הדברים שיש לי להגיד הם לא קלים...
היי טל, אני מאוד מבינה לליבך. עברת דבר נוראי. עכשיו את צריכה להתרכז בלהבריא את עצמך. את צריכה להגיש תלונה במשטרה ולפנות לייעוץ פסיכולוגי. אני מניחה שיש לך רתיעה מטיפול, לכן אני ממליצה שתפני למטפלת - אישה. זו הדרך היחידה לעזור לעצמך. ההודעה שלך השאירה לי אבן בלב. יש לי תכונה של הזדהות כמעט טוטלית עם בעיות של אחרים. ברגע שקראתי את ההודעה שלך, לשבריר שנייה הראש שלי הציב אותי בסיטואציה שתיארת. אבל רק לשנייה, כי מייד אח"כ, כל הנימים בגוף שלי קפצו וצעקו - אבא שלי בחיים לא היה עושה דבר כזה. וגם לא כל אבא נורמלי. אבא שלי היה מעדיף למות מאשר לתת למישהו לפגוע בי ככה. למה אני אומרת את זה? כדי להבהיר לך שאת לא צריכה להגן על אביך. הוא בגד בך ופגע בך בדרך הכי נוראית שאפשר. את חייבת להגיש את התלונה, ומעבר לזה את חייבת להתנתק ממנו. הוא אדם רע במלוא מובן המילה. אם זה היה תלוי בי, האנשים האלו היו מקבלים עונש מוות. אל תחכי שאלוהים יעזור לך, תתחילי לעזור לעצמך, ואז גם הוא יגיע. תראי נכונות לעזור לעצמך ואז העולם יתגייס לעזור לך, אבל את צריכה לעשות את הצעד הראשון. אם את צריכה עזרה, אני כאן. בתקווה לימים טובים אבוני