפנות לייעוץ פסיכולוגי. אני מניחה שיש לך רתיעה מטיפול, לכן אני ממליצה שתפני למטפלת - אישה. זו הדרך היחידה לעזור לעצמך. ההודעה שלך השאירה לי אבן בלב. יש לי תכונה של הזדהות כמעט טוטלית עם בעיות של אחרים. ברגע שקראתי את ההודעה שלך, לשבריר שנייה הראש שלי הציב אותי בסיטואציה שתיארת. אבל רק לשנייה, כי מייד אח"כ, כל הנימים בגוף שלי קפצו וצעקו - אבא שלי בחיים לא היה עושה דבר כזה. וגם לא כל אבא נורמלי. אבא שלי היה מעדיף למות מאשר לתת למישהו לפגוע בי ככה. למה אני אומרת את זה? כדי להבהיר לך שאת לא צריכה להגן על אביך. הוא בגד בך ופגע בך בדרך הכי נוראית שאפשר. את חייבת להגיש את התלונה, ומעבר לזה את חייבת להתנתק ממנו. הוא אדם רע במלוא מובן המילה. אם זה היה תלוי בי, האנשים האלו היו מקבלים עונש מוות. אל תחכי שאלוהים יעזור לך, תתחילי לעזור לעצמך, ואז גם הוא יגיע. תראי נכונות לעזור לעצמך ואז העולם יתגייס לעזור לך, אבל את צריכה לעשות את הצעד הראשון. אם את צריכה עזרה, אני כאן. בתקווה לימים טובים אבוני

tal3zider

New member
כן אבל אם אני אגיש תלונה ואעבור תהל

תהליך זוועתי של עדות וחקירה נגדית ועימות במשטרה וכל אלו ואחר כך אם הוא יורשע - אבל רק אם אז הוא יכול לקבל חצי שנה עבודות שירות ואז אני אשבר. אני לא אבין בכלל בשביל מה עשיתי את כל אלו. בשביל מה ללכת עכשיו למשטרה ולעבור חקירה ואחר כך לחכות בערך חצי שנה עד שיחליטו אם לסגור את התיק או להעביר אותו לפרקליטות. ואחר כך בפרקליטות יקח להם עוד כמה חדשים ארוכים לפחות להחליט אם להגיש כתב אישום או שלא ואחר כך אם יהיה כתב אישום אז מתחיל הסיוט האמיתי. מצד אחד זה נדיר, כי רוב התיקים על עבירות מין לא מגיעים לידי כתב אישום אבל מצד שני אם זה יהיה אז השלב הכי מפחיד : חקירה נגדית. רק לראות את התוקף עושה לי לחץ דם גבוה. אז לראות אותו עם העורך דין שלו סמוך ובטוח עומד מולי ומתחיל להתקיל אותי בשאלות על דברים שאני מדחיקה כמו שעשו לנערה משומרת אז וזה בכלל לא בטוח שאני אצליח להוכיח. אני גם יכולה להשבר ולא לעמוד בזה ואז הוא יזוכה ואני אאשים את עצמי המון שנים על השבירה הזאת. הקטע הכי גרוע זה אם בסוף הוא יורשע - וישלח לחצי שנה עבודות שירות כמו שעושים בדרך כלל שופטים בישראל. אז בשביל מה? זה יגרום לו ללמוד לא לעשות את זה לאחרים? אני לא בטוחה בכלל. זה יתן לו לגיטימציה לעשות דברים כאלה שוב! אין לי כוח ויכולת להלחם בכל העולם. אם היה משפט בישראל כמו שצריך והייתי יכולה לדעת שאם הפדופיל יורשע יש סיכוי טוב שהוא ישב 10-15 או יותר שנים בכלא - הייתי מתלוננת מזמן. אבל יש כל כך הרבה מקרים שהתיקים האלה מסתיימים בעבודות שירות ומשהו על תנאי כאשר השופט לא מבין בכלל שרוב הסיכויים הם שהוא יחזור על העבירות האלה כי הסיכוי שהקרבן הבא יתלונן הוא קלוש כי הוא פשוט תוקף ילדים שהוא יודע שאין סיכוי שההורים שלהם יקחו אותם להתלונן. הוא לא תוקף ילדים מבתים שבהם ההורים תומכים בילד ועומדים מאחוריו. בכל אופן, תודה. ובקשר לאבא שלי אני יודעת. אני יודעת הכל אני רק לא רוצה לחשוב על זה. וחוצמזה בינתיים ההורים שלי השתנו לגמרי והם אוהבים אותי ומגנים עלי כשצריך ומוציאים עלי המון כסף גם על הטיפול שלי (אני כן בטיפול) וגם על כל הלימודים שלי. אני נרשמת כל שני וחמישי לקורס אחר והקורסים האלה מאוד יקרים. וכן יש חום בבית ויש אהבה ואוירה נעימה בבית אני מרגישה בטוחה בבית זה כבר לא יקרה שוב. ואמא שלי מאוד מצטערת היא מוכנה לתת לי הכל עכשיו רק שאני אצליח להתגבר על זה. אמא שלי באמת היתה בסדר היא פשוט היתה תמימה מדי. בכל אופן תודה, אוהבת, טל.

tal3zider

New member
../images/Emo187.gifועוד משו, הפעם שמח...

אל תקללו אותו שהוא יהיה עני או משהו. דיברתי עכשיו עם עורכת דין ממשרד בתל אביב (זליגמן) שמנהלת מחלקה של תביעות אזרחיות כנגד אנסים ועברייני מין. היא אומרת שאם אני אגיש תלונה במשטרה אוכל לתבוע ממנו פיצויים כספיים גדולים(!) (אפשר לעשות את זה גם ללא הליך פלילי אבל יותר מומלץ לעשות את זה במקביל לתלונה במשטרה).
אז עכשיו אני כן הולכת להגיש תלונה וגם אם הוא יקבל עבודות שירות או עונש מצחיק אחר לפחות אוכל לתבוע ממנו פיצויים... אז תעשו טובה, אל תקללו אותו שיהיה עני. כי אם הוא לא יוכל לשלם לי את הכסף - הוא פשוט לא ישלם.
ובקשר לזה שבטח כולם עכשיו אומרים 'וואו. איזו מושחתת. עושה כסף מהפגיעה המינית שהיא עברה'... אני באמת מרגישה כך אבל אני יודעת שאני צריכה את הכסף הזה גם בשביל הטיפול וגם בשביל שלא אהיה תלויה בהורים שלי. וגם אם יש משהו שעושה לי מצב רוח טוב אז למה לא ללכת על זה? אז מה אם זה נראה ככה מגעיל זה לפחות מבדר אותי. זה עושה לי הרגשה טובה שהיא דבר די נדיר אצלי אז אני לא אוותר עליה. אוהבת, טל

ebonyW

New member
את ממש לא מושחתת ../images/Emo13.gif

אני שמחה לראות שהחלטת לעשות עם זה משהו. כל הכבוד לך !!! אני מקווה שמערכת המשפט תמצה איתו את הדין. אני חושבת שלא יזיק לפרט לשופט/ת את כל מה שכתבת בהודעות הקודמות שלך, כולל הפחד שהוא לא ייענש ויפגע באחרים. את יכולה לבקש מעו"ד שלך שתכין תצהיר על בסיס ההודעות האלה. ואת יכולה גם לבקש שיסדרו שלא תצטרכי לעמוד מולו בבימ"ש. אין לך מה להרגיש רע. מגיע לך פיצוי על מה שעברת. ומעבר לזה, טיפול פסיכולוגי עולה כסף והרבה. אין שום פסול בזה שתקבלי כסף שיתן לך יכולת כלכלית להתמודד עם מה שעברת ובעיקר שיתן לך עצמאות מההורים. אני אישית לא חושבת שאנשים יכולים להשתנות עד כדי כך ולכן זה טוב שתהיה לך אפשרות להתנתק מהם. אני מאמינה שבעתיד כשתרגישי יותר בטוחה בעצמך תוכלי לפתוח גם את המשקעים כנגד אביך. שיהיה לך המון בהצלחה באהבה
אבוני

tal3zider

New member
ובקשר לפורום,

אני לא כותבת עכשיו בפורום נפגעות תקיפה מינית, אבל אני כותבת בפורום 'עזרה ראשונה נפשית' ב'וואלה!' ושם הם עוזרים לי מאוד וגם אני עוזרת לאחרים הרבה. קוראים לי שמה טל אוראל (tal_orel) מי שרוצה מוזמן להכנס. לפני כן כתבתי בפורום נפגעות תקיפה מינית בוואלה אבל הרגשתי שמה מאוד רע. מי שניהלה את הפורום כל הזמן כעסה עלי שאני כותבת דברים שפוגעים בבנות אחרות. אז החלפתי ניק והתחלתי לכתוב שוב אבל שוב פעם מוארת התחילה להעיר לי היא צדקה באמת לא הייתי רגישה. היו דברים שלא חשבתי שהם טריגר היה צריך לכתוב עליהם 'טריגר' למעלה כדי שמי שרגישה לא תכנס ולא עשיתי את זה וגם ניסיתי לעזור הרבה פעמים לבנות אחרות וסתם כתבתי דברים שהן נפגעו והיו דברים שלא הבינו אותי נכון וסתם כעסו כי הם כבר התרגלו שאני כותבת מתוך כונה טובה דברים שפוגעים ובסוף עזבתי. אחר כך, נכנסתי לתקופה קצרה לפורום נפגעות תקיפה מינית בפתפוז, עם הניק מיתר1 (m e i t a r1) ואחר כך מור (m o r 2) (או לפני כן, לא זוכרת) וכתבתי גם על הפדופיל שהיה פסיכולוג שלי. ואז שוב פעם כעסו עלי שלא כתבתי 'טריגר' למעלה ובסוף יצאתי כי כתבתי דברים מאוד חכמים שאני בטוחה שעזרו למישהי שם והקדשתי לה כל כך הרבה זמן לכתוב את הדברים בשעת לילה מאוחרת ובסוף רק כעסו עלי שלא כתבתי למעלה טריגר ולא אמרו תודה אני יכולה לחזור לשם אין לי בעיה אבל אני לא רואה טעם. חוצמזה הם כבר התחילו לצפות ממני שאני אכתוב דברים שמעליבים. בכל אופן, תודה ומי שרוצה מוזמן לקרוא את כל ההודעות שלי. טל.

m e i t a r1

New member
מצ"ב קישורים...

היוזר שלי (טל אוראל) ב'וואלה!'. כתבתי שמה כבר לפני חצי שנה שעברתי אונס בגיל 7. משהו כזה. למרות שעד היום אני לא יודעת אם זה היה אונס או לא. היוזר שלי בתפוז (מיתר1) יש שם את ההודעות שעליהן דיברתי. ביוזר שלי בתפוז (מור2) אין כלום כי כתבתי אולי הודעה אחת או שתיים מזמן והשם של הפורום כבר לא מופיע בצד, ברשימה של שמות הפורומים שאני משתתפת בהם. זה גם לא מופיע ברשימת ההודעות. אוהבת, טל.

THE gray

New member
בהצלחה!!../images/Emo140.gif אני איתך... ואם תרצי..

תמיד נוכל לשלוח אנרגיות טובות לכיוונך ולכיוון הניצחון במשפט, רק תבקשי:)

Nizzan Cohen

New member
בהצלחה ! אל תתני להם לשבור אותך !

לא להיתייאש. מי שלא נאנש על כאלה דברים פה, ישלם עליהם בחיים הבאים.

THE gray

New member
אני רציני בקטע....

תודיעי מתי ואיך זה התפתח ואני אשב לי עם הטקסים שלי ואשלח אנרגיות.. אין לי שום בעיה מוסרית עם זה.

tal3zider

New member
../images/Emo41.gifיש המון זמן עד המשפט..

אבל עד להגשת תלונה אין עוד הרבה זמן. אני רק צריכה לתאם את זה עם המרכז סיוע כדי שאני אגיע אתם. אני מקוה שאני עוד אמצא אותך בזמן שיהיה משפט אני ממש מקוה. שהפורום הזה לא ייסגר בינתיים כי יש בערך שנה עד שהתיק עובר לפרקליטות (אם הוא עובר ולא נסגר) ועד שהפרקליטות מחליטה אחר כך להגיש כתב אישום - אם היא מחליטה ומי יודעת אם אוכל למצוא אותך בעוד שנה. בכל אופן, כאשר אני אגיע להגיש תלונה אני אודיע לך מספיק זמן מראש. אני רק מקוה שבאמת יצא משהו מהתלונה הזאת כי יש יותר תלונות על עבירות מין שנסגרות מאשר כאלה שמגיעות לידי כתב אישום...
תודה, טל.

למעלה